❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ozluyorum amaa seni
Nasil gidiyor hamisslik
İyi gidiyo balımmm da resmimizi gördünmü teyzesii bende seni çok özledimm netimm bitti pek tadı yok eşimden bağlandğm için senn hamişlik nasl gidiyo canım benimm wifi canmn içi şimdi ki

Konu bebek olunca kaliteli konuları gözden geçiriyorum :) aslında pozitifi görmeyi beklemek ayrı zor gördükten sonra ki bekleme ayrı zor :) dayanmak zorundayız

Bende 27 yim inşallah arada 3 yas olması iyi inşallah Allah nasip ederse
He kuzuuu ben 1.yasi doldurur kalirim bebis 2 yasina girer dogum .olur amlah nasip ederse tabii
En iyisi ard arda buyutmek araya zaman girdimi onsan rahatkiga alisiyor bu sefer sıkınti oluyor

He kuzuuu ben 1.yasi doldurur kalirim bebis 2 yasina girer dogum .olur amlah nasip ederse tabii
En iyisi ard arda buyutmek araya zaman girdimi onsan rahatkiga alisiyor bu sefer sıkınti oluyor
Hehehe bende öyle düşünmüştüm ama öyle olmadı kuzucan biraz daha öğret kendinden ne katabilirsem ekstra ne alabilirse vermeye okadar dalmışım ki 4 sene geçmiş

İyi gidiyo balımmm da resmimizi gördünmü teyzesii bende seni çok özledimm netimm bitti pek tadı yok eşimden bağlandğm için senn hamişlik nasl gidiyo canım benimm
Gordummm guzell annemmm benimm
Masallahh bebisime yorumda yaptim
Fasulyemiz o bizim yaa
Sag salim dunyaya getirmeyi nasip etsin
Allah im
Esoşumm benim mide ve midemin arka tarafi )
Belim cook agriyor
Kabizlil var karmin siis sanki 4 aylik hamileyim

İyi akşamlar canlarım Benim gibi iştahsız olup bu saatte narlimontuz karışımı yiyen var mı ekşi tuzlu portakal suyu vs bunlarla günüm geçiyor yemekle aram kalmadı çok şükür

Belimde çok şükür ağrım yok ama kabızlık da yok şişlik var balımm yaa. Sağol balım sense gitde bian önce at resm görelimm meleğimizi bnm melek sanırım sağ tarafda balım öyle görünüyo ultrasynda dr da sağdan baktı

Hehehe bende öyle düşünmüştüm ama öyle olmadı kuzucan biraz daha öğret kendinden ne katabilirsem ekstra ne alabilirse vermeye okadar dalmışım ki 4 sene geçmiş
Bekara kari bosamak kolay diyorsun yani :)))
Babaanneside bizle ya o bize yardimci olur teyzesi:)
Yapabilirsem gercektem o sekilde istiyorum cancan
Tek buyuyunce paylasmayi da unutuyor bebekler
Bencillesiyor
Sonradan kiskanclik sendromu basliyor en iyisi ilkinin ruhu duymadan ikinciyi yapmak :)

İyi akşamlar canlarım Benim gibi iştahsız olup bu saatte narlimontuz karışımı yiyen var mı ekşi tuzlu portakal suyu vs bunlarla günüm geçiyor yemekle aram kalmadı çok şükür
Benim mide agrim var ve yemek yemek azap kabizlikda var

Bamann amann cok sukur agri olmadin cancan bana da sagda yerlesmos gibi geldi kuzucannim benim
Bende ay sonj gidecegim birtanem dun test yaltim deger 608
Bir iki gune 1000 i gecer giderim artil bebislerimizi goruruz
Senin kac haftalik oldu birtanem 5 bitti demi

benm de ayni sorunm var.
2gundur tam kaburgalarmn ortasnda midemde sanki tas var veya biri eliyle sıkıyor gibi ozellikle yemek yerken veya yemekten sonra... Ani bir aci. Bikac sn icnde geciyor.
Benim gecmiyot aksam ustu tutuyor uyuyana kadar devam ediyor
Baya zorluyor beni amaa bin sukurrr

Cok sevindim canimmm hayirlisyla kucagina alirsin INŞALLAH ❤

Hayırlısı kuzum benim sağ salim kucağımıza alalım inşallah :) aile planlamasını aile yapar siz daha iyi bilirsiniz tatlım onlar zaten bal gibi bişey yerim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…