Kuzum akinti ve ates çıkıyor kuzumya kızlar yumurtlama belirtileri ve sonrası nasıl oluyor biilen varmı?oğlumda hiç dikkat etmemiştim iyice cahile bagladım
Hayrli geceler kuzum ne güzel konuştun öyle insallahhhÜzülmek yok dert yok
Allah öyle büyük ki
Onun isteyip de yapamacagı sey yok
Dua var
Gönülden dua birbirimize dua
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
Sizleri seviyorum güzel anne adaylari
Hepimiz dua edelim once hamis olmayı sonra da tum bebislerimizin saglıkla doğmasını :)
Amin.
Hayirli geceler.
AMIN cumlemiZden bebegim ❤Allah razi olsun canim benmm ❤❤❤
Hadii hayırlı olsun inşallah1de cikar heralde
Uzulmucem kuzum allhm onada şifasını wersin herkesin yüzünü güldürsün insallhee ne üzülüyosun yaaaa bak şuna kafana takma.benim yeğenim var daha evli bile değil yumurtalık tembelliği var kızın memesınde iyi huylu urlar olusuyordu evlenip çocuk doğuracaksın demiş dr hala bekar ya canım Allahım ktu bişey yaşatmasın ör tabii giydirirsin doğunca .
ya evette hani döllenme olunca nasıl anlaşılıyor acep benim bu ay adetin hemen bitiminde kasık agrısı ve şeffaf geldi ama normalde yumurtlama tarihi yarını gösteriyor yoksa yumurtlamıcammı tık yok yanıKuzum akinti ve ates çıkıyor kuzum
Amin insallah uyumucam bende beklicem:)Allahim nolursun yusek ciksin bthcg nolur hamile olayimm Rabbimm ❤❤❤
Kuzum iki kere bile yumurtlama oluyomus benim atesim cikti ve seffaf akinti olmustu osekilde anladim canimya evette hani döllenme olunca nasıl anlaşılıyor acep benim bu ay adetin hemen bitiminde kasık agrısı ve şeffaf geldi ama normalde yumurtlama tarihi yarını gösteriyor yoksa yumurtlamıcammı tık yok yanı
Ne guzel demissin balim yureginr saglik INŞALLAH ❤ hayirli geceler balimCanlarım ben yatıyorum bebişlerimizle beraber canlarımız Allaha emanet .. Rabbim tüm duaları kabul eylesin herkesin gönlüne göre nasip eylesin hepimiz Rabbimin ol demesiyle olduk herşeyin bir zamanı var kalplerinizi karartmayın dua edelim en hayırlısı en hayırlı zamanda nasip olsun diye iyi geceler
ya gecen ay benimde öle oldu aynen yarını bir bekleyeyim eşimde yok zaten nöbette.Kuzum iki kere bile yumurtlama oluyomus benim atesim cikti ve seffaf akinti olmustu osekilde anladim canim
Ohh afiyet olsun en guzelini yapiyosunnn darisi basimizaKarpuz aldırdım güllaç aldırdım aklıma geldikçe soyluyorım boyleilkinde acemiydim şimdi gözümü açtım
Masalım canım seni tanımıyor olmama rağmen pozitiflik alıyorum iyi ki bu konuyu açıp bizleri toplamışsın ne güzel derttaş olduk Allahım mükafatını versin gönlüne göre ballıNe guzel demissin balim yureginr saglik INŞALLAH ❤ hayirli geceler balim
ALLAH razi olsun bitanem iyiki geldiniz iyiki varsiniz cok şükür sizleri tanidiigm icin cok sansliyim kuzumm cok tatlisin tesekkur ederimMasalım canım seni tanımıyor olmama rağmen pozitiflik alıyorum iyi ki bu konuyu açıp bizleri toplamışsın ne güzel derttaş olduk Allahım mükafatını versin gönlüne göre ballı
Burda bekliyorumBurda bekliyorumm
Kuzum netten nasil bakiliymusBurda bekliyorumm
Amin canim Allah razi olsunn ❤❤inAmin insallah uyumucam bende beklicem:)
Senin ikinci gebelik dimi canim ilk bebegini nezmam olmustuya varya şu ya faktörü olmasa bu kadar üstüne düşmemde yaş geçiyooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?