Kuzum uzme kendini balimmmm obur aya INŞALLAH ❤ iyisin dimi kuzumKizlar nobetci eczane buldum hamd olsun. Test yapmak icin can atiyorum resmen!! Evden cikmadan once lavaboya gitmistim soyle 1 saat sonrayi beklemem lazim. Cook heycanlandiiimmm..
insallaaah .sKorkmaa kuzm olsa bile ogrendiktekten sonra si onemli
Senin,nekadar kaldi kuzumKuzum uzme kendini balimmmm obur aya INŞALLAH ❤ iyisin dimi kuzum
Sen beni hic sormuyorsun amaaaBalımmm sen bana niye küstünnn
Canim uzuldum basta hatta o uzuntuyle bi uyumysum simdi uyandim. Iyiyim hamdolsun. Demek daha bebisin vakti gelmemisKuzum uzme kendini balimmmm obur aya INŞALLAH ❤ iyisin dimi kuzum
Ay sonu gibi hayatimHemen hemen ayni bizİmki sen,nezaman gitmeyi planliyosu
5 gun balim❤Senin,nekadar kaldi kuzum
Oyle kuzum haklisin nasip kismet uzme tatli canini INŞALLAH öbür aya balim❤Canim uzuldum basta hatta o uzuntuyle bi uyumysum simdi uyandim. Iyiyim hamdolsun. Demek daha bebisin vakti gelmemis
Şu an annemdeyim yarın gidicem geçen ilk defa adetim 4 gün geçmişti belim ve kasigim ağrıyordu testi aldım yapıcam kirmiziyi gördümYest yapsana kuzum
Iyiyim bebegim misafirler vardi gittiler simdi girdim gecmise bakiyordumUmya kuzum nasilsin
Kuzum uzme o tatli canini balim öbür aya INŞALLAH nasip kismet❤Şu an annemdeyim yarın gidicem geçen ilk defa adetim 4 gün geçmişti benim kaşıklı ağrıyordu testi aldım yapıcam kirmiziyi gördüm
Uykulu kuzum yaa bugun evi temizledimm ev temizlendi ama bende bittimIyiyim bebegim misafirler vardi gittiler simdi girdim gecmise bakiyordum
Sen nasilsin kuzucanjm
Bekle bence adet olmadigin surece umut warCanim uzuldum basta hatta o uzuntuyle bi uyumysum simdi uyandim. Iyiyim hamdolsun. Demek daha bebisin vakti gelmemis
Bende ole diyorum bakalimAy sonu gibi hayatim
Yaa bende yarin temizlik yapacagimmm canim yaa ama hic takatimm yooookUykulu kuzum yaa bugun evi temizledimm ev temizlendi ama bende bittim
Ay benim hele uyku uyku uyku ama bi gram yatamiyorum oglan birakmiyooYaa bende yarin temizlik yapacagimmm canim yaa ama hic takatimm yooook
Haberlesiriz kuzummm gider foto atarizzBende ole diyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?