Seni yerizz bizdeee teyzesiiHayırlısı kuzum benim sağ salim kucağımıza alalım inşallah :) aile planlamasını aile yapar siz daha iyi bilirsiniz tatlım onlar zaten bal gibi bişey yerim yaaa
ay cok tesekkur ederm.Cok sevindim canimmm hayirlisyla kucagina alirsin INŞALLAH ❤
Biz burda cok guzel dostluklar kurduk sende aramiza hosgeldin canim❤ay cok tesekkur ederm.
Ne guzel bu topikte herkesler sicak kanli. Keske daha once yazsaymisim. Sayfa sayisinin cok olmasi gozumu korkutmustu
Bana hala desin kızzz ben hala olmadım hiçç teyze oldum ama hala olmayı aşeriyorumSeni yerizz bizdeee teyzesii
Hoss geldiniz hocaam:)ay cok tesekkur ederm.
Ne guzel bu topikte herkesler sicak kanli. Keske daha once yazsaymisim. Sayfa sayisinin cok olmasi gozumu korkutmustu
Canım ben kahvaltıda portakal suyu tereyağlı yumurta çilek reçeli çok az boyle öğlen yok akşam yok aralarda meyve yiyorum ana yemek vs olayı kalmadı bende süt içmeye çalışıyorum ceviz kuru üzüm yiyorum boyle ekşi şeyler işte nardı meyveydi ancak bu kadar sürekli ağzımda acı tat afedersin tükürme isteği kabızdım bundan 3 gün once ondan 1 hafta önce ishal şuan yemek yemediğim için iyiyim o konuda ama genel semptomlarım halsizlik uyku hali bitkin yorgun boyle oldum bu 2. Bebeğim ilkim kız hiçbirşey bilmiyordum onda iştahım yerindeydiAmin bir tanem sende ne gibi degisiklikler var
Wayyy hemen satış :)Bana hala desin kızzz ben hala olmadım hiçç teyze oldum ama hala olmayı aşeriyorum
Kuzum ben hamile degilim ama istahim bianda kesildi ağzımda tatsiz bi tat var hamislige yorsam ah INŞALLAH ❤ sen yinede bisiler yemeye bak canim benim bebis icin❤İyi akşamlar canlarım Benim gibi iştahsız olup bu saatte narlimontuz karışımı yiyen var mı ekşi tuzlu portakal suyu vs bunlarla günüm geçiyor yemekle aram kalmadı çok şükür
INŞALLAH nasip olur bebegim❤Aynenj kuzucan tek seferde iki tane pirttt
Hopp kolay iss
Zaten uykusuz kaliyoruz
Ikisi buyur gider
Oyyy kuzuu yaaa resmen degisiyoruzz yaaCanım ben kahvaltıda portakal suyu tereyağlı yumurta çilek reçeli çok az boyle öğlen yok akşam yok aralarda meyve yiyorum ana yemek vs olayı kalmadı bende süt içmeye çalışıyorum ceviz kuru üzüm yiyorum boyle ekşi şeyler işte nardı meyveydi ancak bu kadar sürekli ağzımda acı tat afedersin tükürme isteği kabızdım bundan 3 gün once ondan 1 hafta önce ishal şuan yemek yemediğim için iyiyim o konuda ama genel semptomlarım halsizlik uyku hali bitkin yorgun boyle oldum bu 2. Bebeğim ilkim kız hiçbirşey bilmiyordum onda iştahım yerindeydi
Wayyy hemen satış :)
Olmaz sen teyzesin bananeee baskanjnjn halasi ol sen :)
Senin gibi guzel annesi olacagini bilsee hemende gelir iste naz yapiyorrINŞALLAH nasip olur bebegim❤
Yaa benim suan bebisim vardirda INŞALLAH halasi olursun ballllllBana hala desin kızzz ben hala olmadım hiçç teyze oldum ama hala olmayı aşeriyorum
Esoooşum da kabul etmez bana ne der sen teyze olacaksin :))Bak yaaaa böyle tatlılıkla kırılır mııı tamam senin mercimeğin teyjesi84zmr fasulyenin halası olmaya adayım
Aminn aminn minnoooşuummmYaa benim suan bebisim vardirda INŞALLAH halasi olursun ballllll
Yehhuuu evet ben senin bebişin halası olimmYaa benim suan bebisim vardirda INŞALLAH halasi olursun ballllll
ÇOK AMIN INŞALLAH kuzum ❤❤Senin gibi guzel annesi olacagini bilsee hemende gelir iste naz yapiyorr
Ben annemde guzel olacagim deyip beklemeye aliyor seni kuzu amaa 4 gun sonraa inaallah mujdeli haberi vereceksinn bize
Aminn canımm Sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda Rabbim gönlümüze göre nasip eylesin 17 ocakta öğrenecez cinsiyetini daha çok var karnım çıktı bildiğin 2. Diye mi erkenden çıktı anlamadımOyyy kuzuu yaaa resmen degisiyoruzz yaa
Bende de sadece mide bel agrisi var
Insallah bi sfer ki paşamiz olur
Onun belirtileridir
Seddaaaaaammm olmazzz sen de teyzesinnn :)))Yehhuuu evet ben senin bebişin halası olimmteşekkür ederim bana bu duyguyu da yaşattığınız içinn
Bakkk çıngar çıkarasım geliyo nasıl yapım karar veremedimEsoooşum da kabul etmez bana ne der sen teyze olacaksin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?