Ohoo deseneee ole cok sewindimm ya hamissindir kuzum insallah altigun varken cikmissgecmedi henuz 28 bat 3 gunum var bu 6 gun kala yaptgm test
INŞALLAH bitanem dualarim seninle❤ doltora gittinmi kuzumİnşallah sen hamilesindir dua edin bana 17.aya girdim hala olmadı bebegimbu ay olsun inşallahhh
Ocakta gidicem hap işe yaramadı sırada be var merak ediyorum canım yaINŞALLAH bitanem dualarim seninle❤ doltora gittinmi kuzum
Uzme o guzel canini kuzum belkide ocak ayinda olucak hayirlisyla ❤Gittim canım iki doktor değiştim sonunda pko cıktı . Soğan kürü falanda yaramadı işe. Doktor glifor verdi üç ay sonra gel çocuk olur %90 dedi ama olmadı ocakta üç ay doluyo gidicem bakim ne tedavi uygulicak çok mutsuzum çok
Cnm biraz sabır pko çözülmeyecek sıkıntı degil. Glifor insülin direnci ni kırıp yumurtlamanı sağlayacaktır. Ama biraz zaman alıyo bu işler. Doktorun dediği gibi yüksek ihtimalle olur. Hiç olmadı indükleyici okdr ilaç var.benimde 6 aydr olmuyo.tam geçen aydan ümitliydim senin gibi 10 gün önce mens oldum.hep birlikte diğer ayını bekleriz inşallah duada ederiz. Skma canını. Bu zamanlarını unutturacak hayırlı tatlı bi evladın olur inşallahGittim canım iki doktor değiştim sonunda pko cıktı . Soğan kürü falanda yaramadı işe. Doktor glifor verdi üç ay sonra gel çocuk olur %90 dedi ama olmadı ocakta üç ay doluyo gidicem bakim ne tedavi uygulicak çok mutsuzum çok
İnşallah olur canım ya ❤Uzme o guzel canini kuzum belkide ocak ayinda olucak hayirlisyla ❤
Canim kan ver istersen hemen cikar❤Kizlar simdi annemle konustum. Ben sana hamile kaldigimda ayni sen gibiydim. Bekle bakalim. Sen yarin kocanla duzgun eve git dedi. Ayy yine umitlendim ben. Cok istiyorum yaa
INŞALLAH regli gelmez balimmm hayirksiyla mujdeyi verirsin❤29 yada 30nda yapcam canm gelmezse regl
Ne güzel yazmışsın öyle canım ya vallahi çok iyi geldi şu an❤ İnşallah sorun çözülür meleğime kavuşurumCnm biraz sabır pko çözülmeyecek sıkıntı degil. Glifor insülin direnci ni kırıp yumurtlamanı sağlayacaktır. Ama biraz zaman alıyo bu işler. Doktorun dediği gibi yüksek ihtimalle olur. Hiç olmadı indükleyici okdr ilaç var.benimde 6 aydr olmuyo.tam geçen aydan ümitliydim senin gibi 10 gün önce mens oldum.hep birlikte diğer ayını bekleriz inşallah duada ederiz. Skma canını. Bu zamanlarını unutturacak hayırlı tatlı bi evladın olur inşallah
bilmiyrm canim kismet artik 3 gub ya sabir deyip bekliucz yoksada ilerki maclara bakcaz artikOhoo deseneee ole cok sewindimm ya hamissindir kuzum insallah altigun varken cikmiss
Dualarimdasin bitanem hayirli saglikli bi bebesin olur INŞALLAH tez zamanda❤İnşallah olur canım ya ❤
insallah canim hep beraber insallah seninde vardrINŞALLAH regli gelmez balimmm hayirksiyla mujdeyi verirsin❤
Allah sizden razı olsun canlarımm❤❤Dualarimdasin bitanem hayirli saglikli bi bebesin olur INŞALLAH tez zamanda❤
Cumlemizden kuzummm canimsin hep yanindayim ❤Allah sizden razı olsun canlarımm❤❤
Cok AMIN bitanem ❤❤insallah canim hep beraber insallah seninde vardr
Kan mi kuzumHasta olucam kızlar ben biraz koyuluk geldi peçeteye karnımda ağrıo
Aa kuzum nasil olmus öyle ilk kez böyle duydum kuzum test mi bozuktu acaba kuzu testin varmi baska yap balim❤
Canım ya ben dün yaptım ama çok erken di biliyorum ilk silik bi çizgi gördüm daha sonra tek çizgiye döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?