Allah razı olsun canım çok sağolmasallah allah kucağina almayi nasip etsin canm
Tavuğumm benimmm gününümü şaşırdın nolduu
Çok şükür canımm gördüm rahatladım valla ister istemez endişeleniyo insan darısı sana inşallah balımmE artik
gordunde canim icin rahatlamistir krndine coook dikkat et
Yokdu canm çok şükür merakımdan duramadımcanim bisey mi vardi ki yorumlari okudumda
Bnde aynı valla ohh afiyt olsun canmYedim ya ben cok aseriyorumm
Yokdu canm çok şükür merakımdan duramadımcanim bisey mi vardi ki yorumlari okudumda
Bnde aynı valla ohh afiyt olsun canmYedim ya ben cok aseriyorumm
Doktorun insiyatifine kalml bişy guzum yeni öğrendm ve doktrm öğrenir öğrenmez kan ver değerini bildir dedi de 2 günde bir kan vermem gerekiyor de düşük yaşadığm için deKizlar devletn acili kanda test yapyormuu
Sen hamişmiydin kuzummKizlar devletn acili kanda test yapyormuu
Sen hamişmiydin kuzumm
Önce çubuk test yapsan keşke canım snra kan versen daha iyi olur bozma moralinü şimdidenYok canim bat 30 ama bi kan vermek istiyorum belki erkenden cikar sonuc varsa eger
Bi gitde haber et canm inşallah yaparlarKana daha once gidyor ya en sondan idrarda ciktigi icin kan vermek istiyorum ya insAllah devlette olur olmasa gderm ozele simdik
Korkmaa kuzm olsa bile ogrendiktekten sonra si onemliBende bir suru antibiyotik felan iciyorum insallah hamile degilimdir .s birde birsey olursa vicdan yaparim .s rabbim korusun
Kuzum nerdeysen orada tip merkezleri vardir ara hastaneleri muayne olmadan kan testi yaptircam de 30tl aldilar bnden ara genelde tip merkezleri muaynesiz yapiyo kan tahliliniKana daha once gidyor ya en sondan idrarda ciktigi icin kan vermek istiyorum ya insAllah devlette olur olmasa gderm ozele simdik
Sağol canm allah razı olsunn aynen maşallahh diyelimm meleğime nazar değmesin inşallah geçen hafta p. Tesi 3856 ydı tam 6 haflığız bgnmaşallah keseniz pek güzelmiş
kaçıncı haftada veya kan değeri kaç iken gördünüz
maşallah değerleriniz de çok iyi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSağol canm allah razı olsunn aynen maşallahh diyelimm meleğime nazar değmesin inşallah geçen hafta p. Tesi 3856 ydı tam 6 haflığız bgn
Canım doktora gebelik şüphem olabilir antibiyotik kullanıyordum test yaptırmak istiyorum dersin antibiyotigi de idrar yolu enf vardı ona göre baktırmak istiyorum dersin ki bu kadar açıklama yapmana bile gerek yok canımKana daha once gidyor ya en sondan idrarda ciktigi icin kan vermek istiyorum ya insAllah devlette olur olmasa gderm ozele simdik
Kuzum hadi git yaptırrrr aayyy hadi heyecanlandım hemserim❤Kana daha once gidyor ya en sondan idrarda ciktigi icin kan vermek istiyorum ya insAllah devlette olur olmasa gderm ozele simdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?