❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

masallah allah kucağina almayi nasip etsin canm
Allah razı olsun canım çok sağol
84zmr min123 kızlar acayip sancım var erkenmi yum.dönemine girdim acaba tavuk bile vaktinde yum.ben tavuğu geride bıraktım sanırım
Tavuğumm benimmm gününümü şaşırdın nolduu

E artik

gordunde canim icin rahatlamistir krndine coook dikkat et
Çok şükür canımm gördüm rahatladım valla ister istemez endişeleniyo insan darısı sana inşallah balımm

Kana daha once gidyor ya en sondan idrarda ciktigi icin kan vermek istiyorum ya insAllah devlette olur olmasa gderm ozele simdik

Kana daha once gidyor ya en sondan idrarda ciktigi icin kan vermek istiyorum ya insAllah devlette olur olmasa gderm ozele simdik
Kuzum nerdeysen orada tip merkezleri vardir ara hastaneleri muayne olmadan kan testi yaptircam de 30tl aldilar bnden ara genelde tip merkezleri muaynesiz yapiyo kan tahlilini

84zmr kuzum ya görünce cok heyecanlandim yaa MAŞALLAH SUPANALAH❤❤ yerim ben onu ya iyi olmasinada cok sevindim balimmmmm cok sukur iyiki gittin kuzum icimiz rahatladi❤

Canım doktora gebelik şüphem olabilir antibiyotik kullanıyordum test yaptırmak istiyorum dersin antibiyotigi de idrar yolu enf vardı ona göre baktırmak istiyorum dersin ki bu kadar açıklama yapmana bile gerek yok canım

Janow ballilokmam❤ aynen kuzum erken kalkinca butun isler yapiliyor ama uykuda baldan tatli ya balimmm uyku delisiyim bende biraksalar hic uyanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…