❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Janow kuzum yarin seninse sonucun çıkacak dimi bal❤
Evet kuzum inşallah güzel güzel yükselmiştir :) Esr02 aklım sende kaldı şimdi üzme kendini kuzum bende öyle ne zaman gitsem bişeyler olumsuz gitti na şimdi inanıyorum busefer olacak kprkuyormuyum evet hemde çok ama inanıyorum. Sende üzülme sende de olacak inşallah ve burdan güze haberi vereceksin bize biliyorum hissediyorum

ya kızlar yumurtlama belirtileri ve sonrası nasıl oluyor biilen varmı?oğlumda hiç dikkat etmemiştim iyice cahile bagladım

Üzülmek yok dert yok
Allah öyle büyük ki
Onun isteyip de yapamacagı sey yok
Dua var
Gönülden dua birbirimize dua
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
Sizleri seviyorum güzel anne adaylari
Hepimiz dua edelim once hamis olmayı sonra da tum bebislerimizin saglıkla doğmasını :)
Amin.
Hayirli geceler.

Yok canımın içi engel değilmis ama biride engel dedi kafam karsti
ee ne üzülüyosun yaaaa bak şuna kafana takma.benim yeğenim var daha evli bile değil yumurtalık tembelliği var kızın memesınde iyi huylu urlar olusuyordu evlenip çocuk doğuracaksın demiş dr hala bekar ya canım Allahım ktu bişey yaşatmasın ör tabii giydirirsin doğunca .

İnsallh kuzum Rabbim sanada sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin siz hamissinz dua edin bnm için meleklerin duası kabul olur bi daha ki gidişime iyi sonuç alayım

Yok canımın içi engel değilmis ama biride engel dedi kafam karsti
Kuzummm benim dualarim seninle❤❤❤❤ uzme o tatli canini tamami bitanem kiyamam ben sana INŞALLAH senin o guzel mujdeni duucaz sende hamis sultan olcaksin cok gencsin balimmm olucak hayrilsiyla sen baska bi doktora daha görün bitane doktorla olmaz kuzum engel degil diyene inan kuzum INŞALLAH hamiss olcaksinnn ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…