- 8 Ocak 2017
- 153
- 148
- 18
- 28
gemliktede vardı bir soğuktu var dışarda uçuruyodu beni kış geldi ya işte kışın eseri kuzumAmin bitanem inşallah vallahi dün kar vardı iyice soğudu hava
İnşallah olur kuzumm ama eş desteği önemli seni vezir de rezil de eden o yapmasın öyle her kadın bir değil ko biri ilk geceden hamis kalıyo biri aylarca yıllarca uğraşıyor sabretmek lazımm kuzum eşim bana acele edıyosun daha olur diyo sakinleştiriYoo çok saolsun 6 aydır deniyorum bende 2 bucuk yildir evliyim illa ki olacak Allahın izniyle ama çevrenin sorması da çok geriyor beniCan'ım benim ilk ayımdı aslında ama benim çevremdeki arkadaşlarım hep 7 8 ay sonra hamile kaldı hemen olmayacağını tahmin ediyordum fakat benim eşim hemen çocuk olucağını sanıyor hatta o bir iki yıl daha bekleyebileceğimizi Nasıl olsa hemen olucağını söylerdi ben ikna ettim çocuk için bu ay için de sen ayaklarını kaldırmadığın için olmuyor bu ay öyle yap diyor mesela bu beni geriyor ben 28 yaşındayım kuzum eşimden dolayı daha da geriliyorum ben daha çok sinir stres yapıyorum şu adetim gelirse ona çocuk mevzusunu açmamasını söylücem. Beni sinir hastası etti resmen bu ay bizim bebiş napıyor Nasıl falan diye diyip durdu iyice sinir etti beni Allahım inşallah nasip eder kısa sürede bize de kuzum
öyle kuzum benim Rabbim herkesin gönlüne göre versin miniğin sana sen miniğine kavuşursun bian önce hamiş olursun tatlım öyle kafanı dağıtmaya çalış çok doğru ama beynin dolu oldukça bişeyler yapsanda nafile sürekli aklın orda oluyor bol bol dua et Rabbim evlatsız bırakmasın kimseyi hayırlısnı versinAminn canım çok saol eksik olma.. aynen öyle kuzumm destek olmasa çoktan çökmüştüm dusunmemeye calisiyorim ama olmuyi galiba yapamıyorum örgü başladım şimdi onu yapıyorum kafami dağıtmak için dün rüyamda normal doğum. Yapıyordum nasil güzeldi böyle burda midem bulanıyor dayanamıyorum diyenleri gördukce keşke bende hamile olsam da mide bulantısı yaşasam yemek yapamasaM ama yeter ki miniğim. Benimle olsa o annecigine gelsin yeter ki onun bende ki varlığı için her seye raziyimm
niye kuzum inanmıyorsunHaklısın Can'ım belki de onun yüzünden daha çok geriliyorum ben ama anlamıyor bazen de olur aşkım sıkıntı yapma diyor ama ben çok inanmıyorum desteğine
Dedim ya kuzum eşimin ikinci evliliğiyim ben eşimin bir çocuğu var ve sanırım önceki eşinden hemen çocuk sahibi olmuş bana garip bakıyor gibi geliyor hamile kalamadığım için ya da ben kuruntu yapıyorum emin değilimniye kuzum inanmıyorsun
Ayy cajim.benim çok saol aminn inşallah kavuşuruz minigimleeöyle kuzum benim Rabbim herkesin gönlüne göre versin miniğin sana sen miniğine kavuşursun bian önce hamiş olursun tatlım öyle kafanı dağıtmaya çalış çok doğru ama beynin dolu oldukça bişeyler yapsanda nafile sürekli aklın orda oluyor bol bol dua et Rabbim evlatsız bırakmasın kimseyi hayırlısnı versin
canım bilmiyodum kusura bakma peki çocuk sizle mi kalıyor sen kuruntu yapıyosundur bitanem pozitif düşünDedim ya kuzum eşimin ikinci evliliğiyim ben eşimin bir çocuğu var ve sanırım önceki eşinden hemen çocuk sahibi olmuş bana garip bakıyor gibi geliyor hamile kalamadığım için ya da ben kuruntu yapıyorum emin değilim
ayy kuzum benim Allah hayallerini gerçeğe çevirir inşallah bitanem benimAyy cajim.benim çok saol aminn inşallah kavuşuruz minigimlee) dua ediyorum her vakit aklim da zatn örgü yapıyorum da oda bebek battaniyesi yanii bebekle alakalı yine yaparken dua ediyorum onu düşünüyorum eşimle konuşuyoruz böyle güzel güzel hayaller kuruyoruz çok güzel bişey Yaa hayali bilee
