Kalbin temiz kuzum demek ki ben ve eşim kız çocuk hastasıyız ve hep deriz ilk bebeğimiz sağlıklı olsun önce bide kız olursa tadından yenmez diyeAmin gülüm amin inşallah tek yumurta ikizi kızlarımız olur hayrlı sağlıklı akıllı zeki uslu tatlı senin içinde kız çıkıverdi ağzımdan kuzum inşallah Rabbim gönül muratlarımızı verir
Amin canım inşaallah Allahım Gönüller'imizden geçenleri nasip eder bizeBnde ikiz istiyrm valla.gorumcem zor dayanamazsın kendine zaman kalmaz diyor ama valla hep dua ediyrm Allahım ikiz isteyene ikiz , tek isteyenlerde tek çocuk nasip etsin sağlıklı olarak
Aminnn Kuzumm hepimize gelsin o tombişler inşallahİnşallah canım benim Rabbim tez vakitte hayrlı sağlıklı musmutlu hamişlik nasip etsin sağlıkla eli ayağı düzgün sağlıklı akıllı zeki uslu tatlı mı tatlı tontiş mi tontiş meleğini kucağına alırsın inşallah gülom
Atıcam kuzum bu ay Allahım doğru Zaman'da gönderir inşallahSende iyiki varsın tatlım at o düşüncelerini kafandan yüreğinden herşeye rağmen şükret kuzum Allah sabredenlerle beraberdir
Ama bel agrimcoook varrr resmen ölüyorumGunaydin. Nm allah senide bebeginidr korusun olmaz insallah bak beguzel kalp atislarini duymussun
Amin kuzum darisi basina insallahMaşallah barekallah çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Cokkk tesekkur ederim hayatimmm darisi basina insallahOyy pıtpıtlarını yesin teyzesi maşallah kuzum çok sevindim
Allah yardim etsinbirtanemmmAy hastanedeyim kuzum bende minibuste cantami unutmusum o telasla okadar yer kosturdumki simdi hhastanedeyim yuruyemiyorum bile okadar cok sancim varki dua et bana nolur
Neyaizki kirmizilari gördü canlar@mcyln83 nerelerde batı gecti sanki inş. Gzl haber vvardr:))
3 ay sonra dusuk tehridi tamamen bitiyormuymus kuzumKayınvalidemdeyim canım evi bırakdm geldm yemek yapamıyordm uzanıp uyuyorm devamlı Allah a şükür akıntı harici bir şeey olmadı hemen hemen iki aylık oluyoruz tehlikeli aylarımızı tez zamnda atlatırız inşallah 3 ay dolana kadar burada durmayı düşünüyorm bulantılarmda biterse tabi
Cok sukur cok sevindim canim MAŞALLAH kalp atışlarını yerim ben onun❤ doktor nededi bi sorun olurmu diye sordun mu?sen yinede agir isler yapma kuzu belinide cok zorlama yukari zamanla cikar 1 hafta gecmi gidiyomus kuzu yoksa ultrasyonda oylemi gozukuyor?Kizlar gunaydin
Son adete gore 7+5
Ultasona gore 6+4
Bebegin kalp atislarini duyduk cook sukur gorduk
Ama biraz asagida dedi bebek icin sorun olur mu
Birde hastayim surekli oksuruyorum
Kotu bisey olmaz demi
Hosgeldin canim ekliyorm hemen_Masalim_
canim merhabalar benimde bat 21 ocak benide ekleyebilir nisin listeye heb birlikte beklemek daha heyecanlı ve daha az stressiz oluyo
Çok sevindim canım sag salim kucağına alirsinn insallhhhKizlar gunaydin
Son adete gore 7+5
Ultasona gore 6+4
Bebegin kalp atislarini duyduk cook sukur gorduk
Ama biraz asagida dedi bebek icin sorun olur mu
Birde hastayim surekli oksuruyorum
Kotu bisey olmaz demi
Seni yeriz teyzesiCok sukur cok sevindim canim MAŞALLAH kalp atışlarını yerim ben onun❤ doktor nededi bi sorun olurmu diye sordun mu?sen yinede agir isler yapma kuzu belinide cok zorlama yukari zamanla cikar 1 hafta gecmi gidiyomus kuzu yoksa ultrasyonda oylemi gozukuyor?
30 günde bir cnm egilince kalkamym resmenKac gunde bir okuyorsun cnm belki erken olursun tek tatafli agriyomus genelde hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?