Kuzummm öyle bi durum olsa bedenn hiç hamişlik. İçin çabalamazdı değilmi ve sağlıklı bi gebelik olmycağı içinde sonlandı ben 2 düşük yaşadımm ve hiç endişe etmedim tek endişem ertelersem olmaz korkusuydu ve yapmaya karar verdk o yüzden sende hiç endişelenme aklına kötü getrme bak hem vajinusmusu daha yeni yenmişsin o yüzden biraz tadını çıkar evliliğinin hayatımmm belki daha zamanı var böyle düşünOyle kuzum adet olursam eşimde gitsemiki bnde bişey yoktur diyoo sende kimyasal geçirdin ama sanki allaha şükür sağlıklı Bn hani bi zayıflık faln warmidr diye dusunuyom ne diyosun bu duruma
Gitmesinmi diyosun kuzu birde özelde yapıyorlar bostan yere ne para wericm diyor bizde iki ara bi derede kaldıkKuzummm öyle bi durum olsa bedenn hiç hamişlik. İçin çabalamazdı değilmi ve sağlıklı bi gebelik olmycağı içinde sonlandı ben 2 düşük yaşadımm ve hiç endişe etmedim tek endişem ertelersem olmaz korkusuydu ve yapmaya karar verdk o yüzden sende hiç endişelenme aklına kötü getrme bak hem vajinusmusu daha yeni yenmişsin o yüzden biraz tadını çıkar evliliğinin hayatımmm belki daha zamanı var böyle düşün
Bencede gitmesin hayatım yazık değilmi hem bu doktrlara da ben hiç mi hiç güvenmiyormm biraz kafanı dağıt takma düşünme ara ver eşinle ilgilen zamanını iyi şeylerde doldur kafanı dağıt bide bakmşsın ki hamişsinn sonradan gelen daha tatlı ve daha değerlii oluyo balımmm emin olGitmesinmi diyosun kuzu birde özelde yapıyorlar bostan yere ne para wericm diyor bizde iki ara bi derede kaldık
Bnm etrafımda çok soran war çok moralim bozuluyor kuzm ama bu aydan sonra takmicm umursamicmmmBencede gitmesin hayatım yazık değilmi hem bu doktrlara da ben hiç mi hiç güvenmiyormm biraz kafanı dağıt takma düşünme ara ver eşinle ilgilen zamanını iyi şeylerde doldur kafanı dağıt bide bakmşsın ki hamişsinn sonradan gelen daha tatlı ve daha değerlii oluyo balımmm emin ol
Bozma moralini balımm daha erken de gitsin kimene yaa hayat senn hayatın allahım elbet verecekdirBnm etrafımda çok soran war çok moralim bozuluyor kuzm ama bu aydan sonra takmicm umursamicmmm
Doğru kuzum senin ne kadr oldu ewleneliBozma moralini balımm daha erken de gitsin kimene yaa hayat senn hayatın allahım elbet verecekdir
Allah razi olsun canimEbrarr60 kuzum sinavinda basarilar dilerim❤
Cok fena hastayim atesim varya canim ayaklarim cok usudu dun zor isittim su icemiyom midem bulanyo bu ayda bebis olmicak yumurtlama gunum gecyor calisma yapamiyoreOy kuzum geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut üşütme canım sıcak su torbası ile gez canım temizlik yaparken vakit bulunca ayaklarının altına koy bi de bol su içmeyi unutma dr demişti bana bebek istediğimi söyleyince
Kayınvalidemdeyim canım evi bırakdm geldm yemek yapamıyordm uzanıp uyuyorm devamlı Allah a şükür akıntı harici bir şeey olmadı hemen hemen iki aylık oluyoruz tehlikeli aylarımızı tez zamnda atlatırız inşallah 3 ay dolana kadar burada durmayı düşünüyorm bulantılarmda biterse tabiMel0d1 kuzum benimde migdem kotu ama senin kadar degil ALLAH yardimcin olsun kanaman yok dimi nasilsin dinleniyomusun
Cnm acaba adetini piskiljk olarak geciktiriyo olablrmisin nekadar takmiyorum desekte hepimizin akli hamislikte etkileniyoruz belirti ariyoruzKuzularım B beste09_Masalim_ sher33 @Saman Alevi kuzularım ben test yaptım sonuç maalesef yine negatif tarlusala başladım artık ilk yaparken ikisi de kırmızı oldu aha dedim galiba hamileyim sonra tek çizgiye döndü hayal meyal gri tarzı bir çizgi bar gibi geldi ışıkta ama ben görmek istediğim için gördüm galiba sonra da ağlayıp ilaç aldım durum bu kızlar
Cnm acaba adetini piskiljk olarak geciktiriyo olablrmisin nekadar takmiyorum desekte hepimizin akli hamislikte etkileniyoruz belirti ariyoruz
Cnm acaba adetini piskiljk olarak geciktiriyo olablrmisin nekadar takmiyorum desekte hepimizin akli hamislikte etkileniyoruz belirti ariyoruz
Sanırım kuzum ya bakalım gelsin de artık rahatlayayım zaten bu ay çocuk yapcam düşüncesine dahi girmicem planladıkları da olmuyor ben de. Kuzum bu test başında yayılırken çıktı iki çizgi test kırmızıyken tamamen sonradan da gitti artık umut etmek istemiyorum çok yordu bu dönem beni 30 kasımdan beri çocuk çocuk olur diyorum adetim dahi gelmediHem belkide hamissindir o testlere bes dakika snra itimat etmeyin diyolar ilk cikan dogru degilmi ben yapmadim hic ama bildigim kadariyla kinusuyorum
Sanırım kuzum ya bakalım gelsin de artık rahatlayayım zaten bu ay çocuk yapcam düşüncesine dahi girmicem planladıkları da olmuyor ben de. Kuzum bu test başında yayılırken çıktı iki çizgi test kırmızıyken tamamen sonradan da gitti artık umut etmek istemiyorum çok yordu bu dönem beni 30 kasımdan beri çocuk çocuk olur diyorum adetim dahi gelmedi
Kuzum.benimde öyle oldu testte çizgi çıktı yayilirken nasik heyecanlandim.var ua ama.sonradan bembeyaz oldu test ekranı sonra da adet oldum.zaten ama belki sende vardır kuzumSanırım kuzum ya bakalım gelsin de artık rahatlayayım zaten bu ay çocuk yapcam düşüncesine dahi girmicem planladıkları da olmuyor ben de. Kuzum bu test başında yayılırken çıktı iki çizgi test kırmızıyken tamamen sonradan da gitti artık umut etmek istemiyorum çok yordu bu dönem beni 30 kasımdan beri çocuk çocuk olur diyorum adetim dahi gelmedi
Aynen kuzum karnım davul gibi oldu şişkinlikten inşallah Allahım nasip ederCnm bnmm ya zor tabi hicbirimiz icin kolay degil bol bol dua et biraz rahatlarsin elden baska bisey gelmiyo hamis degilsen en kisa zamanda adet olursun insallah o da ayri bi stres insan siser yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?