Iyi kuzum yok demis ya bin şükür ozman doktorun dedigi dogrudur kotu busi yok olsa hemen pat diye aciamdan söylüyorlar valla ay hadi gozunaydin INŞALLAH sagsalim kucagina alirsin❤Seni yeriz teyzesi
Annemlere geldim zaten soguk alginligindan mahvolduk oksuruk vucudumu sanki dovmueslerrrrr beniu atmiar kolumu kaldiramiyorum
Asagida olmasi sorun olur mu dedim yok dedi
Ben agrisi da usutmekten olabilir dedi
Bakalim hayatim
Takdir Allah in rabbim kiymasin
Sag salim kucagimiza almaya nasip eylesin
Hosbulduk arkadaşlar. Umudumu bazen yitiriyorum bazen Allahın mucizesi neden olmasin diye yine umutlaniyorum. Bu zorlu süreçten gecen bizler inşallah minik ellerine minik parmaklarina kavuşuruź bebişlerimizinHosgeldin canim ekliyorm hemen
AMIN bitanem umutsuzluk yok dua var INŞALLAH dualrimizla yavrularimiza kavusuruz ❤Hosbulduk arkadaşlar. Umudumu bazen yitiriyorum bazen Allahın mucizesi neden olmasin diye yine umutlaniyorum. Bu zorlu süreçten gecen bizler inşallah minik ellerine minik parmaklarina kavuşuruź bebişlerimizin
Sen bilirsin derizKızlar adet olursam karar werdim topige biraz uğramicm burası bna çok stres yaptriyorrr bu ay stres yapmamaya bebis düşünmemeye karar werdim burada insan daha çok strese giriyor bi süre ugramiyim diyorum ne dersiniz
Çeşitli totemler yapiyoruz canim. Eger stresi burakabilrsen belki tutunur bebisin kafaya takmamak çok zor ama düsünmemeye caliş. Inşallah olur canimKızlar adet olursam karar werdim topige biraz uğramicm burası bna çok stres yaptriyorrr bu ay stres yapmamaya bebis düşünmemeye karar werdim burada insan daha çok strese giriyor bi süre ugramiyim diyorum ne dersiniz
30 günde bir cnm egilince kalkamym resmen
İnsallh canım ya eşim bile sen kafayı çok takiyosun diyip duruyor gerckten öle burasıda hep bebeği düşündürüyor zatenÇeşitli totemler yapiyoruz canim. Eger stresi burakabilrsen belki tutunur bebisin kafaya takmamak çok zor ama düsünmemeye caliş. Inşallah olur canim
TM cnmmmSen bilirsin deriz
canim ben gecen hafta persembe adet oldum batimida yazdim ama sen goremedin demekki erken adet oldum 5 subat ama bu ay ilac icicem sen yinede yaz şekerimBatlari gecen arkdaslar ye i batlariniz neler gözden kacrmis olabilirmm yazablrmisiniz???
Ebrarr60
mavi elma
Meltm12 kuzular siz yazmisstiniz sanriim gozumden kacmis tekrar yazarmisiniz❤
Siinms canim bat neydi?
Altta yazdigim arkdaslar siz hic girmiyosunuz hep çağrı yapiyorum gelmiyosunuz bu son cagrim INŞALLAH gelirsiniz neyazikki silmek zorundayım surekli etiketleyip bekliyorum liste yazmayinca bozuluyor ❤
YaKaMoZz-z
A aysnrkrks
G Greeneliton
@GorTuu
Canıım benim batım bugün 11 ocak yani yazıyodu orda aslındaBatlari gecen arkdaslar ye i batlariniz neler gözden kacrmis olabilirmm yazablrmisiniz???
Ebrarr60
mavi elma
Meltm12 kuzular siz yazmisstiniz sanriim gozumden kacmis tekrar yazarmisiniz❤
Siinms canim bat neydi?
