❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ay canim,benim,ya yerim seni saol ew isi yemek bebek uykusuzluk zor is ama sukur olsun napalim illaki bugunlerde biticek :)
Hooos zamanlar hayatim bende dusunuyorum
Ilki 1. Yasini doldurdugunda 2. Bebege hamile kalmayi Allah nasip ederse eger

ay gebelikte bogaz agrisi berbat ben sicak,cay iciyodum ama cok kotu tamda hamileligin son donemide yakalanmistim nolur dogum yapmim die yalvariyodum allaha okadar pis biseyk
Kuzucan benimde midemle onu hizasinda tam belim agriyor mahhvetti beni resmen yumruk var midemden sjrtima gore yaaaaaa

Dudaklarim catladi benimde 3 gundur cok zorlaniyorum

Dudaklarim catladi benimde 3 gundur cok zorlaniyorum
İnşallah bunların hepsi bebişkolar besleniyor diyedir :) Bence öyle miğde yanması varmı kuzu o çok kötüü benim sesim kısılmıştı resmen sonra ilaç verdi Dr o zaman rahata erdim

İnşallah bunların hepsi bebişkolar besleniyor diyedir :) Bence öyle miğde yanması varmı kuzu o çok kötüü benim sesim kısılmıştı resmen sonra ilaç verdi Dr o zaman rahata erdim
Mide yanmasi yok kabizlikdan mi bilmem midemda tas var sanki

canim benim normal halim heyecan firtinasi zaten
Ancak zapt edebiliyorm ara sira
Ebrar seninle bu sitenin her kosesinde karsilastik. Dogumhaneye birlikte girecegz gbme geliyor
aynen ya burda cok arkadasım var.diğer konularıda okuyorum yardımcı olabileceğim bir durum varsa yazıyorum canım şimdi evet ayrı bir merak ama bir olusup buyusun istersin ki her an görunteleyım onu

canim benim normal halim heyecan firtinasi zaten
Ancak zapt edebiliyorm ara sira
Ebrar seninle bu sitenin her kosesinde karsilastik. Dogumhaneye birlikte girecegz gbme geliyor
Aramıza hoşgeldin biyoloji öğretmenimiz:) pozitifi görmüştüm değil mi

Kuzucan benimde midemle onu hizasinda tam belim agriyor mahhvetti beni resmen yumruk var midemden sjrtima gore yaaaaaa
Ya simdi bu yaz zorlugu gorurum diger yaz biri bir digeri uc yasa girer butun sknti biter stres bter araya koyunca,zor oluyo bu arada kuzum benim asiri adet teki bacak agrisi gibi agri vajinada akinti var kokusuz beyaz koyu kivamli sende neler var belirti

Bende sadece mide ve bel agrisi var kuzumm

Canim yarin sabah ilk idrarinda yap bu belirsizlikte yok olsun senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…