Abartmıyım dedm balımmm doktr kovmasn diye acile gitdimya sormadm da onuKalp atışı duydun mu bebem
Çok sevindim kuzum çokk iyi de konuşmuş korkulacak bişey de yok çok şükür bin şükür ya maşallah minikeeÇok farklı bi duygu yaaa allahm herkeze nasip etsn inşallahhh kızlar sıra sizde
Bin şükür bitanemmm 2 hafta snra Gidiyim brn miniğimi görmeye 6 haftalık dedi ebe 7.nci haftayı oldurcaz bu hafta inşallahÇok sevindim kuzum çokk iyi de konuşmuş korkulacak bişey de yok çok şükür bin şükür ya maşallah minikee
İnşallah bebeğim inşallah şimdi ben bu haberle motive oldum işlerimi halledeyim çok öptüm siziBin şükür bitanemmm 2 hafta snra Gidiyim brn miniğimi görmeye 6 haftalık dedi ebe 7.nci haftayı oldurcaz bu hafta inşallah
Aminnn inşallah balımm darısı tüm isteyenlere inşallahhOhh çok şükür balımmm rabbim kucağına almayı da nasip etsin minik meleğini bitanem
Aminnn kuzum inşallahAminnn inşallah balımm darısı tüm isteyenlere inşallahh
Ayyy walla gitmissss ya,deli senii,bebisin durumu iyimi deei bari ay,bebegi gormenede cok sewindim bebegi gordun keseni gordun e daha 15gun sonra gidersin :))Aminnn inşallah balımm darısı tüm isteyenlere inşallahh
Ayy hadi hadi meraktan oldurme,bizi hemen yapKizlar nobetci eczane buldum hamd olsun. Test yapmak icin can atiyorum resmen!! Evden cikmadan once lavaboya gitmistim soyle 1 saat sonrayi beklemem lazim. Cook heycanlandiiimmm..
Çok şükür tatlım hayırlı haber ver inşallah kuzuuKizlar nobetci eczane buldum hamd olsun. Test yapmak icin can atiyorum resmen!! Evden cikmadan once lavaboya gitmistim soyle 1 saat sonrayi beklemem lazim. Cook heycanlandiiimmm..
Gördümm çok şükürr canımmm darısı size inşallahhhAyyy walla gitmissss ya,deli senii,bebisin durumu iyimi deei bari ay,bebegi gormenede cok sewindim bebegi gordun keseni gordun e daha 15gun sonra gidersin :))
İnsallah beklemedeyizzzGördümm çok şükürr canımmm darısı size inşallahhh
Hadi yap canım merak etttimmmKizlar nobetci eczane buldum hamd olsun. Test yapmak icin can atiyorum resmen!! Evden cikmadan once lavaboya gitmistim soyle 1 saat sonrayi beklemem lazim. Cook heycanlandiiimmm..
Kız alt tarafı 2 3 damla bişy damlatcksın yap işte hadiiKizlar yen8 lavaboya girmistim az bekliyorum p yuzden!! Bende meraktan catlayacagim aslinda. Dogru sonuc icin tutuyorum kendimi
Canım çok sevindim adına ayyyyyyyyyy ne güzel duygudur değil mi ins. Bizede kısmet olsunGördümm çok şükürr canımmm darısı size inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?