İnşaallah canım benimAynen canimm aynenn bende öyle düşünüyorum hayirlisı hakkımızda inslalah Yaşıcaz biz de mucizemizii
Melekleriniz sizinle olsun canım ama sağlığınız da beraberinde olsun biz söylerken dilimize kolay ama çeken kuzular daha iyi bilir çekmesi zordur dua ederken güzelini isteyerek edin Rabbimin hazinesi zengin ikramı boldur hem bebiş nasip eder hem sağlık bahşeder inşallah bu ay batlarımız gelmez biz de hamiş oluruz inşallah sağlıkla huzurla
Amin bitanem inşallahanladım canım Allah bian önce meleğine kavuşursun evlat sahibi olursun
Amin Amin ecmain Ona ne şüphe canım İşte bazen öyle bi an geliyor ki öyle de olsa olsun diyorsun tabiki Heleki ben zor bi hamilelik geçirirsem yanımda kimsem Yok ailelerimiz 18saatlik yoldalar benim için çok daha zor olur işte köşede biryerlerde insan neler düşünüyorMelekleriniz sizinle olsun canım ama sağlığınız da beraberinde olsun biz söylerken dilimize kolay ama çeken kuzular daha iyi bilir çekmesi zordur dua ederken güzelini isteyerek edin Rabbimin hazinesi zengin ikramı boldur hem bebiş nasip eder hem sağlık bahşeder inşallah bu ay batlarımız gelmez biz de hamiş oluruz inşallah sağlıkla huzurla
Biliyorum gülüm insan çaresiz aciz kaldığı anda her şeyi düşünüyo inşallah canım inşallah sağlıklı hayrlı huzurlu musmutlu hamişlik yaşarsın meleğini belki de meleklerini kucağına alırsın bi denem Rabbim nasip etsin tez vakitteAmin Amin ecmain Ona ne şüphe canım İşte bazen öyle bi an geliyor ki öyle de olsa olsun diyorsun tabiki Heleki ben zor bi hamilelik geçirirsem yanımda kimsem Yok ailelerimiz 18saatlik yoldalar benim için çok daha zor olur işte köşede biryerlerde insan neler düşünüyor
Oy kuzum benim Rabbim hakkında hayrlı olanı en hayrlı zamanda yaşamanı nasip etsin bu yolda imtihan etmesin aratmadan tez vakitte meleğini göndersin inşallah
Amin bitanemsiniz ya teşekkür ederim iyi ki varsınız bazen isyan edesin geliyor sonra günah yapma diyorum kendi kendime inşallah Allahım nasip etsin bize deAhh kuzum hayırlısı buymuş demekki kendini üzme ağlama evet bak aşağıdaki yazılarını okudum çocuk olacak diye beraber olma her defasında bu ay bende öyle yapacağım akışına bıraktım Rabbim neylerse güzel eyler sabret elbet bizimde bebişlerimiz olacak
Amin cancağzım Çifter Çifter inşaallah Amin ne güzel dua ettin öyle Rabbim sanada en yakın zamanda çok güzel bi hamilelik ve arkasından meleğini kucağına almanı nasip etsinBiliyorum gülüm insan çaresiz aciz kaldığı anda her şeyi düşünüyo inşallah canım inşallah sağlıklı hayrlı huzurlu musmutlu hamişlik yaşarsın meleğini belki de meleklerini kucağına alırsın bi denem Rabbim nasip etsin tez vakitte
İnşallah canım benim Rabbim tez vakitte hayrlı sağlıklı musmutlu hamişlik nasip etsin sağlıkla eli ayağı düzgün sağlıklı akıllı zeki uslu tatlı mı tatlı tontiş mi tontiş meleğini kucağına alırsın inşallah gülomAmin bitanemsiniz ya teşekkür ederim iyi ki varsınız bazen isyan edesin geliyor sonra günah yapma diyorum kendi kendime inşallah Allahım nasip etsin bize de
Sende iyiki varsın tatlım at o düşüncelerini kafandan yüreğinden herşeye rağmen şükret kuzum Allah sabredenlerle beraberdirAmin bitanemsiniz ya teşekkür ederim iyi ki varsınız bazen isyan edesin geliyor sonra günah yapma diyorum kendi kendime inşallah Allahım nasip etsin bize de
Amin cancağızım amin isteyen bütün melek yüzlü dünya tatlısı kuzucanlarıma da hepimize çifter çifter nasip etsin Rabbim ben ikiz kızım olsun diye çok istiyorum isteyen herkese de çifter çifter versin Rabbim yasin süresi 36 cı ayet ikiz isteme duasıymış tatlımAmin cancağzım Çifter Çifter inşaallah Amin ne güzel dua ettin öyle Rabbim sanada en yakın zamanda çok güzel bi hamilelik ve arkasından meleğini kucağına almanı nasip etsin
Amin canım inşaallah okuyacağım gülüm ayyy sende mi valla bende hep ikiz istemiştim daha bekarken öyle dua ederdim hamile olanlardan dua isterdim ikiz olsun diye Rabbim ne istiyorsan gönlünden ne geçiriyorsan versin canım benimAmin cancağızım amin isteyen bütün melek yüzlü dünya tatlısı kuzucanlarıma da hepimize çifter çifter nasip etsin Rabbim ben ikiz kızım olsun diye çok istiyorum isteyen herkese de çifter çifter versin Rabbim yasin süresi 36 cı ayet ikiz isteme duasıymış tatlım
iyiyiz kuzum sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Bende iyiyim canım. Bir çok bati geçen var kimseden haber yokiyiyiz kuzum sen nasılsın
Ay hastanedeyim kuzum bende minibuste cantami unutmusum o telasla okadar yer kosturdumki simdi hhastanedeyim yuruyemiyorum bile okadar cok sancim varki dua et bana nolurKalp atislarini duydukkk
Ultrasona gore 6+4 haftalikmis bebek gorduk sukurler olsun ama biraz asagida dedi sorun olur mu
Allah yardımcın olsun canimmm stres yapma gzl olacak hersyAy hastanedeyim kuzum bende minibuste cantami unutmusum o telasla okadar yer kosturdumki simdi hhastanedeyim yuruyemiyorum bile okadar cok sancim varki dua et bana nolur
niyeki canım cevap vermiyolarmıBende iyiyim canım. Bir çok bati geçen var kimseden haber yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?