Kuzum barkod ve tc no ileKuzum netten nasil bakiliymus
Kuzum kendini yormus olabilirsin hemen dinlen kuzu agir mi kaldrdin kuzuOkadar moralim bozukki modum yerlerde kizlar iki damla,kahverengi leke geldi acayip ayak,agrim var
Canm hastanenin sitesinde labaratuvar somuclari diye bo yer varKuzum netten nasil bakiliymus
Tatlım yarın bi Dr uğra bu da yerleşme olabilirOkadar moralim bozukki modum yerlerde kizlar iki damla,kahverengi leke geldi acayip ayak,agrim var
O barkodu nerden alicam kuzum ve hangi siteden kuzumK
Kuzum barkod ve tc no ile
Hayirlisiyla insallah bekliyorum heycanlarAmin canim Allah razi olsunn ❤❤in
canım ilk gebeliğim evlendikten sonra iç korunmadık 6.ayımda hamile kaldım..Senin ikinci gebelik dimi canim ilk bebegini nezmam olmustu
Saglik ocağında olmuyomuymus kuzumCanm hastanenin sitesinde labaratuvar somuclari diye bo yer var
Balım kan verdiğinde verilen barkod ile hastanenin sitesinden tahlil sonuçlarına giriyorsunO barkodu nerden alicam kuzum ve hangi siteden kuzum
Ay ne bilim esim yok evde bebekle tek gidersem kime birakirim cok kotu oldum insallah kotu bisey olmaz kizlar dua edinTatlım yarın bi Dr uğra bu da yerleşme olabilir
Hastaneden verocekler sama canm ben sadece tcmi yazip bakoyorum amaO barkodu nerden alicam kuzum ve hangi siteden kuzum
niye canım ilişki yaşadın mı bu araOkadar moralim bozukki modum yerlerde kizlar iki damla,kahverengi leke geldi acayip ayak,agrim var
Yas kacti kuzumcanım ilk gebeliğim evlendikten sonra iç korunmadık 6.ayımda hamile kaldım..
Olmuyo kuzuSaglik ocağında olmuyomuymus kuzum
Sorma benim oglan olece kucagimda indir kaldir bugun banyoda yatirdim cok zorlandimsa demekkiKuzum kendini yormus olabilirsin hemen dinlen kuzu agir mi kaldrdin kuzu
Ay kuzu kusura bakma simdi anladim cok sagol ❤Balım kan verdiğinde verilen barkod ile hastanenin sitesinden tahlil sonuçlarına giriyorsun
Kuzum ya 1 kilo bile kaldrma demisti bana doktorum ilk 3 ay cok önemli balimmm bence yarin doktora git kuzum benimde kahve kan gelmişti igne vermisti INŞALLAH senin biseyin yoktur ama tedbir almakta fayda var balimSorma benim oglan olece kucagimda indir kaldir bugun banyoda yatirdim cok zorlandimsa demekki
Yok kiz bugun bebek hic durmadi indir kaldir,banyo yaptirdim ayaklarim fwna,agriyo bugun acaba,zorlandimmi die bilmiyorumkiniye canım ilişki yaşadın mı bu ara
Kuzum benimm olsun gider bakarim yeterki olsundaOlmuyo kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?