Canooo ama hic gelmiyosun guzellik bat önemli degilde bi selam bile vermiyon❤Canım benim geçen ay ayın 7siydı oldum ama ayın 24unde bi daha oldum bu ay olmadım hala ileri bi gun ama hangi gün bilmiyorum ki :)
Kuzum migdem skntili kuzu buarlalr hep kati yedimm bisi olurmu kuzu yarin corba icicemm
Gecmis olsun canimmmCok sagol canm
İNŞALLAH kuzucanim ❤Insallah kuzucanim duyarsin sende sag salim sorunsuz
Maşallah la kuvvete illah billah canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEve kendimi zor attim inanki simdi sancim var ama doktor bakti sukurler olsunnnnnnnnn 7 haftalikmisiz bebisimiz,ve kalp atisimizida gorduk cok mutluyumm onun o pitpitlarina olurumm
Rabbim hayrlı haberler almayı nasip etsin canım yüzünü güldürsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğiniCanım hamd olsun şimdi iyiyim bikaç gündür kötü şeyler yaşadım yazamadım hiç yarın son kontrol var inşallah hayırlı haberler alıcaz dua edin
Battaniye başladım ilmekleri az geldi denk düşmedi işin yoksa tekrardan ilmek at başla kaç sırada örmüştüm yaa
Hoş geldin canım benim özledim seni çok geçmiş olsun kuzum Rabbim ya Şafi ismi hürmetine hayrlı acil şifalar ihsan etsin dayına kuzum benim Rabbim tez vakitte inşallah sana da meleğini gönderir bize de gönderirKuzum ben geldim ama dayım ameliyat oldu hastanedeyim bugünde balım
Bitanem ben kırmızıları gördüm malesef bu ayda 1 gün erken geldi balımmm
Çok sağol canım Allah razı olsunRabbim hayrlı haberler almayı nasip etsin canım yüzünü güldürsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini
İnşallah kuzummINŞALLAH hamissindir ozman seni hamis sultan diye kaydederim kuzucanim❤
kabız olma kuzu sıvı tüket Allahın izniyle birşey olmaz dikkat et kendineKuzum migdem skntili kuzu buarlalr hep kati yedimm bisi olurmu kuzu yarin corba icicemm
Aslen siirtliyim ama dogma buyume mersinliyim canimAaa sen Mersinli misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?