Aminn balimmm aminnnayy kuzum benim Allah hayallerini gerçeğe çevirir inşallah bitanem benim
Yok kuzum bizimle kalmıyorcanım bilmiyodum kusura bakma peki çocuk sizle mi kalıyor sen kuruntu yapıyosundur bitanem pozitif düşün
anladım canım Allah bian önce meleğine kavuşursun evlat sahibi olursunYok kuzum bizimle kalmıyor
Çok geçmiş olsun canım benim kıyamam sana kuzum kendini çok yıpratma temizlik yapacam diye yavaş yavaş yap ayaklara çok dikkat kuzum ayakla soğuk aldımı bedenin çok etkileniyor suyu da saat başı yarım bardakta içsen sana faydası var gülüm bende zorlanıyorum 1,5 litrelik şişeyi doldurdum çoğu zaman yarısı bitmiyo Rabbim inşallah yuvanı bebek sesleri ile doldurur süsler Rabbim aratmadan versin tez vakitteCok fena hastayim atesim varya canim ayaklarim cok usudu dun zor isittim su icemiyom midem bulanyo bu ayda bebis olmicak yumurtlama gunum gecyor calisma yapamiyore
Oy kuzum benim Rabbim hakkında hayrlı olanı en hayrlı zamanda yaşamanı nasip etsin bu yolda imtihan etmesin aratmadan tez vakitte meleğini göndersin inşallahKuzularım @beste09_Masalim_ sher33 Zeytin_yesili kuzularım ben test yaptım sonuç maalesef yine negatif tarlusala başladım artık ilk yaparken ikisi de kırmızı oldu aha dedim galiba hamileyim sonra tek çizgiye döndü hayal meyal gri tarzı bir çizgi bar gibi geldi ışıkta ama ben görmek istediğim için gördüm galiba sonra da ağlayıp ilaç aldım durum bu kızlar
Ahh kuzum hayırlısı buymuş demekki kendini üzme ağlama evet bak aşağıdaki yazılarını okudum çocuk olacak diye beraber olma her defasında bu ay bende öyle yapacağım akışına bıraktım Rabbim neylerse güzel eyler sabret elbet bizimde bebişlerimiz olacakKuzularım @beste09_Masalim_ sher33 Zeytin_yesili kuzularım ben test yaptım sonuç maalesef yine negatif tarlusala başladım artık ilk yaparken ikisi de kırmızı oldu aha dedim galiba hamileyim sonra tek çizgiye döndü hayal meyal gri tarzı bir çizgi bar gibi geldi ışıkta ama ben görmek istediğim için gördüm galiba sonra da ağlayıp ilaç aldım durum bu kızlar
Maşallah barekallah çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınKalp atislarini duydukkk
Ultrasona gore 6+4 haftalikmis bebek gorduk sukurler olsun ama biraz asagida dedi sorun olur mu
Oyy pıtpıtlarını yesin teyzesi maşallah kuzum çok sevindimKalp atislarini duydukkk
Ultrasona gore 6+4 haftalikmis bebek gorduk sukurler olsun ama biraz asagida dedi sorun olur mu
Bende aynı şeyleri düşünüyorum keşke Benimle olsada ben zorluk çeksem diyorumAminn canım çok saol eksik olma.. aynen öyle kuzumm destek olmasa çoktan çökmüştüm dusunmemeye calisiyorim ama olmuyi galiba yapamıyorum örgü başladım şimdi onu yapıyorum kafami dağıtmak için dün rüyamda normal doğum. Yapıyordum nasil güzeldi böyle burda midem bulanıyor dayanamıyorum diyenleri gördukce keşke bende hamile olsam da mide bulantısı yaşasam yemek yapamasaM ama yeter ki miniğim. Benimle olsa o annecigine gelsin yeter ki onun bende ki varlığı için her seye raziyimm
Aynen canimm aynenn bende öyle düşünüyorum hayirlisı hakkımızda inslalah Yaşıcaz biz de mucizemiziiBende aynı şeyleri düşünüyorum keşke Benimle olsada ben zorluk çeksem diyorum
Melekleriniz sizinle olsun canım ama sağlığınız da beraberinde olsun biz söylerken dilimize kolay ama çeken kuzular daha iyi bilir çekmesi zordur dua ederken güzelini isteyerek edin Rabbimin hazinesi zengin ikramı boldur hem bebiş nasip eder hem sağlık bahşeder inşallah bu ay batlarımız gelmez biz de hamiş oluruz inşallah sağlıkla huzurlaBende aynı şeyleri düşünüyorum keşke Benimle olsada ben zorluk çeksem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?