hangi dr gittin toprağımDoktorun insiyatifine kalml bişy guzum yeni öğrendm ve doktrm öğrenir öğrenmez kan ver değerini bildir dedi de 2 günde bir kan vermem gerekiyor de düşük yaşadığm için de
Hooos zamanlar hayatim bende dusunuyorumAy canim,benim,ya yerim seni saol ew isi yemek bebek uykusuzluk zor is ama sukur olsun napalim illaki bugunlerde biticek :)
hg canım sanırım heyecan bastı..maşallah keseniz pek güzelmiş
kaçıncı haftada veya kan değeri kaç iken gördünüz
Kuzucan benimde midemle onu hizasinda tam belim agriyor mahhvetti beni resmen yumruk var midemden sjrtima gore yaaaaaaay gebelikte bogaz agrisi berbat ben sicak,cay iciyodum ama cok kotu tamda hamileligin son donemide yakalanmistim nolur dogum yapmim die yalvariyodum allaha okadar pis biseyk
Dudaklarim catladi benimde 3 gundur cok zorlaniyorumBende oğluma hamileyken bütün vitamin mineral kalsiyumu yavrum benden alınca son ay dilim ağzım komple yara olmuştu ve ilaç vermemişlerdi su bile içemiyordumşimdi De bademcik te iltihap var küçüktü bugün baktım geçeceğine büyümüş bir an önce geçer umarım
İnşallah bunların hepsi bebişkolar besleniyor diyedir :) Bence öyle miğde yanması varmı kuzu o çok kötüü benim sesim kısılmıştı resmen sonra ilaç verdi Dr o zaman rahata erdimDudaklarim catladi benimde 3 gundur cok zorlaniyorum
canim benim normal halim heyecan firtinasi zatenhg canım sanırım heyecan bastı..
Mide yanmasi yok kabizlikdan mi bilmem midemda tas var sankiİnşallah bunların hepsi bebişkolar besleniyor diyedir :) Bence öyle miğde yanması varmı kuzu o çok kötüü benim sesim kısılmıştı resmen sonra ilaç verdi Dr o zaman rahata erdim
aynen ya burda cok arkadasım var.diğer konularıda okuyorum yardımcı olabileceğim bir durum varsa yazıyorum canım şimdi evet ayrı bir merak ama bir olusup buyusun istersin ki her an görunteleyım onucanim benim normal halim heyecan firtinasi zaten
Ancak zapt edebiliyorm ara sira
Ebrar seninle bu sitenin her kosesinde karsilastik. Dogumhaneye birlikte girecegz gbme geliyor
Test yap kuzummm gebelik varsa cikarr bence erken dollenmisseBat persembeydi canım bugn 32. Günm bitti
Aramıza hoşgeldin biyoloji öğretmenimiz:) pozitifi görmüştüm değil micanim benim normal halim heyecan firtinasi zaten
Ancak zapt edebiliyorm ara sira
Ebrar seninle bu sitenin her kosesinde karsilastik. Dogumhaneye birlikte girecegz gbme geliyor
Ya simdi bu yaz zorlugu gorurum diger yaz biri bir digeri uc yasa girer butun sknti biter stres bter araya koyunca,zor oluyo bu arada kuzum benim asiri adet teki bacak agrisi gibi agri vajinada akinti var kokusuz beyaz koyu kivamli sende neler var belirtiKuzucan benimde midemle onu hizasinda tam belim agriyor mahhvetti beni resmen yumruk var midemden sjrtima gore yaaaaaa
Efendimmmm balımmm84zmr balimmmm❤❤❤❤
Balımmm sormam mı aşk olsunnSen beni hic sormuyorsun amaaa(
Balımmm sormam mı aşk olsunnSen beni hic sormuyorsun amaaa(
Bende sadece mide ve bel agrisi var kuzummYa simdi bu yaz zorlugu gorurum diger yaz biri bir digeri uc yasa girer butun sknti biter stres bter araya koyunca,zor oluyo bu arada kuzum benim asiri adet teki bacak agrisi gibi agri vajinada akinti var kokusuz beyaz koyu kivamli sende neler var belirti
Cok geçmiş olsun balim 1kasik bala karabiber dok kuzum cok faydasi oluyor❤Kızlar bademciğimde ki iltihap geçmek yerine büyüdü yaaa internette okudum ılık limonlu su iyi gelirmiş dünden beri içiyorum fayda yok
Canim yarin sabah ilk idrarinda yap bu belirsizlikte yok olsun senin icinbat hesaplamalarıma göre persembeydi ama haziranda kürtaj oldum ondan sonra bir düzen tutturamedım canım bugnde 32. Günüm bitti bugn bekliyordum ama olmadı
Yerlesme kanaması nasl bilmiyrm hep kahverengi pembemsi diyorlar öyle bisi gibi değildi peçetedeki adet olcak gibiydim aynı ama devamı gelmedi artık korkmayada basladım hamile değilsem nie olmuyorum hamileysem karnım ağrıo e birazda kanama gibide oldu sabah temiz kalkarsam bi test yapım madem ben ya da aksamımı beklesem
Kuzum pes pese oldu ama batlari beklioyruz İNŞALLAH guzel haberler almaya devam ederiz bu ay INSALLaH hamisizdir ama olmassa en gec obur aya hepimiz hamis oluruz INŞALLAH ❤Sagol balimmmm
Batlardan bi haber yok cok durgunuzz
Hemisler yoook bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?