❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum.benimde öyle oldu testte çizgi çıktı yayilirken nasik heyecanlandim.var ua ama.sonradan bembeyaz oldu test ekranı sonra da adet oldum.zaten ama belki sende vardır kuzum
Can'ım test özelliği galiba. vallahi o an bile Nasıl sevindim Aa gerçekten bizim minik var galiba dedim ama yok olmadı ben de adet olmak istiyorum artık mümkünse çocuk yapıcam düşüncesini de kafamdan atmak istiyorum ben. Ovulasyon günümü bulucam diye her gün deli gibi test yaptım buldum bulmasına ama hem çocuk olmadı hem adet olmadım

Kizlar gunaydin
Son adete gore 7+5
Ultasona gore 6+4
Bebegin kalp atislarini duyduk cook sukur gorduk
Ama biraz asagida dedi bebek icin sorun olur mu
Birde hastayim surekli oksuruyorum
Kotu bisey olmaz demi

Cnm testin adi ne alcak olursam ondan almiyim bari

Kizlar gunaydin
Son adete gore 7+5
Ultasona gore 6+4
Bebegin kalp atislarini duyduk cook sukur gorduk
Ama biraz asagida dedi bebek icin sorun olur mu
Birde hastayim surekli oksuruyorum
Kotu bisey olmaz demi
Gunaydin. Nm allah senide bebeginidr korusun olmaz insallah bak beguzel kalp atislarini duymussun

Bende klomen kullanmıştım bu ay baya umitliydim ama olmadı vardır bunda da bi hayır Rabbim. Bise de o muhteşem annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşallah aminnn... Ben de pco var ovulasyon testleri. Bile tam kırmızı cikmiyo diyorum.heralde ben bırak gebelik testini ovulasyon da bile yakalayamiyoRum

Kuzum o ovulasyon testleri bir facia zaten her gün oldu mu olmadı mi gününü kaçırmayayım bugünü de değerlendireyim derken dakik olan adetimi 13 gün geciktirdim şimdi internette biraz okudum insanların çoğu vazgeçtiği an hamile kalmış yani çocuk için ilişkiye girmemiş ayağını havaya dikmemiş hatta günlerini bile saymamış galiba ben de şu telefondaki takvimimi silicem yumurtlama günlerimi dahi görmek istemiyorum

Canum. Benim aynıyız inan ne kadardır deniyosun kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın çok soru sordum galiba siz benim yoldaşım oldunuz valla bu yolda adet olmadan önce öyle çok ağladım ki hissetmiştim olmadığını burda ki canlarim sakinleştirdi.. eşim den de Allah razı olsin ona dedim ben kendimi kadın gibi hissetmiyorum diye diye ağladım saolsun eşim sen benim kadınımsin ben seninle tamim dedi ama onun çocuk özlemini gördükçe kendimi eksik hissetmekten alamıyorum.. Allahımm sen büyüksün nolur bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et..

amin canım Rabbim tez vakitte isteyen herkese verir sebde öyle düşünme canım sende istemiyosun böyle olmasını sende istiyosun evlat sahibini eşini tebrik ediyorum böyle durumlarda destek iyi oluyor

Can'ım benim ilk ayımdı aslında ama benim çevremdeki arkadaşlarım hep 7 8 ay sonra hamile kaldı hemen olmayacağını tahmin ediyordum fakat benim eşim hemen çocuk olucağını sanıyor hatta o bir iki yıl daha bekleyebileceğimizi Nasıl olsa hemen olucağını söylerdi ben ikna ettim çocuk için bu ay için de sen ayaklarını kaldırmadığın için olmuyor bu ay öyle yap diyor mesela bu beni geriyor ben 28 yaşındayım kuzum eşimden dolayı daha da geriliyorum ben daha çok sinir stres yapıyorum şu adetim gelirse ona çocuk mevzusunu açmamasını söylücem. Beni sinir hastası etti resmen bu ay bizim bebiş napıyor Nasıl falan diye diyip durdu iyice sinir etti beni Allahım inşallah nasip eder kısa sürede bize de kuzum

Bir de ben eşimin ikinci evliliğiyim eşimin bir çocuğu var sormadım ama galiba önceki eşinden hemen çocuk sahibi oldu ki böyle düşünüyor bu da bende iyice stres yaratıyor

amin canım Rabbim tez vakitte isteyen herkese verir sebde öyle düşünme canım sende istemiyosun böyle olmasını sende istiyosun evlat sahibini eşini tebrik ediyorum böyle durumlarda destek iyi oluyor
Aminn canım çok saol eksik olma.. aynen öyle kuzumm destek olmasa çoktan çökmüştüm dusunmemeye calisiyorim ama olmuyi galiba yapamıyorum örgü başladım şimdi onu yapıyorum kafami dağıtmak için dün rüyamda normal doğum. Yapıyordum nasil güzeldi böyle burda midem bulanıyor dayanamıyorum diyenleri gördukce keşke bende hamile olsam da mide bulantısı yaşasam yemek yapamasaM ama yeter ki miniğim. Benimle olsa o annecigine gelsin yeter ki onun bende ki varlığı için her seye raziyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…