❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlarrr bana yardım edin kontrol amaçlı peçetede koymustum biraz bisiler görmüstüm dedim hasta oluyrm heralde değitirdim ama simdi bisi yok sabah testmi yapsam napsam acaba

Kızlarrr bana yardım edin kontrol amaçlı peçetede koymustum biraz bisiler görmüstüm dedim hasta oluyrm heralde değitirdim ama simdi bisi yok sabah testmi yapsam napsam acaba
Yerlesme kanamasi olabilir kuzum basima geken biri olarak söyliyorum testini yaparsin kuzum hem eminn olursin

Bekle bi kac gun belki ustune gormedir benimde adrt gunu bi damla kahve rengi leke geldi 15gun sonra pozitifi gordum

Senin daha zordur birtanemm paşamiz sana rahat vermiyor
Ev ve hamislikk amann keske yakin olsakk da yardima gelseydik
Ay canim,benim,ya yerim seni saol ew isi yemek bebek uykusuzluk zor is ama sukur olsun napalim illaki bugunlerde biticek :)

Kızlar bademciğimde ki iltihap geçmek yerine büyüdü yaaa internette okudum ılık limonlu su iyi gelirmiş dünden beri içiyorum fayda yok

Kızlar bademciğimde ki iltihap geçmek yerine büyüdü yaaa internette okudum ılık limonlu su iyi gelirmiş dünden beri içiyorum fayda yok
ay gebelikte bogaz agrisi berbat ben sicak,cay iciyodum ama cok kotu tamda hamileligin son donemide yakalanmistim nolur dogum yapmim die yalvariyodum allaha okadar pis biseyk

ay gebelikte bogaz agrisi berbat ben sicak,cay iciyodum ama cok kotu tamda hamileligin son donemide yakalanmistim nolur dogum yapmim die yalvariyodum allaha okadar pis biseyk
Bende oğluma hamileyken bütün vitamin mineral kalsiyumu yavrum benden alınca son ay dilim ağzım komple yara olmuştu ve ilaç vermemişlerdi su bile içemiyordum şimdi De bademcik te iltihap var küçüktü bugün baktım geçeceğine büyümüş bir an önce geçer umarım

Bat ne zaman tatlim gectimi.yoksa eger suphen varsa tabiki.yap
bat hesaplamalarıma göre persembeydi ama haziranda kürtaj oldum ondan sonra bir düzen tutturamedım canım bugnde 32. Günüm bitti bugn bekliyordum ama olmadı

Yerlesme kanamasi olabilir kuzum basima geken biri olarak söyliyorum testini yaparsin kuzum hem eminn olursin
Yerlesme kanaması nasl bilmiyrm hep kahverengi pembemsi diyorlar öyle bisi gibi değildi peçetedeki adet olcak gibiydim aynı ama devamı gelmedi artık korkmayada basladım hamile değilsem nie olmuyorum hamileysem karnım ağrıo e birazda kanama gibide oldu sabah temiz kalkarsam bi test yapım madem ben ya da aksamımı beklesem

Bata ne kadar war canim
Yerlesme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…