Sen de benim balimsim biliyorsun demiiÇOK AMIN INŞALLAH kuzum ❤❤
Cikolatamsin yaaa ❤
Anlastik kuzum yubbbiiiiYehhuuu evet ben senin bebişin halası olimmteşekkür ederim bana bu duyguyu da yaşattığınız içinn
Kk tarafindan reddedilmistir :)))
Canım 2. Gebelikte karın daha erken büyüyebilirmişş birdee sen Ocak 17 de cinsiyet öğreneceksin ay biz daha bebişi göremedik az kalmış :)Aminn canımm Sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda Rabbim gönlümüze göre nasip eylesin 17 ocakta öğrenecez cinsiyetini daha çok var karnım çıktı bildiğin 2. Diye mi erkenden çıktı anlamadım
Her gebelik farkli olabiliyormus kuzum insallah saglikli hayirli gonlunden gecen olurAminn canımm Sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda Rabbim gönlümüze göre nasip eylesin 17 ocakta öğrenecez cinsiyetini daha çok var karnım çıktı bildiğin 2. Diye mi erkenden çıktı anlamadım
Hahahaha ay sesli güldüm amaaaKk tarafindan reddedilmistir :)))
Den kiz tarafisin erkek tarafi yiooo yioooo olamazz teyzsinnn :)
Seda dan da bu gece satiiş yedik ohhh :)))
Yagmusum tabiki ilk teyzesi benimmmmSeddaaaaaammm olmazzz sen de teyzesinnn :)))
Canımm hamiş adayı mısın hamiş mi çok takip edemiyorum ama gönlündeki neyse tez zamanda nasip eyler inşallah RabbimCanım 2. Gebelikte karın daha erken büyüyebilirmişş birdee sen Ocak 17 de cinsiyet öğreneceksin ay biz daha bebişi göremedik az kalmış :)
Tamam tamam hepicünün teyzesiyimm bir ara hala olurum nasıl olsaSeda dan da bu gece satiiş yedik ohhh :)))
Sedooşmm hala olmayo kabul ettin sen :)Yagmusum tabiki ilk teyzesi benimmmm
Biliyorum kuzum taa orda icinin sicakligi burdan hisediyorum bal köpüğum❤Sen de benim balimsim biliyorsun demii
Biliyordummm istee buu :))Tamam tamam hepicünün teyzesiyimm bir ara hala olurum nasıl olsa
Ohhhh misssss gibi de huzur kokrmiss iyi varmis kardesimBiliyorum kuzum taa orda icinin sicakligi burdan hisediyorum bal köpüğum❤
Kızz işte benim de öylee eşim diyo noldu boyle başka birşey mi var doktora gidelim gösterelim filan benden panik bi kocam varHer gebelik farkli olabiliyormus kuzum insallah saglikli hayirli gonlunden gecen olur
Benimde karnimi gor sanki 4 aylik
Hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallah canım ne kadarlık oldunAminn canım.cümlemizin inşallah 2. Bebeğime hamişim inşallah devamında güzel ilerledim:)nesliklndr
De ki icimde firtinalar kopuyor t sunami vurmus beniKızz işte benim de öylee eşim diyo noldu boyle başka birşey mi var doktora gidelim gösterelim filan benden panik bi kocam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?