❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Amin gülüm amin inşallah tek yumurta ikizi kızlarımız olur hayrlı sağlıklı akıllı zeki uslu tatlı senin içinde kız çıkıverdi ağzımdan kuzum inşallah Rabbim gönül muratlarımızı verir

Kizlar bi bebisim var 15aylik onu aldim kucagima arabasini koydum, minibuse tasidim onu cantami unuttum biraz kostum arabanin pesinden kacirdim arabayi baskasiyla iletisime gecip getirtim simdi ozele vardim okadar fazla sancim olduki suan berbat bir haldeyim muayneme yarim saat var ama cok korkuyorum bisey olduysa die lutfen dua edin bana nolur sozde bebekleckalp atisi icin geldim simdi cok kotu oldum ya

iyim kuzuş napam dün osiyle hepsini yatırdım ben montunu götürcem fermuarı bozulmş başla başla hayırlısıya Rabbim sanada versin bebiş
Bebiş bebişler bugün kocişime dilerim Rabbim sana çifter çifter çocuk verir uyuyamazsın dedim yattı uyuyo şimdi beraber inelim istersen çarşıya ben hazırlancam birazdan

Kıyamam kuzum Rabbim kucağında ki bebişini de karnında ki bebişini de sana bağışlasın inşallah minik fındığın kalp atışını duyar kendisini görürsün Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin müjdeli haberle gelirsin inşallah canım etiketle beni hayatım çarşıya inicem kaçırabilirim müjdeni

Bebiş bebişler bugün kocişime dilerim Rabbim sana çifter çifter çocuk verir uyuyamazsın dedim yattı uyuyo şimdi beraber inelim istersen çarşıya ben hazırlancam birazdan
olur bebişim inelim inşallah çifter çifter olur utkunun altını filan açam kapaya gelince çaldırırsın zile basmada osicim uyuyor bitanem benim

eskisi gibi değilmiş zaten burası önceden gece 3lere kadar konuşuluyomş şimdi öyle değilmiş canım benim sende ne car ne yok
Evet canım öyleydi ama artık kimse girmiyor. Bende pek girmiyrm girsemde okuyrm cikiyrm. İyim şükür kitap okuyrm kiş malum öyle geçiyor zaman sen nasılsın

üzülme canım Allahın izniyle birşey olmaz pozitif düşün Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

olur bebişim inelim inşallah çifter çifter olur utkunun altını filan açam kapaya gelince çaldırırsın zile basmada osicim uyuyor bitanem benim
Amin amin ağzın bal kaymak yesin gelüncük dua et bana Rabbim ikiz kızlar versin çocuk bahçesine dönsün evim

Evet canım öyleydi ama artık kimse girmiyor. Bende pek girmiyrm girsemde okuyrm cikiyrm. İyim şükür kitap okuyrm kiş malum öyle geçiyor zaman sen nasılsın
Hamişlerin uyku hali var canım çalışanlar işten fırsat buldukça buradalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…