İnşallahhh canım benimm allahım tüm isteyen herkeze nasip etsin en kısa zamandaCanım çok sevindim adına ayyyyyyyyyy ne güzel duygudur değil mi ins. Bizede kısmet olsun
Canımm 10 cm yazıyo ama o kesinn boyudur demiİnsallah beklemedeyizzz
10 saniye tut diyo ondanKız alt tarafı 2 3 damla bişy damlatcksın yap işte hadii
Kim diyo gı ne alaka balımm10 saniye tut diyo ondan
Amiiiiiiiiiiinnnnnnİnşallahhh canım benimm allahım tüm isteyen herkeze nasip etsin en kısa zamanda
Ya yok o an durdurup cekiyo daha buyuk ve kucukte olabiliyo nesela bebek nefes alip verirken ultrason fotosu cekiliyo nefesi almissa cok vermisse az cikiyoCanımm 10 cm yazıyo ama o kesinn boyudur demi
Hııı anladımm balımm sağolYa yok o an durdurup cekiyo daha buyuk ve kucukte olabiliyo nesela bebek nefes alip verirken ultrason fotosu cekiliyo nefesi almissa cok vermisse az cikiyo
Yedinmi kokoreçiniYa yok o an durdurup cekiyo daha buyuk ve kucukte olabiliyo nesela bebek nefes alip verirken ultrason fotosu cekiliyo nefesi almissa cok vermisse az cikiyo
masallah allah kucağina almayi nasip etsin canmGördümm çok şükürr canımmm darısı size inşallahhh
uzulme bi daha ki ay insallah canmKizlar malesef!
canim bisey mi vardi ki yorumlari okudumdaHe balımmm çıkacm şimdi inşallah bakarlarsa
Hayırlısı olsun canım..Rabbim nasip edecek inşallah benimde belımde ve kasıklarımda sancı başladı hasta olucam galibaKizlar malesef!
Yest yapsana kuzumBenim bat bugün kırmızıları görmedim ama hiç belirti de yokinşallah hamisimdir
Yedim ya ben cok aseriyorummYedinmi kokoreçini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?