❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kalbin temiz kuzum demek ki ben ve eşim kız çocuk hastasıyız ve hep deriz ilk bebeğimiz sağlıklı olsun önce bide kız olursa tadından yenmez diye

Bnde ikiz istiyrm valla.gorumcem zor dayanamazsın kendine zaman kalmaz diyor ama valla hep dua ediyrm Allahım ikiz isteyene ikiz , tek isteyenlerde tek çocuk nasip etsin sağlıklı olarak
Amin canım inşaallah Allahım Gönüller'imizden geçenleri nasip eder bize

Ay hastanedeyim kuzum bende minibuste cantami unutmusum o telasla okadar yer kosturdumki simdi hhastanedeyim yuruyemiyorum bile okadar cok sancim varki dua et bana nolur
Allah yardim etsinbirtanemmm
Haberdar et beni muhakkak

Camelwhite kuzum belkide test bozuktur bian kirimizi olup binada silinmezki acaba baska bi testlemi yapsaydin bide kuzu ne olur ne olmaz bencr hap icme ALLAH korusun❤

min123 kuzucan hemen cikinca bize yaziver çok merak ettim seni iyi seyler soyle bize INŞALLAH ❤

3 ay sonra dusuk tehridi tamamen bitiyormuymus kuzum

Kizlar gunaydin
Son adete gore 7+5
Ultasona gore 6+4
Bebegin kalp atislarini duyduk cook sukur gorduk
Ama biraz asagida dedi bebek icin sorun olur mu
Birde hastayim surekli oksuruyorum
Kotu bisey olmaz demi
Cok sukur cok sevindim canim MAŞALLAH kalp atışlarını yerim ben onun❤ doktor nededi bi sorun olurmu diye sordun mu?sen yinede agir isler yapma kuzu belinide cok zorlama yukari zamanla cikar 1 hafta gecmi gidiyomus kuzu yoksa ultrasyonda oylemi gozukuyor?

Seni yeriz teyzesi
Annemlere geldim zaten soguk alginligindan mahvolduk oksuruk vucudumu sanki dovmueslerrrrr beniu atmiar kolumu kaldiramiyorum
Asagida olmasi sorun olur mu dedim yok dedi
Ben agrisi da usutmekten olabilir dedi
Bakalim hayatim
Takdir Allah in rabbim kiymasin
Sag salim kucagimiza almaya nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…