KokorecNe siparişii gıı
Benimde canimm çekti kuzuuuuKokorec
Canim ozaman bi test daha al hemen yap kuzuHollandada testte pozitif gormeden kan almiyorlar. Ya da daha dogrusu almanya. Elim kolum bagli simdi..
Seker kutusu hosgeldin❤ kuzum bende sabahin köründe kalktim ya bi denge tutturamadimTata ta tamtatamm gazlı janow aranızdaaanasılsınız kızlar ben dün gece erken uyudum çok şükürr ama sabahın köründe kalkıp sonra da gaz sancısıyla kıvrandım uykumu zar zor aldımm ama hâlâ yatasım varır
Cok guzel ismis kuzum hayirli isler olsun bitanem ❤Tekekomda calisiyorum canimm
Santral sefiyim
Bugün mu gidiyosun bal❤Bende bebeğime bakmaya gideceğümmmm
He balımmm çıkacm şimdi inşallah bakarlarsaBugün mu gidiyosun bal❤
Tamam balim hadi hayirlisi beni etiketle balimmm❤He balımmm çıkacm şimdi inşallah bakarlarsa
Resm atacm inşallah baksınlar da dua edin canlarımmmTamam balim hadi hayirlisi beni etiketle balimmm❤
INŞALLAH bitanem dualarim seninle ❤Resm atacm inşallah baksınlar da dua edin canlarımmm
Geldim bekliyormmm çok heycaaannlıııINŞALLAH bitanem dualarim seninle ❤
Hoş gördüm baldan tatlım, kuzum erken kalkmak daha güzel yaa ne zaman dır uykudan halsizlikten iş yapmıyordum bugün erken kalkmışken onları halledim dedim netim de çekmiyor öyle uğraşıyorum bugünSeker kutusu hosgeldin❤ kuzum bende sabahin köründe kalktim ya bi denge tutturamadim
Kuzu ben bile heyecan yaptım ya hayırlı haber ver inşallah bizler balımmm❤Geldim bekliyormmm çok heycaaannlııı
Gazman janow nasılsın kuzum
Ayy hiç sorma fiki fikiGazman janow nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?