Aynen kuzum bnde onu demek istiyorum bnde seni dediklerinin aynısını yapicm kuzu artk beklemkten inanki yoruldum az öncede test yaptim negatf cikti kendime söz weriyorum bu sefer günüm geçmeden test yapmicmBen seni anlayabiliyorum kuzum sabah yazdım hatta insanlar ne Zaman umudunu kesmişBebek için ilişkiye girmemiş aman olmazsa olmasın moduna girip ayağını kaldır indir şöyle böyle yat olaylarına girmemişler o Zaman hamile kaldıklarını öğrenmişler hele biri 10 gün geçmiş yine de yapmamış test hamile değişimdir diyeBen de telefondan yumurta günü hesaplayıcısını kaldırıcam bu ay adet günümü bile takip etmicem eşime de çocuk mevzusunu açtırmıcam konuşmucam önceden planlamamışken Nasıl oluyorsa öyle davranıcam yani bugün ovulasyon olabilir diye illa bugün iliskiye girmeliyiz diye tutturmucam bakalım inşallah işe yarar
Cok sagol canmAman cnm ani hareketler
Yapma dinlenmeye calis gecmis olsun
Yapma kuzum beklenti oldukça adetin gelmiyor çünkü beyinde geciktiriyorsun. Hatta sen d şöyle yap çocuk düşünmüyormuşsun gibi davran sadece istediğin için birliktelik yaşa kendini hiç dinleme akıntım var Ağrı'm var ovulasyon yaklaştı polemiklerine hiç sokma kendini eşini de uyar evde hiç çocuk mevzusu açmayın ben böyle yapıcam bu ay bir de Böyle deneyelim en önemlisi internet kullanımı ben sürekli araştırıp iyice kafama takıyordum bınu da yapmamalıyızAynen kuzum bnde onu demek istiyorum bnde seni dediklerinin aynısını yapicm kuzu artk beklemkten inanki yoruldum az öncede test yaptim negatf cikti kendime söz weriyorum bu sefer günüm geçmeden test yapmicm
Eve kendimi zor attim inanki simdi sancim var ama doktor bakti sukurler olsunnnnnnnnn 7 haftalikmisiz bebisimiz,ve kalp atisimizida gorduk cok mutluyumm onun o pitpitlarina olurummmin123 kuzucan hemen cikinca bize yaziver çok merak ettim seni iyi seyler soyle bize INŞALLAH ❤
Miniğim benim sağlıkla büyüsün inşallahEve kendimi zor attim inanki simdi sancim var ama doktor bakti sukurler olsunnnnnnnnn 7 haftalikmisiz bebisimiz,ve kalp atisimizida gorduk cok mutluyumm onun o pitpitlarina olurumm
İnsallah kuzum bugun berbat gecti okadar stres kosma sanci ama bebegimin kalp atisi sifa oldu bana rabbim kucaklarinii bos birakmasin insallah sizinMiniğim benim sağlıkla büyüsün inşallah
Olmaz mı ay tahmin edebiliyorumİnsallah kuzum bugun berbat gecti okadar stres kosma sanci ama bebegimin kalp atisi sifa oldu bana rabbim kucaklarinii bos birakmasin insallah sizin
Kuzum allah izin verirse bu akşam geçicem eve o zaman rahat rahat yazıcam size :) bugün tahlil sonuçlarımı göstermeye gittim idrar da enfeksiyon varmış ilçe verdi ama vitamin falan vermedi gerek görmedi sanırım bebişimn kalbini karnımdan duyduk bu sefer çok.şükür rabbime darısı hepimizin başına inşallah sizler neler yaptınız bana bi özet geçiverin kızlarJanow sende nerelerdesin bi gittin pir gittin netin daha gelmedimi
Batlari gecen arkdaslar ye i batlariniz neler gözden kacrmis olabilirmm yazablrmisiniz???
@Ebrarr60
@mavi elma
@Meltm12 kuzular siz yazmisstiniz sanriim gozumden kacmis tekrar yazarmisiniz❤
@Siinms canim bat neydi?
