Mutlaka beni etiketle kuzum hadi INŞALLAH ❤1
1saat sonra dedi cok heycanlandm ya ayh
Tabi bitanemm yeni bat neyazayim gülüm
Evet kuzum inşallah güzel güzel yükselmiştir :)Janow kuzum yarin seninse sonucun çıkacak dimi bal❤
INŞALLAH bitanem dualarim seninle ❤❤❤❤Allahim nolursun yusek ciksin bthcg nolur hamile olayimm Rabbimm ❤❤❤
insAllah insAllah lutfen dua ed etiketlerm sni canimm ❤❤❤❤❤Mutlaka beni etiketle kuzum hadi INŞALLAH ❤
Bende senin inşallah mutlu edersin bizi de 29 unda canım arkadasım❤Cumlemizden kuzummm canimsin hep yanindayim ❤
Gece çıkar o zaman değil miTam ben sana yazdim sen yazmissin Nezaman cikicakmis kuzum❤
Allah razi olsun canim benmm ❤❤❤INŞALLAH bitanem dualarim seninle ❤❤❤❤
28 ocak tatlımmmm ❤Tabi bitanemm yeni bat neyazayim gülüm
Yok canımın içi engel değilmis ama biride engel dedi kafam karstiKuzum biraz zamana ver bakalim belkide bak yumurtaliklarin olcakmis rahmin temizmis cok şükür bu ay hamislik olcak INŞALLAH ❤ egrilik engelmymis kuzum
1de cikar heraldeGece çıkar o zaman değil mi
AminnnAllahim nolursun yusek ciksin bthcg nolur hamile olayimm Rabbimm ❤❤❤
Sagol fıstığım herşey gonlumuzce olsun INŞALLAH sende öbür ay mutlu edeceksin biziiii ❤❤❤❤Bende senin inşallah mutlu edersin bizi de 29 unda canım arkadasım❤
Karpuz aldırdım güllaç aldırdım aklıma geldikçe soyluyorım boyleOyle olmasi gizel bence kuzum eslerimiz bizden cok ustumuze dussun❤
Üzülmek yok dert yokEdin canımın içi öpüyorum sizi üzülmeyin uyuyun kuzumm takdiri ilahi dediğin gibi ol derse olur salı günü prolaktin için gdicm çarşamba tekrar başka doktora gdicm rahim egriligi için bakalım o ne diyeck
ee ne üzülüyosun yaaaa bak şuna kafana takma.benim yeğenim var daha evli bile değil yumurtalık tembelliği var kızın memesınde iyi huylu urlar olusuyordu evlenip çocuk doğuracaksın demiş dr hala bekar ya canım Allahım ktu bişey yaşatmasın ör tabii giydirirsin doğunca .Yok canımın içi engel değilmis ama biride engel dedi kafam karsti
İnsallh kuzum Rabbim sanada sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin siz hamissinz dua edin bnm için meleklerin duası kabul olur bi daha ki gidişime iyi sonuç alayımEvet kuzum inşallah güzel güzel yükselmiştir :)Esr02 aklım sende kaldı şimdi üzme kendini kuzum bende öyle ne zaman gitsem bişeyler olumsuz gitti na şimdi inanıyorum busefer olacak kprkuyormuyum evet hemde çok ama inanıyorum. Sende üzülme sende de olacak inşallah ve burdan güze haberi vereceksin bize biliyorum hissediyorum
Kuzummm benim dualarim seninle❤❤❤❤ uzme o tatli canini tamami bitanem kiyamam ben sana INŞALLAH senin o guzel mujdeni duucaz sende hamis sultan olcaksin cok gencsin balimmm olucak hayrilsiyla sen baska bi doktora daha görün bitane doktorla olmaz kuzum engel degil diyene inan kuzum INŞALLAH hamiss olcaksinnn ❤Yok canımın içi engel değilmis ama biride engel dedi kafam karsti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?