❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hooos zamanlar hayatim bende dusunuyorum
Ilki 1. Yasini doldurdugunda 2. Bebege hamile kalmayi Allah nasip ederse eger
Kuzum bende pes epse dusuniyorum cunku yasimda 27 kuzu bebesm dogunca 28 olcam obur bebismiside INŞALLAH 31de yaparsam nasispe aralalrinda 2 3 yas olur ❤ kuzum aslinda ilk hamileoeilte ikiz olsa oh mis olurdu❤

Kuzum bende pes epse dusuniyorum cunku yasimda 27 kuzu bebeism dgounca 28 olcam obur bebismiside INŞALLAH 31de yaparsam nasispe aralalrinda 2 3 yas olur ❤ kuzum aslinda ilk hamileoeilte ikiz olsa oh mis olurdu❤
Yaşıtız kuzu :)

Bencede canım sabah kalktımda temiz olursam yapım bise varsada doktora giderim yoksada halada olmazsam yine doktora giderim insallah vardır dua edin
Bencede kuzu belirslik daha kotu sabah idrarina yapılması iyi diyolar yaparsın
INŞALLAH sabah bizi mutlu et kuzum ❤

Bende 23.04.1989 dogumluyum kuzum❤ ALLAHIM sevdiklerimizle ailemizle huzurlu saglikli uzun ömürler nasip etsin kazasiz belasiz INŞALLAH kardesim❤
Aminnnn inşallah kuzum 2016 baya vasat bir seneydi 2017 inşallah çok uğurlu gelir bebişlerimiz yanımızda :)

İnşallah canım yaa valla her sayfayı açtığımda pozitif haberi vardır diye dua ediyorum iple çekiyorum senden gelecek haberi de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…