Altta yazdigim arkdaslar siz hic girmiyosunuz hep çağrı yapiyorum gelmiyosunuz bu son cagrim INŞALLAH gelirsiniz neyazikki silmek zorundayım surekli etiketleyip bekliyorum liste yazmayinca bozuluyor ❤
@YaKaMoZz-z
@aysnrkrks
G Greeneliton
@GorTuu
Canım benim geçen ay ayın 7siydı oldum ama ayın 24unde bi daha oldum bu ay olmadım hala ileri bi gun ama hangi gün bilmiyorum ki :)Batlari gecen arkdaslar ye i batlariniz neler gözden kacrmis olabilirmm yazablrmisiniz???
@Ebrarr60
@mavi elma
@Meltm12 kuzular siz yazmisstiniz sanriim gozumden kacmis tekrar yazarmisiniz❤
@Siinms canim bat neydi?
Altta yazdigim arkdaslar siz hic girmiyosunuz hep çağrı yapiyorum gelmiyosunuz bu son cagrim INŞALLAH gelirsiniz neyazikki silmek zorundayım surekli etiketleyip bekliyorum liste yazmayinca bozuluyor ❤
@YaKaMoZz-z
@aysnrkrks
G Greeneliton
@GorTuu
Kusura kalma canim evet gozden kacrmisim hemen ekliyorumnc
canim ben gecen hafta persembe adet oldum batimida yazdim ama sen goremedin demekki erken adet oldum 5 subat ama bu ay ilac icicem sen yinede yaz şekerim
INŞALLAH hamissindir ozman seni hamis sultan diye kaydederim kuzucanim❤Canıım benim batım bugün 11 ocak yani yazıyodu orda aslında
Neden aramiza katilamiyosunki hepimiz sizlerin belirtielrine dinleyip yorum uapiyoruzneden boyle dusunuyorsun . Eskiden daha cok hamile olmayan vardi konusuyor bilgilwr paylasiliyordu simdi grubun kurucusu da hamile olunca dogal olarak bebeklerinin ne gibi izlenimlerle gobuslerinde oldugunu konusuyor tabi biz3de dua ediyorlar rabbim saglikla kucaklarina almayi nasip etsin ama sanirim sende benim gibi heveslendigin ve gordukce daha cok hamile kalmayi istedigin icin stres yapiyorsun burda kendine yanlis miyim yoksa baska mi dusuncen cnku bende gordukce onlara ozeniyorm eskisi gibi aralarina katilamiyorm bile
3 yıl oldu balımmDoğru kuzum senin ne kadr oldu ewleneli
Bni anladığına çok sevindim kuzu anlıyorsun degilmi buradayken hep bebek konusuluyor werdek doğal olarak stres yapiliyorrNeden aramiza katilamiyosunki hepimiz sizlerin belirtielrine dinleyip yorum uapiyoruzUmya olsu min123 olsun yaziyolar hemen yardimci oluyorlar hamileller ayri sohnet etmiyoki Esr02 esranin ben boyle düşünüldüğünü düşünmüyorum hepmiz ortak konuşuyoruz eskisi gibi belirtilerini anlatıyor bizde yorum yapıyoruz hamilelilerde belirtilerini anlatiyor
Canım hamd olsun şimdi iyiyim bikaç gündür kötü şeyler yaşadım yazamadım hiç yarın son kontrol var inşallah hayırlı haberler alıcaz dua edin
Canım birsürü şey yaşadım yazamadım merakta bıraktım hakkını helal et lütfen şimdi daha iyiyim hamd olsun yarın son kontrol var inşallah hayırlı haberler gelir canım seninde iyi olmana çok sevindim Rabbim tekrar korkutmasın minik meleğini kokusuyla uykuya dalacağın günler gelir inşallahGünaydınnn canlarmm ben taburcuyumm çok şükür iyiym de rabbm nazarlardan saklasın inşallah tüm herkezi de sizleri çok özledmm gelemedm burayada çok çekmiyodu telefon eve geçince devam ederz artıkınnnn_Masalim_ Esr02 @Ebrarr60 Umya min123 @mcyln83 min123 etiketlemediğim kim var sa bide Zuzumm00 balımm seni çok merak ettm cevp da vermemişsin
Anliyorum bitanem sen rahat ol❤Bni anladığına çok sevindim kuzu anlıyorsun degilmi buradayken hep bebek konusuluyor werdek doğal olarak stres yapiliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?