❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hayrli geceler kuzum ne güzel konuştun öyle insallahhh

Uzulmucem kuzum allhm onada şifasını wersin herkesin yüzünü güldürsün insallh

Canlarım ben yatıyorum bebişlerimizle beraber canlarımız Allaha emanet .. Rabbim tüm duaları kabul eylesin herkesin gönlüne göre nasip eylesin hepimiz Rabbimin ol demesiyle olduk herşeyin bir zamanı var kalplerinizi karartmayın dua edelim en hayırlısı en hayırlı zamanda nasip olsun diye iyi geceler

ya evette hani döllenme olunca nasıl anlaşılıyor acep benim bu ay adetin hemen bitiminde kasık agrısı ve şeffaf geldi ama normalde yumurtlama tarihi yarını gösteriyor yoksa yumurtlamıcammı tık yok yanı
Kuzum iki kere bile yumurtlama oluyomus benim atesim cikti ve seffaf akinti olmustu osekilde anladim canim

Ne guzel demissin balim yureginr saglik INŞALLAH ❤ hayirli geceler balim

Masalım canım seni tanımıyor olmama rağmen pozitiflik alıyorum iyi ki bu konuyu açıp bizleri toplamışsın ne güzel derttaş olduk Allahım mükafatını versin gönlüne göre ballı
ALLAH razi olsun bitanem iyiki geldiniz iyiki varsiniz cok şükür sizleri tanidiigm icin cok sansliyim kuzumm cok tatlisin tesekkur ederim
AMIN bitanem INŞALLAH ❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…