ya kana dönerse git ama zannetmem döneceğini belki döllenince yerleşme kanı sonra bile gelebiliyormusBi iki damla geldi simdide bisey yok icim ondan rahat kizlar nolur dua edin bana
Yok kiz ben asla kimseye emanet edemem orda ya oda deil gitmesinede giderim bi sekilde ama ne kese gorunur beni tesirgin eder batimla uyumsuz ya bideAynen öyle canım giydir sıkıca arabası varsa bindir git tedbirini al bebişin olunca ikisiyle birlikte gidicen alıştırma yapmış olursun :)
İnsallah oledir ama bacak agrima anlam weremiyorum,ayni adetimdeki gibiya kana dönerse git ama zannetmem döneceğini belki döllenince yerleşme kanı sonra bile gelebiliyormus
O normal gebeliktede akinti oluyoSari akintilarim var kizlar nedense
insAllah yerlesme kanamasidir canimİnsallah oledir ama bacak agrima anlam weremiyorum,ayni adetimdeki gibi
Anladım canım sen takipte kal :)Yok kiz ben asla kimseye emanet edemem orda ya oda deil gitmesinede giderim bi sekilde ama ne kese gorunur beni tesirgin eder batimla uyumsuz ya bide
adetin yaklaşıyomu.Bu arada kızlar benim tatlı erkeğim buuuu maşallah oğluma kardeş diye deli oluyorİnsallah oledir ama bacak agrima anlam weremiyorum,ayni adetimdeki gibi
Hm insAllah hamileliktendir ozaman yaO normal gebeliktede akinti oluyo
Adetin gectimi senin canimHm insAllah hamileliktendir ozaman ya
Hm insAllah hamileliktendir ozaman yaO normal gebeliktede akinti oluyo
Maşallah kuzuna canım rabbim.sağlık sıhhat versin paşayaadetin yaklaşıyomu.Bu arada kızlar benim tatlı erkeğim buuuu maşallah oğluma kardeş diye deli oluyor
Maşallah kuzuna canım rabbim.sağlık sıhhat versin paşayaadetin yaklaşıyomu.Bu arada kızlar benim tatlı erkeğim buuuu maşallah oğluma kardeş diye deli oluyor
Bat 30aralik canim 5gun onceden ogrenende var onun icin bende kan vereyim bi dedimAdetin gectimi senin canim
Amin canım Rabbim herkesin canını cananını korusunnnMaşallah kuzuna canım rabbim.sağlık sıhhat versin paşaya
Megatifcolursada uzulme,daha besgun varBat 30aralik canim 5gun onceden ogrenende var onun icin bende kan vereyim bi dedim
Hayatımm yeni gördümm evet bncede sağda benm meleğim senn değerindr harika canmm bence sende benm gibi 3 binleri geçince git herşeyini gör allahn izniyle biz 6ncı haftamızı bitirdik teyzesi 7+1 iz bugnBamann amann cok sukur agri olmadin cancan bana da sagda yerlesmos gibi geldi kuzucannim benim
Bende ay sonj gidecegim birtanem dun test yaltim deger 608
Bir iki gune 1000 i gecer giderim artil bebislerimizi goruruz
Senin kac haftalik oldu birtanem 5 bitti demi
Hayatımm yeni gördümm evet bncede sağda benm meleğim senn değerindr harika canmm bence sende benm gibi 3 binleri geçince git herşeyini gör allahn izniyle biz 6ncı haftamızı bitirdik teyzesi 7+1 iz bugnBamann amann cok sukur agri olmadin cancan bana da sagda yerlesmos gibi geldi kuzucannim benim
Bende ay sonj gidecegim birtanem dun test yaltim deger 608
Bir iki gune 1000 i gecer giderim artil bebislerimizi goruruz
Senin kac haftalik oldu birtanem 5 bitti demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?