❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

ay cok tesekkur ederm.
Ne guzel bu topikte herkesler sicak kanli. Keske daha once yazsaymisim. Sayfa sayisinin cok olmasi gozumu korkutmustu
Hoss geldiniz hocaam:)
Seveceniz biz demii kuzular
Sayfamiz da cok kiymetlidir
Bu ugurda banlandik biz :)
6 kisi bu yola ciktik oo simdi 60 kisi olduk sukur
Derdimize derman olabiliyoruz uzaktan gormeden bilmeden cok sukur

Amin bir tanem sende ne gibi degisiklikler var
Canım ben kahvaltıda portakal suyu tereyağlı yumurta çilek reçeli çok az boyle öğlen yok akşam yok aralarda meyve yiyorum ana yemek vs olayı kalmadı bende süt içmeye çalışıyorum ceviz kuru üzüm yiyorum boyle ekşi şeyler işte nardı meyveydi ancak bu kadar sürekli ağzımda acı tat afedersin tükürme isteği kabızdım bundan 3 gün once ondan 1 hafta önce ishal şuan yemek yemediğim için iyiyim o konuda ama genel semptomlarım halsizlik uyku hali bitkin yorgun boyle oldum bu 2. Bebeğim ilkim kız hiçbirşey bilmiyordum onda iştahım yerindeydi

İyi akşamlar canlarım Benim gibi iştahsız olup bu saatte narlimontuz karışımı yiyen var mı ekşi tuzlu portakal suyu vs bunlarla günüm geçiyor yemekle aram kalmadı çok şükür
Kuzum ben hamile degilim ama istahim bianda kesildi ağzımda tatsiz bi tat var hamislige yorsam ah INŞALLAH ❤ sen yinede bisiler yemeye bak canim benim bebis icin❤

Oyyy kuzuu yaaa resmen degisiyoruzz yaa
Bende de sadece mide bel agrisi var
Insallah bi sfer ki paşamiz olur
Onun belirtileridir

Senin gibi guzel annesi olacagini bilsee hemende gelir iste naz yapiyorr
Ben annemde guzel olacagim deyip beklemeye aliyor seni kuzu amaa 4 gun sonraa inaallah mujdeli haberi vereceksinn bize
ÇOK AMIN INŞALLAH kuzum ❤❤
Cikolatamsin yaaa ❤

Oyyy kuzuu yaaa resmen degisiyoruzz yaa
Bende de sadece mide bel agrisi var
Insallah bi sfer ki paşamiz olur
Onun belirtileridir
Aminn canımm Sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda Rabbim gönlümüze göre nasip eylesin 17 ocakta öğrenecez cinsiyetini daha çok var karnım çıktı bildiğin 2. Diye mi erkenden çıktı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…