❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

kalplerasi daha cıkmayabilirki cnm.inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin
bende gec dollenme ihtimalide yok be canim cok zor bide adet oncesi gibi sisim var kasik agrim had safhada

Kiz hemen salma ben pozitifi adeetten 15gun,sonra gordum
hic umudum yok kirmizilar geldi gelecek hissediyorum silik cizgide yok yani

Kuzum regli olana kadar sans devam ediyor bitanem ❤
hayirlisi olsun canim bakalim

Adet olucakmışsın gibi oluyor canım hamile olsanda ben sürekli wc gittim gelsin diye bekliyordum hala adet agrısına benzer şeyler oluyor
bende gec dollenme ihtimalide yok be canim cok zor bide adet oncesi gibi sisim var kasik agrim had safhada

hic umudum yok kirmizilar geldi gelecek hissediyorum silik cizgide yok yani

hayirlisi olsun canim bakalim
cakmı

Aa tedavini,sakin birakma cok onemli cok arkadasim pko cikti tedavi gorduler kaldilar sakin aksatma

Kizlar simdi annemle konustum. Ben sana hamile kaldigimda ayni sen gibiydim. Bekle bakalim. Sen yarin kocanla duzgun eve git dedi. Ayy yine umitlendim ben. Cok istiyorum yaa

Kuzum ne olur ne olmaz agir falan kaldrma kuzum minik bebis seninleyse dikkat etmelisin❤ kuzum akintida gogus hassasiyeti hamilelikte bi belirti kuzum zaten biside kalmadi bata kuzum nezaman yaicaksin testi kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…