eskisi gibi değilmiş zaten burası önceden gece 3lere kadar konuşuluyomş şimdi öyle değilmiş canım benim sende ne car ne yokHiç yazmiyolar cevap yok. Uğramıyorlar
Çarşıya incem canım tel faturası yatırcam taksit yatırcam ip alcam bebiş battaniyesi başlayam sen nasılsın gelüncüğüm
Amin gülüm amin inşallah tek yumurta ikizi kızlarımız olur hayrlı sağlıklı akıllı zeki uslu tatlı senin içinde kız çıkıverdi ağzımdan kuzum inşallah Rabbim gönül muratlarımızı verirAmin canım inşaallah okuyacağım gülüm ayyy sende mi valla bende hep ikiz istemiştim daha bekarken öyle dua ederdim hamile olanlardan dua isterdim ikiz olsun diye Rabbim ne istiyorsan gönlünden ne geçiriyorsan versin canım benim
iyim kuzuş napam dün osiyle hepsini yatırdım ben montunu götürcem fermuarı bozulmş başla başla hayırlısıya Rabbim sanada versin bebişÇarşıya incem canım tel faturası yatırcam taksit yatırcam ip alcam bebiş battaniyesi başlayam sen nasılsın gelüncüğüm
Hoş geldin tatlım nasılsın gündüz iş güç temizlik derken kimse uğrayamıyor canım gece kaynatıyorlar o saatte ben uyuyorum maalesefHiç yazmiyolar cevap yok. Uğramıyorlar
Bebiş bebişler bugün kocişime dilerim Rabbim sana çifter çifter çocuk verir uyuyamazsın dedim yattı uyuyo şimdiiyim kuzuş napam dün osiyle hepsini yatırdım ben montunu götürcem fermuarı bozulmş başla başla hayırlısıya Rabbim sanada versin bebiş
Kıyamam kuzum Rabbim kucağında ki bebişini de karnında ki bebişini de sana bağışlasın inşallah minik fındığın kalp atışını duyar kendisini görürsün Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin müjdeli haberle gelirsin inşallah canım etiketle beni hayatım çarşıya inicem kaçırabilirim müjdeniKizlar bi bebisim var 15aylik onu aldim kucagima arabasini koydum, minibuse tasidim onu cantami unuttum biraz kostum arabanin pesinden kacirdim arabayi baskasiyla iletisime gecip getirtim simdi ozele vardim okadar fazla sancim olduki suan berbat bir haldeyim muayneme yarim saat var ama cok korkuyorum bisey olduysa die lutfen dua edin bana nolur sozde bebekleckalp atisi icin geldim simdi cok kotu oldum ya
olur bebişim inelim inşallah çifter çifter olur utkunun altını filan açam kapaya gelince çaldırırsın zile basmada osicim uyuyor bitanem benimBebiş bebişler bugün kocişime dilerim Rabbim sana çifter çifter çocuk verir uyuyamazsın dedim yattı uyuyo şimdiberaber inelim istersen çarşıya ben hazırlancam birazdan
Tamam cancan ben giyiniyorumolur bebişim inelim inşallah çifter çifter olur utkunun altını filan açam kapaya gelince çaldırırsın zile basmada osicim uyuyor bitanem benim
Evet canım öyleydi ama artık kimse girmiyor. Bende pek girmiyrm girsemde okuyrm cikiyrm. İyim şükür kitap okuyrm kiş malum öyle geçiyor zaman sen nasılsıneskisi gibi değilmiş zaten burası önceden gece 3lere kadar konuşuluyomş şimdi öyle değilmiş canım benim sende ne car ne yok
üzülme canım Allahın izniyle birşey olmaz pozitif düşün Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzKizlar bi bebisim var 15aylik onu aldim kucagima arabasini koydum, minibuse tasidim onu cantami unuttum biraz kostum arabanin pesinden kacirdim arabayi baskasiyla iletisime gecip getirtim simdi ozele vardim okadar fazla sancim olduki suan berbat bir haldeyim muayneme yarim saat var ama cok korkuyorum bisey olduysa die lutfen dua edin bana nolur sozde bebekleckalp atisi icin geldim simdi cok kotu oldum ya
Amin amin ağzın bal kaymak yesin gelüncük dua et bana Rabbim ikiz kızlar versin çocuk bahçesine dönsün evimolur bebişim inelim inşallah çifter çifter olur utkunun altını filan açam kapaya gelince çaldırırsın zile basmada osicim uyuyor bitanem benim
iyim kuzum çok şükürEvet canım öyleydi ama artık kimse girmiyor. Bende pek girmiyrm girsemde okuyrm cikiyrm. İyim şükür kitap okuyrm kiş malum öyle geçiyor zaman sen nasılsın
amin bebeğim inşallah Rabbim gönlüne göre versinAmin amin ağzın bal kaymak yesin gelüncük dua et bana Rabbim ikiz kızlar versin çocuk bahçesine dönsün evim
tamam kuzuşTamam cancan ben giyiniyorum
Hamişlerin uyku hali var canım çalışanlar işten fırsat buldukça buradalarEvet canım öyleydi ama artık kimse girmiyor. Bende pek girmiyrm girsemde okuyrm cikiyrm. İyim şükür kitap okuyrm kiş malum öyle geçiyor zaman sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?