Canim benim bi bilgim yok belki arkdaslar biliyorlardir❤Kızlar bişey sormk istiyorum. Rahim ağzı yarasıyla ilgili bi bilginiz varmı ???
Benimde bir yıldr bebeyim olmuyoda doktor rahim ağzı yarasi dedi yaktrdm bnde bilgisi olan yazarsa umut olur banadaCanim benim bi bilgim yok belki arkdaslar biliyorlardir❤
Tam kırmızı değil ama olacak biliyrm vücudumu zaten erken gebelikte negatif çıktı diodumya çarsamba günü kesin yok döngümde değisio demekki artık bu ay tedaviye baslıyorm artık çok sıkıldmKan mi kuzum
Benim 15gun gecti,adetten ole pozitifi gordumya o yuzden allah buyuktur o nezaman istrrse ozaman olur diyorumbilmiyrm canim kismet artik 3 gub ya sabir deyip bekliucz yoksada ilerki maclara bakcaz artik
Yedi gun gecti ve sen hala,dayaniyosun tebrikler ayakta,alkisliyorum:))Canim benim bu ay cokzorgecti. Hastalandim 2 hafta ovulasyona denk gelsin diye calismaya gayret ettik. Yani doktorun migren sandigi bi bas agrm vardi 2 hafta boyunca. Sonra yatarak gecirdim gunleri. Birde kasimda esimin babasi vefat etti onun acisi ve taziye icin insanlari agarlarken acikcasi hic vucdumu dinlemedim.
Sadece gogus uclarim cokagriyor ve son 1 haftadir uyku istegi her an uyusam yani.
Hollandada testte pozitif gormeden kan almiyorlar. Ya da daha dogrusu almanya. Elim kolum bagli simdi..Canim kan ver istersen hemen cikar❤
Evet kuzuuummm birlikte gidelim ayarlayalimAslinda ayni gunlerde gidelim bizimki nerdeyse ayni
Tekekomda calisiyorum canimmKuzum sen neis yapiyosun balim❤
Balımmm sen bana niye küstünnnEvet kuzuuummm birlikte gidelim ayarlayalim
Hemen hemen ayni bizİmki sen,nezaman gitmeyi planliyosuEvet kuzuuummm birlikte gidelim ayarlayalim
Ye canım yeAy canim, nasilda,kokorec cektii amannn
Bende bebeğime bakmaya gideceğümmmmAy canim, nasilda,kokorec cektii amannn
Ayy bana yazzz cok merak ediyorum,zaten seni ozelwmi gidiyonBende bebeğime bakmaya gideceğümmmm
Yok balımm acile gidecemmm şimdi görüyümki en azından 2 hafta bekleyebilirimAyy bana yazzz cok merak ediyorum,zaten seni ozelwmi gidiyon
Sparis,werdimmBende bebeğime bakmaya gideceğümmmm
Ay hadi git gel bekliyorum seniiYok balımm acile gidecemmm şimdi görüyümki en azından 2 hafta bekleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?