❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

min123 gözün aydin kuzucanim ❤❤❤❤ yaa pit pit kalbini yerim dikkatli ol is yapma kuzucanim agir kaldrma agrin azalsin❤

canlarım nasılsınız nasıl gidiyor hayat hamişlik ve fan fini fon durumları .. ptesi ev taşıyorum ALLAHın izniyle yeni bebeğe yeni ev salı günü de 12 haftanın içinde oluyoruz cinsiyetini öğrencez bi kızm var Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Eve kendimi zor attim inanki simdi sancim var ama doktor bakti sukurler olsunnnnnnnnn 7 haftalikmisiz bebisimiz,ve kalp atisimizida gorduk cok mutluyumm onun o pitpitlarina olurumm
Maşallah la kuvvete illah billah canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım hamd olsun şimdi iyiyim bikaç gündür kötü şeyler yaşadım yazamadım hiç yarın son kontrol var inşallah hayırlı haberler alıcaz dua edin
Rabbim hayrlı haberler almayı nasip etsin canım yüzünü güldürsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini

Kuzum ben geldim ama dayım ameliyat oldu hastanedeyim bugünde balım

Bitanem ben kırmızıları gördüm malesef bu ayda 1 gün erken geldi balımmm
Hoş geldin canım benim özledim seni çok geçmiş olsun kuzum Rabbim ya Şafi ismi hürmetine hayrlı acil şifalar ihsan etsin dayına kuzum benim Rabbim tez vakitte inşallah sana da meleğini gönderir bize de gönderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…