Altta yazdigim arkdaslar siz hic girmiyosunuz hep çağrı yapiyorum gelmiyosunuz bu son cagrim INŞALLAH gelirsiniz neyazikki silmek zorundayım surekli etiketleyip bekliyorum liste yazmayinca bozuluyor ❤
YaKaMoZz-z
A aysnrkrks
G Greeneliton
@GorTuu
neden boyle dusunuyorsun . Eskiden daha cok hamile olmayan vardi konusuyor bilgilwr paylasiliyordu simdi grubun kurucusu da hamile olunca dogal olarak bebeklerinin ne gibi izlenimlerle gobuslerinde oldugunu konusuyor tabi biz3de dua ediyorlar rabbim saglikla kucaklarina almayi nasip etsin ama sanirim sende benim gibi heveslendigin ve gordukce daha cok hamile kalmayi istedigin icin stres yapiyorsun burda kendine yanlis miyim yoksa baska mi dusuncen cnku bende gordukce onlara ozeniyorm eskisi gibi aralarina katilamiyorm bileKızlar adet olursam karar werdim topige biraz uğramicm burası bna çok stres yaptriyorrr bu ay stres yapmamaya bebis düşünmemeye karar werdim burada insan daha çok strese giriyor bi süre ugramiyim diyorum ne dersiniz
Tatlım o ihtimal var bu ihtimal var diye diye iyice geriliyorum içtim artık ilaçları. Test yayılırken test çubuğundan control noktasına giderken yayılıyor ya o anda kırmızı oldu bezdim artık dayanamıyorum içtimCamelwhite kuzum belkide test bozuktur bian kirimizi olup binada silinmezki acaba baska bi testlemi yapsaydin bide kuzu ne olur ne olmaz bencr hap icme ALLAH korusun❤
Kan da baktirdinmi canım sadece idrar testine güvenip ilaç almasaydinTatlım o ihtimal var bu ihtimal var diye diye iyice geriliyorum içtim artık ilaçları. Test yayılırken test çubuğundan control noktasına giderken yayılıyor ya o anda kırmızı oldu bezdim artık dayanamıyorum içtim
Yok canım ondan değil burda belirti arayıp umutlanmktan bıktım 17 ay oldu birde stressiz belirtisiz düşüncesiz denemeyi istedim ondan yoksa Bn canlarimi çok sewiyorum bırakmak istemm ama burda çok strese giriyorm gercektnneden boyle dusunuyorsun . Eskiden daha cok hamile olmayan vardi konusuyor bilgilwr paylasiliyordu simdi grubun kurucusu da hamile olunca dogal olarak bebeklerinin ne gibi izlenimlerle gobuslerinde oldugunu konusuyor tabi biz3de dua ediyorlar rabbim saglikla kucaklarina almayi nasip etsin ama sanirim sende benim gibi heveslendigin ve gordukce daha cok hamile kalmayi istedigin icin stres yapiyorsun burda kendine yanlis miyim yoksa baska mi dusuncen cnku bende gordukce onlara ozeniyorm eskisi gibi aralarina katilamiyorm bile
Baktırmadım kuşum ara ara sancım var adet olacakmışım gibi sanırım gelir bir iki güne. Zaten Allahım verirse ilaç kullansam da kalır orda öyle düşünüyorum artık testte bile olmadığı halde evet var orda dedikçe adetimi geciktirmekten başka işe yaramıyormuşum gibi geliyorKan da baktirdinmi canım sadece idrar testine güvenip ilaç almasaydin
Ben seni anlayabiliyorum kuzum sabah yazdım hatta insanlar ne Zaman umudunu kesmişBebek için ilişkiye girmemiş aman olmazsa olmasın moduna girip ayağını kaldır indir şöyle böyle yat olaylarına girmemişler o Zaman hamile kaldıklarını öğrenmişler hele biri 10 gün geçmiş yine de yapmamış test hamile değişimdir diyeYok canım ondan değil burda belirti arayıp umutlanmktan bıktım 17 ay oldu birde stressiz belirtisiz düşüncesiz denemeyi istedim ondan yoksa Bn canlarimi çok sewiyorum bırakmak istemm ama burda çok strese giriyorm gercektn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?