❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlar midemde ekşime ve goğuslerim cok sızlıyor Allahım bata 2gun kaldı inanamıyorum ya hala sanki hamile kalamıcakmısım gıbı negatif diye cok korkuyorum 8.ayım nasıl bir heyecandır su adetımde hıc goğusum sızlamazdı Sabredıcem bata kadar yahu bugun bıle minik yegenım sordu siz evlisiniz ama niye cocuğunuz yok diye :/

Canım bu ay bende de çok ekşime var dı boğazıma kadar yakıyordu göğüsler zaten öyleydi sonuç pozitif :) inşallah senden de gelir pozitif haberi :)

Canım bu ay bende de çok ekşime var dı boğazıma kadar yakıyordu göğüsler zaten öyleydi sonuç pozitif :) inşallah senden de gelir pozitif haberi :)
Insallah canim suan kostum lavaboya midem agzima geldi resmen midem bulandi ama cift ciZgiyi gormeden inanmam esim bile umudu kesti ya hamilelige yormamami istiyor uzuluyorum diye

Insallah canim suan kostum lavaboya midem agzima geldi resmen midem bulandi ama cift ciZgiyi gormeden inanmam esim bile umudu kesti ya hamilelige yormamami istiyor uzuluyorum diye
Öyle kuzum sen belirtileri görmezden gel adet gecikmesini bekle çokmüstğne düşünce hayal kırıklığı yaşamaktansa sanada süpriz olsun daha güzel :)

Öyle kuzum sen belirtileri görmezden gel adet gecikmesini bekle çokmüstğne düşünce hayal kırıklığı yaşamaktansa sanada süpriz olsun daha güzel :)
Aynen inşallah bakalım bu ay boyle her gogus sızlamasında yuzumde istemsiz bir gulus :) Allah kimseyi yavrusuz birakmasın Allahım tüm isteyenlere versin inşallah

Kuzum bende pes epse dusuniyorum cunku yasimda 27 kuzu bebesm dogunca 28 olcam obur bebismiside INŞALLAH 31de yaparsam nasispe aralalrinda 2 3 yas olur ❤ kuzum aslinda ilk hamileoeilte ikiz olsa oh mis olurdu❤
Aynenj kuzucan tek seferde iki tane pirttt
Hopp kolay iss
Zaten uykusuz kaliyoruz
Ikisi buyur gider

Aramıza hoşgeldin biyoloji öğretmenimiz:) pozitifi görmüştüm değil mi
ooo ünüm buralara kadar geldi mi yahu
Hosbulduk efendm cok tesekkur ederm.
Cok sukur gordum evet, idrarda da kandada. Smdi bekliyoruz hem degerlerin artmasini hem de insallah keseyi ve kalp atisini gormek icn
Benbiraz tezcanlilik yaptm. Cok erken ogrendim smdi bekleyp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…