❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aynen kuzum bnde onu demek istiyorum bnde seni dediklerinin aynısını yapicm kuzu artk beklemkten inanki yoruldum az öncede test yaptim negatf cikti kendime söz weriyorum bu sefer günüm geçmeden test yapmicm

Aynen kuzum bnde onu demek istiyorum bnde seni dediklerinin aynısını yapicm kuzu artk beklemkten inanki yoruldum az öncede test yaptim negatf cikti kendime söz weriyorum bu sefer günüm geçmeden test yapmicm
Yapma kuzum beklenti oldukça adetin gelmiyor çünkü beyinde geciktiriyorsun. Hatta sen d şöyle yap çocuk düşünmüyormuşsun gibi davran sadece istediğin için birliktelik yaşa kendini hiç dinleme akıntım var Ağrı'm var ovulasyon yaklaştı polemiklerine hiç sokma kendini eşini de uyar evde hiç çocuk mevzusu açmayın ben böyle yapıcam bu ay bir de Böyle deneyelim en önemlisi internet kullanımı ben sürekli araştırıp iyice kafama takıyordum bınu da yapmamalıyız

min123 kuzucan hemen cikinca bize yaziver çok merak ettim seni iyi seyler soyle bize INŞALLAH ❤
Eve kendimi zor attim inanki simdi sancim var ama doktor bakti sukurler olsunnnnnnnnn 7 haftalikmisiz bebisimiz,ve kalp atisimizida gorduk cok mutluyumm onun o pitpitlarina olurumm

Janow sende nerelerdesin bi gittin pir gittin netin daha gelmedimi
Kuzum allah izin verirse bu akşam geçicem eve o zaman rahat rahat yazıcam size :) bugün tahlil sonuçlarımı göstermeye gittim idrar da enfeksiyon varmış ilçe verdi ama vitamin falan vermedi gerek görmedi sanırım bebişimn kalbini karnımdan duyduk bu sefer çok.şükür rabbime darısı hepimizin başına inşallah sizler neler yaptınız bana bi özet geçiverin kızlar

Canım benim geçen ay ayın 7siydı oldum ama ayın 24unde bi daha oldum bu ay olmadım hala ileri bi gun ama hangi gün bilmiyorum ki :)

Neden aramiza katilamiyosunki hepimiz sizlerin belirtielrine dinleyip yorum uapiyoruz Umya olsu min123 olsun yaziyolar hemen yardimci oluyorlar hamileller ayri sohnet etmiyoki Esr02 esranin ben boyle düşünüldüğünü düşünmüyorum hepmiz ortak konuşuyoruz eskisi gibi belirtilerini anlatıyor bizde yorum yapıyoruz hamilelilerde belirtilerini anlatiyor

Bni anladığına çok sevindim kuzu anlıyorsun degilmi buradayken hep bebek konusuluyor werdek doğal olarak stres yapiliyorr

Canım birsürü şey yaşadım yazamadım merakta bıraktım hakkını helal et lütfen şimdi daha iyiyim hamd olsun yarın son kontrol var inşallah hayırlı haberler gelir canım seninde iyi olmana çok sevindim Rabbim tekrar korkutmasın minik meleğini kokusuyla uykuya dalacağın günler gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…