Gecmis olsun kuzum allah şifasını wersinBenim kaynanam hasta kuzum gelen giden ancak vakit bulunca giriyorum balim
hamilemisin canımKızz işte benim de öylee eşim diyo noldu boyle başka birşey mi var doktora gidelim gösterelim filan benden panik bi kocam var
Gul tabikii bleeeennnsesimmVay bak hele sizi seviyorum ya yüzümü guldurdunuz
Aminnn dualarımız karşılıklı canım bat a göre bugün 5.haftaHayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallah canım ne kadarlık oldun
Sende iyiki varsin kardesim❤Ohhhh misssss gibi de huzur kokrmiss iyi varmis kardesim
esra sen nasılsın senin bat ne zmandı canım..Gecmis olsun kuzum allah şifasını wersin
Sagol esoooşmm benimGecmis olsun kuzum allah şifasını wersin
Ömür boyu hep beraber gülelim huzurla kuzum INŞALLAH❤Gul tabikii bleeeennnsesimm
İnsallh kuzum bnde gittim yumurtaların gelişiyor bi sorun yok dedi rahim egriligi warms biraz moralim bozukÇok farklı bi duygu yaaa allahm herkeze nasip etsn inşallahhh kızlar sıra sizde
Gül tabi canımm sen gül pozitif olalım heo beraber iyi haberler alalım fiki fikiler başarılı geçsin liste de bat kalmasın hepsi bebeli olsun devamında herşey güzel gitsin inşallah inşallahVay bak hele sizi seviyorum ya yüzümü guldurdunuz
Benim anneme de oyle dediker ama annemin 6 cocugu oldu sakin bozma moralinj birtanem sakinİnsallh kuzum bnde gittim yumurtaların gelişiyor bi sorun yok dedi rahim egriligi warms biraz moralim bozuk
Öptüm canım halasının ayy pardön teyzesinin aşkına da kocaman öpücük :)Minnoooslarim benim uyku vakti geldi
Aabah gorusurux insallahh
Sizi cook opuyorummm
12 oçak kuzum kötüyüm doktor rahim egriligi war biraz dedi hsg cektrmemi önerdi bunalimlardayimmesra sen nasılsın senin bat ne zmandı canım..
Oyle olmasi gizel bence kuzum eslerimiz bizden cok ustumuze dussun❤Kızz işte benim de öylee eşim diyo noldu boyle başka birşey mi var doktora gidelim gösterelim filan benden panik bi kocam var
ee hamile kalmana engelmiymiş canım üzülme he şeyde vardır inan bir hayır motiveni hemen düşürme12 oçak kuzum kötüyüm doktor rahim egriligi war biraz dedi hsg cektrmemi önerdi bunalimlardayimm
Bilmiyom kuzu ya her gittiğimde bi sorun buluyo bnde ki bu şans nedr ya evlenmeden herşey olacak sanıyorsun olmuyor iştee çok kötüyüm çok doldum boğazım düğümleniyor gözlerim doluyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimiBenim anneme de oyle dediker ama annemin 6 cocugu oldu sakin bozma moralinj birtanem sakin
Yarin gel sana doyamadim bal seviyorum seni hayırlı geceler öpüyorum ❤❤❤❤Minnoooslarim benim uyku vakti geldi
Aabah gorusurux insallahh
Sizi cook opuyorummm
TEYZEMI de optum diyorÖptüm canım halasının ayy pardön teyzesinin aşkına da kocaman öpücük :)
❤Cok AMIN kuzummmm agzina saglik❤Gül tabi canımm sen gül pozitif olalım heo beraber iyi haberler alalım fiki fikiler başarılı geçsin liste de bat kalmasın hepsi bebeli olsun devamında herşey güzel gitsin inşallah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?