❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Vay bak hele sizi seviyorum ya yüzümü guldurdunuz
Gül tabi canımm sen gül pozitif olalım heo beraber iyi haberler alalım fiki fikiler başarılı geçsin liste de bat kalmasın hepsi bebeli olsun devamında herşey güzel gitsin inşallah inşallah

İnsallh kuzum bnde gittim yumurtaların gelişiyor bi sorun yok dedi rahim egriligi warms biraz moralim bozuk
Benim anneme de oyle dediker ama annemin 6 cocugu oldu sakin bozma moralinj birtanem sakin

Benim anneme de oyle dediker ama annemin 6 cocugu oldu sakin bozma moralinj birtanem sakin
Bilmiyom kuzu ya her gittiğimde bi sorun buluyo bnde ki bu şans nedr ya evlenmeden herşey olacak sanıyorsun olmuyor iştee çok kötüyüm çok doldum boğazım düğümleniyor gözlerim doluyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Gül tabi canımm sen gül pozitif olalım heo beraber iyi haberler alalım fiki fikiler başarılı geçsin liste de bat kalmasın hepsi bebeli olsun devamında herşey güzel gitsin inşallah inşallah
❤Cok AMIN kuzummmm agzina saglik❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…