Senin daha zordur birtanemm paşamiz sana rahat vermiyorAy benim hele uyku uyku uyku ama bi gram yatamiyorum oglan birakmiyoo
Yok daha olmadım geçen ayı dedim bugün bat günümKuzum uzme o tatli canini balim öbür aya INŞALLAH nasip kismet❤
Ever sabaha hasta olmamamissan yap bi testKızlarrr bana yardım edin kontrol amaçlı peçetede koymustum biraz bisiler görmüstüm dedim hasta oluyrm heralde değitirdim ama simdi bisi yok sabah testmi yapsam napsam acaba
Bat ne zaman tatlim gectimi.yoksa eger suphen varsa tabiki.yapKızlarrr bana yardım edin kontrol amaçlı peçetede koymustum biraz bisiler görmüstüm dedim hasta oluyrm heralde değitirdim ama simdi bisi yok sabah testmi yapsam napsam acaba
Yerlesme kanamasi olabilir kuzum basima geken biri olarak söyliyorum testini yaparsin kuzum hem eminn olursinKızlarrr bana yardım edin kontrol amaçlı peçetede koymustum biraz bisiler görmüstüm dedim hasta oluyrm heralde değitirdim ama simdi bisi yok sabah testmi yapsam napsam acaba
Aa hadi bakalim guzel mujde ver bize kuzummmYok daha olmadım geçen ayı dedim bugün bat günüm
Simdiden kolay gelsin balimmm❤Yaa bende yarin temizlik yapacagimmm canim yaa ama hic takatimm yooook
Nezaan test yapcaksin balInşallah
Bekle bi kac gun belki ustune gormedir benimde adrt gunu bi damla kahve rengi leke geldi 15gun sonra pozitifi gordumKızlarrr bana yardım edin kontrol amaçlı peçetede koymustum biraz bisiler görmüstüm dedim hasta oluyrm heralde değitirdim ama simdi bisi yok sabah testmi yapsam napsam acaba
Ay deli kiz bende uzuldum insallah hamissindirkuzum yap testi bakalim yaYok daha olmadım geçen ayı dedim bugün bat günüm
Ay canim,benim,ya yerim seni saol ew isi yemek bebek uykusuzluk zor is ama sukur olsun napalim illaki bugunlerde biticek :)Senin daha zordur birtanemm paşamiz sana rahat vermiyor
Ev ve hamislikk amann keske yakin olsakk da yardima gelseydik
ay gebelikte bogaz agrisi berbat ben sicak,cay iciyodum ama cok kotu tamda hamileligin son donemide yakalanmistim nolur dogum yapmim die yalvariyodum allaha okadar pis biseykKızlar bademciğimde ki iltihap geçmek yerine büyüdü yaaa internette okudum ılık limonlu su iyi gelirmiş dünden beri içiyorum fayda yok
Bende oğluma hamileyken bütün vitamin mineral kalsiyumu yavrum benden alınca son ay dilim ağzım komple yara olmuştu ve ilaç vermemişlerdi su bile içemiyordumay gebelikte bogaz agrisi berbat ben sicak,cay iciyodum ama cok kotu tamda hamileligin son donemide yakalanmistim nolur dogum yapmim die yalvariyodum allaha okadar pis biseyk
Bilmiyorum bir kaç gun beklerim heraldeNezaan test yapcaksin bal
bat hesaplamalarıma göre persembeydi ama haziranda kürtaj oldum ondan sonra bir düzen tutturamedım canım bugnde 32. Günüm bitti bugn bekliyordum ama olmadıBat ne zaman tatlim gectimi.yoksa eger suphen varsa tabiki.yap
Yerlesme kanaması nasl bilmiyrm hep kahverengi pembemsi diyorlar öyle bisi gibi değildi peçetedeki adet olcak gibiydim aynı ama devamı gelmedi artık korkmayada basladım hamile değilsem nie olmuyorum hamileysem karnım ağrıo e birazda kanama gibide oldu sabah temiz kalkarsam bi test yapım madem ben ya da aksamımı beklesemYerlesme kanamasi olabilir kuzum basima geken biri olarak söyliyorum testini yaparsin kuzum hem eminn olursin
Bata ne kadar war canimKızlarrr bana yardım edin kontrol amaçlı peçetede koymustum biraz bisiler görmüstüm dedim hasta oluyrm heralde değitirdim ama simdi bisi yok sabah testmi yapsam napsam acaba
Sagol balimmmmSimdiden kolay gelsin balimmm❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?