İste imkanim yok gitmwye bebekle evde tekimKuzum ya 1 kilo bile kaldrma demisti bana doktorum ilk 3 ay cok önemli balimmm bence yarin doktora git kuzum benimde kahve kan gelmişti igne vermisti INŞALLAH senin biseyin yoktur ama tedbir almakta fayda var balim
E ne oldu nere gittin sonuc nezaman cikicakCanim oluyordu bende saglik ocaginda bakmistim kac kere
Kuzum ama bence gitmelisin bebekle git kuzum gerekirse ❤İste imkanim yok gitmwye bebekle evde tekim
Aynen öyle canım giydir sıkıca arabası varsa bindir git tedbirini al bebişin olunca ikisiyle birlikte gidicen alıştırma yapmış olursun :)Kuzum ama bence gitmelisin bebekle git kuzum gerekirse ❤
Yaa hadi ciksin artik sonucCanim oluyordu bende saglik ocaginda bakmistim kac kere
Gördüm tatlım sagol❤Happyending kaydettim kuzum ❤
Bisey olmadi normal kandi onlar canim idrar felandi saglim ocaginda vermistim netten bakmistim bir sene felan oldu simdi acile gittim 1aaat sonra cikar dediE ne oldu nere gittin sonuc nezaman cikicak
insAllah yuksek cikar ya cok heycanliymYaa hadi ciksin artik sonuc
34 canımYas kacti kuzum
dikkat et canım belki korktugun gibi bişey değildirYok kiz bugun bebek hic durmadi indir kaldir,banyo yaptirdim ayaklarim fwna,agriyo bugun acaba,zorlandimmi die bilmiyorumki
yok kuzum ilk gebelgnde yasin kacti diye sormustum kuzum yasin gencmis ki 37 38de doguran bile var ALLAHIN izniyle ❤34 canım
Kuzum yaomislar ama negatif cikmia kuzum_Masalim_ bizim batı gelen kızlar dan haber yok muu
26 canım oğlum 8 yaşındayok kuzum ilk gebelgnde yasin kacti diye sormustum kuzum yasin gencmis ki 37 38de doguran bile var ALLAHIN izniyle ❤
Bi iki damla geldi simdide bisey yok icim ondan rahat kizlar nolur dua edin banadikkat et canım belki korktugun gibi bişey değildir
Ya bi iki damla oydu dahada gelmedi ya icim ondan rahatKuzum ama bence gitmelisin bebekle git kuzum gerekirse ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?