❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

hemen koyverme kendini ya sen sağlıklısın Allah dermansız dert vermesin ya millet nelerle boğuşuyor Rabbim sana bir evlat vercek ama bu bir sınav canım sabret ki sonu hayır olsun..

Kuzum benim peki bi tedavisi varmiymis bitanem kiyamam sana uzme o tatli canini doktor tam olarak ne dedi

Canimin ici rabbim nasip ettiyse eger
Hic bir sey engel olamaz
Ama nasipte yoksa rahmin piril piril olsun
Yumurtaliklarin kaliteli olsun boos
Yeterki yaradan yazsin onu kaderimize
Otur duani et balim
Doktorlara bakma sen
Annelerimizin zamaninds doktor mu vardi sanki
Sen aglama tevekkul et Rabbimmm inaallah sana yaasatacak bu guzel duygusu insalllah.ama sen aglarsan ben uyuyamam uyuyamazsam bizim mercimek de sana uzulur teyzesinin aglamasink istemez ki
Simdi teyzeye dua edip uyuyacagizz

Ole tabide canım çok sıkıldı düşünmeden yapamiyorum
canım bende de sorun yok ama bır turlu olmuyor.BU kısmet asıl şimdi daha çok dua edip kemeyeceksin umudunu hiç beklemediğin bir anda bakmışsın hamilesin canım Allah en doğru zamanı coook iyi biliyor bak yaşım senden buyuk tecrubeyle sabit merak etme

Kuzum benim peki bi tedavisi varmiymis bitanem kiyamam sana uzme o tatli canini doktor tam olarak ne dedi
Yok Cano tedavisi çok ciddi bişeyse ameliyat ederlerms onuda pek onermiyolar ultarasonla baktı kist falan yok rahmin temiz yumurtaların gelişiyor bu hafta içinde yumurtlaman olur dedi sadece rahminde biraz eğrilik war dedi 1 seneyi geçindr bebeğin olmuyorsa tüplerde tikaniklik olabilir dedi bnde kimyasal gebelik gecrdim dedim o tam bi gebelik değil dedi öle işte kuzum

Kuzum biraz zamana ver bakalim belkide bak yumurtaliklarin olcakmis rahmin temizmis cok şükür bu ay hamislik olcak INŞALLAH ❤ egrilik engelmymis kuzum

Edin canımın içi öpüyorum sizi üzülmeyin uyuyun kuzumm takdiri ilahi dediğin gibi ol derse olur salı günü prolaktin için gdicm çarşamba tekrar başka doktora gdicm rahim egriligi için bakalım o ne diyeck

Aminnn inşallah yeni batla sizinle olucam Meltm12 @_Masalim_ ❤❤

Çok sağol can ya üzmemeye calisicamm hattaaaa ip aldım olmayan bebisime yelek oruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…