Hayatımm yeni gördümm evet bncede sağda benm meleğim senn değerindr harika canmm bence sende benm gibi 3 binleri geçince git herşeyini gör allahn izniyle biz 6ncı haftamızı bitirdik teyzesi 7+1 iz bugnBamann amann cok sukur agri olmadin cancan bana da sagda yerlesmos gibi geldi kuzucannim benim
Bende ay sonj gidecegim birtanem dun test yaltim deger 608
Bir iki gune 1000 i gecer giderim artil bebislerimizi goruruz
Senin kac haftalik oldu birtanem 5 bitti demi
Negatif çıkarsa üzülme can şuan kendini kötüye alışır her ihtimale karşı sonra çok kötü oluyorBat 30aralik canim 5gun onceden ogrenende var onun icin bende kan vereyim bi dedim
insAllah yuksek cikar ya cok heycanliym
ALLAH bagislasin kuzum INŞALLAH ❤26 canım oğlum 8 yaşında
Kuzum dinlennn balim ❤İnsallah oledir ama bacak agrima anlam weremiyorum,ayni adetimdeki gibi
Megatifcolursada uzulme,daha besgun var
Uzulurum ya genede bi umut olur icimde daha erkenden yaptim 30nda bidaha yaparim diye ama 5gun niye fark edyor ya simdiden ciksa :/Negatif çıkarsa üzülme can şuan kendini kötüye alışır her ihtimale karşı sonra çok kötü oluyor
Yumutlamada olabilir kuzu değerlendir ❤kizlar adetime daha 2 hafta var ve goguslerim aciyor yan taraflari ozellikle neden acep ya boyle olan varmi
Esim yokki evdeeYumutlamada olabilir kuzu değerlendir ❤
Yarin kuzuuu❤Ad
Esim yokki evdee
Sağl can sen yapmiyonmu biseyler
Kuzum ben o konuda beceriksizim yaSağl can sen yapmiyonmu biseyler
Annmden ogrencm demiştin ya kuzu öğren yapKuzum ben o konuda beceriksizim ya
Kuzum ben bu deger kisimlarimdan cok anlamiyorumYa kizlar noldu simdi bune erken oldugundan mi bole cikti
Kuzum annem babamin isinden dolayi hataydalar INŞALLAH yazin tamamen gelcekler ozaman artik öğrenirim ❤Annmden ogrencm demiştin ya kuzu öğren yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?