❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kizlarrr ben kk ya hic girmedim 3haftadan beri buraya bakinca cok stres yapiyorum simdi bat a 5 gun var ama hic bir belirti yok yine kirmizilari mi gorucez ki

Bitanemmm kolay gelsin kuzu tlelfonun cok zarari var mi icime dert oldu iyiki geldinnn
Canım herşey zarar telefon odada bulunması bile en başta bize zarar heryer dışarısı içerisi zaten sinyal filan düşünsene sen evdesin 1 telefon toplulukta kaç kişinin telefonu dolmuşa bin al sana 20 sinyal daha yine kötünün iyisi kendi evimiz

10 aydr yok ama kuzuuu
Öyle deme bitanemmm 10 ay diyosun 10 yıllır olmayan var hatta daha fazla arkadaşm ve ben kendimden ona bahsedemedm bile üzülmesin diye tevekkül et rqbbim verecekdir illakiii belki zamanı değildir dediğim gibi çok kafaya takmakda etkiliyo akışına bırak bitanem üzme kendini hem daha günün de gelmedi ki

Cok kullanmamakta fayda mi var balimmm

Oyle kuzum adet olursam eşimde gitsemiki bnde bişey yoktur diyoo sende kimyasal geçirdin ama sanki allaha şükür sağlıklı Bn hani bi zayıflık faln warmidr diye dusunuyom ne diyosun bu duruma

Bizdede çalışmalar başladı kuzular bende gidiyorum öpüyorum hepinizi İnşaallah çalışmalarımız sonuç verir
Ön sevişmenizi uzun tutun oldu bitti yapmayın cnm hem eşinin sperm sayısı daha fazla olur hem de senin hazırlığın tam olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…