hemen koyverme kendini ya sen sağlıklısın Allah dermansız dert vermesin ya millet nelerle boğuşuyor Rabbim sana bir evlat vercek ama bu bir sınav canım sabret ki sonu hayır olsun..Bilmiyom kuzu ya her gittiğimde bi sorun buluyo bnde ki bu şans nedr ya evlenmeden herşey olacak sanıyorsun olmuyor iştee çok kötüyüm çok doldum boğazım düğümleniyor gözlerim doluyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Kuzum benim peki bi tedavisi varmiymis bitanem kiyamam sana uzme o tatli canini doktor tam olarak ne dediBilmiyom kuzu ya her gittiğimde bi sorun buluyo bnde ki bu şans nedr ya evlenmeden herşey olacak sanıyorsun olmuyor iştee çok kötüyüm çok doldum boğazım düğümleniyor gözlerim doluyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Canimin ici rabbim nasip ettiyse egerBilmiyom kuzu ya her gittiğimde bi sorun buluyo bnde ki bu şans nedr ya evlenmeden herşey olacak sanıyorsun olmuyor iştee çok kötüyüm çok doldum boğazım düğümleniyor gözlerim doluyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Esraya uzuldumm balim nasil uyuyacam kiYarin gel sana doyamadim bal seviyorum seni hayırlı geceler öpüyorum ❤❤❤❤
Ole tabide canım çok sıkıldı düşünmeden yapamiyorumhemen koyverme kendini ya sen sağlıklısın Allah dermansız dert vermesin ya millet nelerle boğuşuyor Rabbim sana bir evlat vercek ama bu bir sınav canım sabret ki sonu hayır olsun..
Bende uzuldum simdi okuyunca kuzumEsraya uzuldumm balim nasil uyuyacam ki
Tamam yarin erkenden gelecegim hayatim seviyorum seni
Insallahhhh duzelecek hayatim insallahBende uzuldum simdi okuyunca kuzum
AMIN kuzum ❤Insallahhhh duzelecek hayatim insallah
canım bende de sorun yok ama bır turlu olmuyor.BU kısmet asıl şimdi daha çok dua edip kemeyeceksin umudunu hiç beklemediğin bir anda bakmışsın hamilesin canım Allah en doğru zamanı coook iyi biliyor bak yaşım senden buyuk tecrubeyle sabit merak etmeOle tabide canım çok sıkıldı düşünmeden yapamiyorum
Yok Cano tedavisi çok ciddi bişeyse ameliyat ederlerms onuda pek onermiyolar ultarasonla baktı kist falan yok rahmin temiz yumurtaların gelişiyor bu hafta içinde yumurtlaman olur dedi sadece rahminde biraz eğrilik war dedi 1 seneyi geçindr bebeğin olmuyorsa tüplerde tikaniklik olabilir dedi bnde kimyasal gebelik gecrdim dedim o tam bi gebelik değil dedi öle işte kuzumKuzum benim peki bi tedavisi varmiymis bitanem kiyamam sana uzme o tatli canini doktor tam olarak ne dedi
Kuzum biraz zamana ver bakalim belkide bak yumurtaliklarin olcakmis rahmin temizmis cok şükür bu ay hamislik olcak INŞALLAH ❤ egrilik engelmymis kuzumYok Cano tedavisi çok ciddi bişeyse ameliyat ederlerms onuda pek onermiyolar ultarasonla baktı kist falan yok rahmin temiz yumurtaların gelişiyor bu hafta içinde yumurtlaman olur dedi sadece rahminde biraz eğrilik war dedi 1 seneyi geçindr bebeğin olmuyorsa tüplerde tikaniklik olabilir dedi bnde kimyasal gebelik gecrdim dedim o tam bi gebelik değil dedi öle işte kuzum
Tam ben sana yazdim sen yazmissin Nezaman cikicakmis kuzum❤Kizlar misafrlikteydim eve donuste kan verdim lutfen dua edinn kan verdm sonuca netten bakacagiz dua edin(
Edin canımın içi öpüyorum sizi üzülmeyin uyuyun kuzumm takdiri ilahi dediğin gibi ol derse olur salı günü prolaktin için gdicm çarşamba tekrar başka doktora gdicm rahim egriligi için bakalım o ne diyeckCanimin ici rabbim nasip ettiyse eger
Hic bir sey engel olamaz
Ama nasipte yoksa rahmin piril piril olsun
Yumurtaliklarin kaliteli olsun boos
Yeterki yaradan yazsin onu kaderimize
Otur duani et balim
Doktorlara bakma sen
Annelerimizin zamaninds doktor mu vardi sanki
Sen aglama tevekkul et Rabbimmm inaallah sana yaasatacak bu guzel duygusu insalllah.ama sen aglarsan ben uyuyamam uyuyamazsam bizim mercimek de sana uzulur teyzesinin aglamasink istemez ki
Simdi teyzeye dua edip uyuyacagizz
1saat sonra dedi cok heycanlandm ya ayhTam ben sana yazdim sen yazmissin Nezaman cikicakmis kuzum❤
Aminnn inşallah yeni batla sizinle olucamHappyending inan teselli cümlesi degil bunlar. Benim ağır pko su olan 6 ayda 1 mens olan arkadaşımın çok tatlı bi oğlu var şuan. Olcak inşallah. _Masalim_ yeni batlar ekler herkes hayırlı haber alanakdr birbirimize destek oluruz (Zafer bayrağı)
Çok sağol can ya üzmemeye calisicamm hattaaaa ip aldım olmayan bebisime yelek oruyorumcanım bende de sorun yok ama bır turlu olmuyor.BU kısmet asıl şimdi daha çok dua edip kemeyeceksin umudunu hiç beklemediğin bir anda bakmışsın hamilesin canım Allah en doğru zamanı coook iyi biliyor bak yaşım senden buyuk tecrubeyle sabit merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?