Teşekkür ederim tatlım onu da denerim :)Cok geçmiş olsun balim 1kasik bala karabiber dok kuzum cok faydasi oluyor❤
Kuzum bende pes epse dusuniyorum cunku yasimda 27 kuzu bebesm dogunca 28 olcam obur bebismiside INŞALLAH 31de yaparsam nasispe aralalrinda 2 3 yas olur ❤ kuzum aslinda ilk hamileoeilte ikiz olsa oh mis olurdu❤Hooos zamanlar hayatim bende dusunuyorum
Ilki 1. Yasini doldurdugunda 2. Bebege hamile kalmayi Allah nasip ederse eger
Yaşıtız kuzu :)Kuzum bende pes epse dusuniyorum cunku yasimda 27 kuzu bebeism dgounca 28 olcam obur bebismiside INŞALLAH 31de yaparsam nasispe aralalrinda 2 3 yas olur ❤ kuzum aslinda ilk hamileoeilte ikiz olsa oh mis olurdu❤
Senin adina cok mutlu oldum bebegim❤❤❤Efendimmmm balımmm
Sende 27 yasindamisin kuzum yerim senii❤Yaşıtız kuzu :)
Bencede canım sabah kalktımda temiz olursam yapım bise varsada doktora giderim yoksada halada olmazsam yine doktora giderim insallah vardır dua edinCanim yarin sabah ilk idrarinda yap bu belirsizlikte yok olsun senin icin
Seneden 28 olucam89 doğumluyum kuzu :)
Bencede kuzu belirslik daha kotu sabah idrarina yapılması iyi diyolar yaparsınBencede canım sabah kalktımda temiz olursam yapım bise varsada doktora giderim yoksada halada olmazsam yine doktora giderim insallah vardır dua edin
Aminn bebeğim inşallahJanow INŞALLAH tez zamanda iyilesirsin bitanem ❤
Kuzum doktor A gitmedin mi biye böyle oldu yaaaAtesler icindeyimmmmmmm .s
Bende 23.04.1989 dogumluyum kuzum❤ ALLAHIM sevdiklerimizle ailemizle huzurlu saglikli uzun ömürler nasip etsin kazasiz belasiz INŞALLAH kardesim❤89 doğumluyum kuzu :)
Aminnnn inşallah kuzum 2016 baya vasat bir seneydi 2017 inşallah çok uğurlu gelir bebişlerimiz yanımızda :)Bende 23.04.1989 dogumluyum kuzum❤ ALLAHIM sevdiklerimizle ailemizle huzurlu saglikli uzun ömürler nasip etsin kazasiz belasiz INŞALLAH kardesim❤
INŞALLAH kuzum benim bende yeni yıla girmeden mujdemi alsam kuzum keske ❤Aminnnn inşallah kuzum 2016 baya vasat bir seneydi 2017 inşallah çok uğurlu gelir bebişlerimiz yanımızda :)
ben sevmiyorum acili yaaa annem corba yapti ictim ilac ictim ama gitmiyor cok usutmusummm .s bide adet olursam tmAminn bebeğim inşallah
Kuzum doktor A gitmedin mi biye böyle oldu yaaaçok geçmiş olsunn
Kıyamam yaa hemen iyi olursun inşallah. Adet olmazsın umarım :)ben sevmiyorum acili yaaa annem corba yapti ictim ilac ictim ama gitmiyor cok usutmusummm .s bide adet olursam tm
insalaaaahhhh agzindan bal damliyorKıyamam yaa hemen iyi olursun inşallah. Adet olmazsın umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?