Ay benimde duam INŞALLAH kuzuuuYatmaktan da usandm kii kar gördükçe dışarda içim gidiyo inşallah seneye kış bebişimle çıkarız :)
İnşallahh balımm sen naslsn az kaldı batı na daİnsallh canimmmm bnm
Allah kolaylık versin canım dikkat et kendineİyi geceler canlar nasılsınız ben ev toparlıyorum haftaya ev taşıyorum evim harabe gibi oldu
Bitanemmm kolay gelsin kuzu tlelfonun cok zarari var mi icime dert oldu iyiki geldinnnİyi geceler canlar nasılsınız ben ev toparlıyorum haftaya ev taşıyorum evim harabe gibi oldu
1 gün kaldı kuzum 3 gün kala test yaptim negatiftiİnşallahh balımm sen naslsn az kaldı batı na da
Amiinnnn inşallahh balımmmAy benimde duam INŞALLAH kuzuuu
Kuzum haklsiin korku sardi benideBebeklerimiz için mümkün oldukca az alsak çok iyi olur canlarımm
Ümitsizliğe kapılma hemen bitanemm dikkat et yine de bu ay olmazsa diğer ay olur rabbm ne zaman nasip görürse veriir inşallahhh ama iyi düşün iyi olsunn1 gün kaldı kuzum 3 gün kala test yaptim negatifti
Aynen balımmm topiği bırakmayalım tabiii ama burayı bırakmıycaz diyede bebeklerimizin sağlığını hiçe saymayalım onlara kavuşmak için neler yapıyorz hepimizdeKuzum haklsiin korku sardi benide
10 aydr yok ama kuzuuuÜmitsizliğe kapılma hemen bitanemm dikkat et yine de bu ay olmazsa diğer ay olur rabbm ne zaman nasip görürse veriir inşallahhh ama iyi düşün iyi olsunn
Tabiii kuzu canimizdan degerliAynen balımmm topiği bırakmayalım tabiii ama burayı bırakmıycaz diyede bebeklerimizin sağlığını hiçe saymayalım onlara kavuşmak için neler yapıyorz hepimizde
Iyi dusun iyi olsun INŞALLAH kuzumKizlarrr ben kk ya hic girmedim 3haftadan beri buraya bakinca cok stres yapiyorum simdi bat a 5 gun var ama hic bir belirti yok yine kirmizilari mi gorucez ki
Canım herşey zarar telefon odada bulunması bile en başta bize zarar heryer dışarısı içerisi zaten sinyal filan düşünsene sen evdesin 1 telefon toplulukta kaç kişinin telefonu dolmuşa bin al sana 20 sinyal daha yine kötünün iyisi kendi evimizBitanemmm kolay gelsin kuzu tlelfonun cok zarari var mi icime dert oldu iyiki geldinnn
Öyle deme bitanemmm 10 ay diyosun 10 yıllır olmayan var hatta daha fazla arkadaşm ve ben kendimden ona bahsedemedm bile üzülmesin diye tevekkül et rqbbim verecekdir illakiii belki zamanı değildir dediğim gibi çok kafaya takmakda etkiliyo akışına bırak bitanem üzme kendini hem daha günün de gelmedi ki10 aydr yok ama kuzuuu
Cok kullanmamakta fayda mi var balimmmCanım herşey zarar telefon odada bulunması bile en başta bize zarar heryer dışarısı içerisi zaten sinyal filan düşünsene sen evdesin 1 telefon toplulukta kaç kişinin telefonu dolmuşa bin al sana 20 sinyal daha yine kötünün iyisi kendi evimiz
Insallah bitanemmIyi dusun iyi olsun INŞALLAH kuzum
Oyle kuzum adet olursam eşimde gitsemiki bnde bişey yoktur diyoo sende kimyasal geçirdin ama sanki allaha şükür sağlıklı Bn hani bi zayıflık faln warmidr diye dusunuyom ne diyosun bu durumaÖyle deme bitanemmm 10 ay diyosun 10 yıllır olmayan var hatta daha fazla arkadaşm ve ben kendimden ona bahsedemedm bile üzülmesin diye tevekkül et rqbbim verecekdir illakiii belki zamanı değildir dediğim gibi çok kafaya takmakda etkiliyo akışına bırak bitanem üzme kendini hem daha günün de gelmedi ki
Ön sevişmenizi uzun tutun oldu bitti yapmayın cnm hem eşinin sperm sayısı daha fazla olur hem de senin hazırlığın tam olur..Bizdede çalışmalar başladı kuzular bende gidiyorum öpüyorum hepinizi İnşaallah çalışmalarımız sonuç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?