Kuzum cok yeme ozmn ishal seni halsiz düşürur
bende gec dollenme ihtimalide yok be canim cok zor bide adet oncesi gibi sisim var kasik agrim had safhadakalplerasi daha cıkmayabilirki cnm.inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin
hic umudum yok kirmizilar geldi gelecek hissediyorum silik cizgide yok yaniKiz hemen salma ben pozitifi adeetten 15gun,sonra gordum
hayirlisi olsun canim bakalimKuzum regli olana kadar sans devam ediyor bitanem ❤
İnşallah sen hamilesindir dua edin bana 17.aya girdim hala olmadı bebegimYapma kuzum ya yazini okuyunca cok üzüldüm stresten erken oldun sanirim balimmm ama uzme tatli canini bitanem nasip kismet öbür aya INŞALLAH olur bitanem
cakmıbende gec dollenme ihtimalide yok be canim cok zor bide adet oncesi gibi sisim var kasik agrim had safhada
hic umudum yok kirmizilar geldi gelecek hissediyorum silik cizgide yok yani
hayirlisi olsun canim bakalim
Aslinda ayni gunlerde gidelim bizimki nerdeyse ayniSynen bebegim bende oyle yapacagim hem kese hem bebegi gorelim:)
Hic doktora gittinmi ne diyo doktorİnşallah sen hamilesindir dua edin bana 17.aya girdim hala olmadı bebegimbu ay olsun inşallahhh
Gittim canım iki doktor değiştim sonunda pko cıktı . Soğan kürü falanda yaramadı işe. Doktor glifor verdi üç ay sonra gel çocuk olur %90 dedi ama olmadı ocakta üç ay doluyo gidicem bakim ne tedavi uygulicak çok mutsuzum çokHic doktora gittinmi ne diyo doktor
Ben goruyorummm cizgiyi henuz cok yeni oldugu icin bole cikmis olabilirrrrr kac gun gectigebelik testi bu canm ovularida atardm ama silmisim
Aa tedavini,sakin birakma cok onemli cok arkadasim pko cikti tedavi gorduler kaldilar sakin aksatmaGittim canım iki doktor değiştim sonunda pko cıktı . Soğan kürü falanda yaramadı işe. Doktor glifor verdi üç ay sonra gel çocuk olur %90 dedi ama olmadı ocakta üç ay doluyo gidicem bakim ne tedavi uygulicak çok mutsuzum çok
Hea bende cok uzak sanfim ondan bisey olmazzÇok uzun yol değil aslında 1.5 saat sürüyorda. Burda doktor yok canım ılce olduğu için kadın doğum Uzmanı yok
Acaba hangi tedavi ile hamile kaldılar arkadasım ?Aa tedavini,sakin birakma cok onemli cok arkadasim pko cikti tedavi gorduler kaldilar sakin aksatma
Kuzum ne olur ne olmaz agir falan kaldrma kuzum minik bebis seninleyse dikkat etmelisin❤ kuzum akintida gogus hassasiyeti hamilelikte bi belirti kuzum zaten biside kalmadi bata kuzum nezaman yaicaksin testi kuzum?ne bilim guzelim ya iyice canim sikildi dun ve bugun temizlk yapmiyrdm tam emin olana kadar hatta annemlede konusmtk hamile kalirsam haftasonlari gelip i yapacakti ilk 3 ay tedbir amacli bugun biraktm herseyi oturdm temizlk yaptim vallah varsada vardr bekliycm bakalm adet olcam gibi geliyo hep bi islaklik afedersin akinti sari sari memeler aldi basini gidiyo kismet bakalm
INŞALLAH canim benim yaptığında hemen buraya gel balim❤Günaydın canım yok yapmadan beklemedeyim ben. Zaten 2 gün kaldı ins. Olumludur . Allahım emeklerini dualarımızı kabul etsin herbirimizin
29 yada 30nda yapcam canm gelmezse reglKuzum ne olur ne olmaz agir falan kaldrma kuzum minik bebis seninleyse dikkat etmelisin❤ kuzum akintida gogus hassasiyeti hamilelikte bi belirti kuzum zaten biside kalmadi bata kuzum nezaman yaicaksin testi kuzum?
Gecmis olsun CanımDugun vardi cok usuttum halsizlik mide bulantisi agri yatiyorum anneme geldin
Kuzum sen neis yapiyosun balim❤Kizlarrrrrrrr huhhuuuuuuu
Pazar pazar benim yerime de dinlenin ben nobetteyimmm
gecmedi henuz 28 bat 3 gunum var bu 6 gun kala yaptgm testBen goruyorummm cizgiyi henuz cok yeni oldugu icin bole cikmis olabilirrrrr kac gun gecti
Sagol fıstığımYemicem bebeğim artık normalde yapmaz böyle ama artk yapıyır zarar veriyor demekki :) sende güzel haberlerle gel kuzucugummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?