Cok gecmis olsun canimmmAtesler icindeyimmmmmmm .s
INŞALLAH bitanem ❤❤❤❤İnşallah canım yaa valla her sayfayı açtığımda pozitif haberi vardır diye dua ediyorum iple çekiyorum senden gelecek haberi de :)
allah razi olsunnnnn.sCok gecmis olsun canimmm
Canım bu ay bende de çok ekşime var dı boğazıma kadar yakıyordu göğüsler zaten öyleydi sonuç pozitif :) inşallah senden de gelir pozitif haberi :)Kızlar midemde ekşime ve goğuslerim cok sızlıyor Allahım bata 2gun kaldı inanamıyorum ya hala sanki hamile kalamıcakmısım gıbı negatif diye cok korkuyorum 8.ayım nasıl bir heyecandır su adetımde hıc goğusum sızlamazdı Sabredıcem bata kadar yahu bugun bıle minik yegenım sordu siz evlisiniz ama niye cocuğunuz yok diye :/
Sen testi yap çif çizgiyi görelim ben daha mutlu olacm balımmm sabırsızlıkla bekliyorm salı gününüSenin adina cok mutlu oldum bebegim❤❤❤
Insallah canim suan kostum lavaboya midem agzima geldi resmen midem bulandi ama cift ciZgiyi gormeden inanmam esim bile umudu kesti ya hamilelige yormamami istiyor uzuluyorum diyeCanım bu ay bende de çok ekşime var dı boğazıma kadar yakıyordu göğüsler zaten öyleydi sonuç pozitif :) inşallah senden de gelir pozitif haberi :)
Öyle kuzum sen belirtileri görmezden gel adet gecikmesini bekle çokmüstğne düşünce hayal kırıklığı yaşamaktansa sanada süpriz olsun daha güzel :)Insallah canim suan kostum lavaboya midem agzima geldi resmen midem bulandi ama cift ciZgiyi gormeden inanmam esim bile umudu kesti ya hamilelige yormamami istiyor uzuluyorum diye
Aynen inşallah bakalım bu ay boyle her gogus sızlamasında yuzumde istemsiz bir gulus :) Allah kimseyi yavrusuz birakmasın Allahım tüm isteyenlere versin inşallahÖyle kuzum sen belirtileri görmezden gel adet gecikmesini bekle çokmüstğne düşünce hayal kırıklığı yaşamaktansa sanada süpriz olsun daha güzel :)
AMIN Cumlemizden canim❤allah razi olsunnnnn.s
Âmin inşallah rabbim dualarımızı kabul etsinAynen inşallah bakalım bu ay boyle her gogus sızlamasında yuzumde istemsiz bir gulus :) Allah kimseyi yavrusuz birakmasın Allahım tüm isteyenlere versin inşallah
INŞALLAH kuzum benim❤ INŞALLAH hamissindir bitanem ❤Aynen inşallah bakalım bu ay boyle her gogus sızlamasında yuzumde istemsiz bir gulus :) Allah kimseyi yavrusuz birakmasın Allahım tüm isteyenlere versin inşallah
Yerim ben seni bal köpüğüm❤Sen testi yap çif çizgiyi görelim ben daha mutlu olacm balımmm sabırsızlıkla bekliyorm salı gününü
Amin kuzu inşallah hepimiz hamişizdir hamiş partisi yaparız artık :)INŞALLAH kuzum benim❤ INŞALLAH hamissindir bitanem ❤
Ozluyorum amaa seniBalımmm sormam mı aşk olsunn
Aynenj kuzucan tek seferde iki tane pirtttKuzum bende pes epse dusuniyorum cunku yasimda 27 kuzu bebesm dogunca 28 olcam obur bebismiside INŞALLAH 31de yaparsam nasispe aralalrinda 2 3 yas olur ❤ kuzum aslinda ilk hamileoeilte ikiz olsa oh mis olurdu❤
Wifi miİnternetde sorun var ballar yaaa
ooo ünüm buralara kadar geldi mi yahuAramıza hoşgeldin biyoloji öğretmenimiz:) pozitifi görmüştüm değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?