- 8 Ocak 2017
- 153
- 148
- 18
- 28
anammm kıyamam bebem sana kolay gelsinBattaniye başladım ilmekleri az geldi denk düşmedi işin yoksa tekrardan ilmek at başla kaç sırada örmüştüm yaa
Hoşbuldum kuzum sağol Allah razı olsun rabbim dualarını duysun çok AminnnHoş geldin canım benim özledim seni çok geçmiş olsun kuzum Rabbim ya Şafi ismi hürmetine hayrlı acil şifalar ihsan etsin dayına kuzum benim Rabbim tez vakitte inşallah sana da meleğini gönderir bize de gönderir
Hayırlısi olsun kuzum takma . İns.diger aya gzl haber verirsin bize:))Kuzum ben geldim ama dayım ameliyat oldu hastanedeyim bugünde balım
Bitanem ben kırmızıları gördüm malesef bu ayda 1 gün erken geldi balımmm
Ben regl oldum canım, yeni bat 6 şubatBatlari gecen arkdaslar ye i batlariniz neler gözden kacrmis olabilirmm yazablrmisiniz???
@Ebrarr60
@mavi elma
@Meltm12 kuzular siz yazmisstiniz sanriim gozumden kacmis tekrar yazarmisiniz❤
@Siinms canim bat neydi?
Altta yazdigim arkdaslar siz hic girmiyosunuz hep çağrı yapiyorum gelmiyosunuz bu son cagrim INŞALLAH gelirsiniz neyazikki silmek zorundayım surekli etiketleyip bekliyorum liste yazmayinca bozuluyor ❤
@YaKaMoZz-z
@aysnrkrks
@Greeneliton
Mor_cicek
Aynen kuzum bnde onu demek istiyorum bnde seni dediklerinin aynısını yapicm kuzu artk beklemkten inanki yoruldum az öncede test yaptim negatf cikti kendime söz weriyorum bu sefer günüm geçmeden test yapmicm
Çan'larım benim bende sizler gibiyim emin olun etrafımda benden sonra evlenip hamile kalıp doğuranlar var onların adına sevinip kendimi eksik hissediyorum ve içtende olsa köşede azıcık kıskanıyorum arayıp soran herkes bebek soruyor eşim geçen ay o kadar kızdı ki bana soranlara ve bana dönüp istersen tek tek ararım herkesi bizim çocuk yapıp yapmayacağımız sizi ilgilendirmez diyeyim dedi bundan sonra bebek düşünme anı yaşayalım bebek için değil keyif için beraber olalım dedi çok ta haklıydı umarım Rabbim daha fazla bekletmezYapma kuzum beklenti oldukça adetin gelmiyor çünkü beyinde geciktiriyorsun. Hatta sen d şöyle yap çocuk düşünmüyormuşsun gibi davran sadece istediğin için birliktelik yaşa kendini hiç dinleme akıntım var Ağrı'm var ovulasyon yaklaştı polemiklerine hiç sokma kendini eşini de uyar evde hiç çocuk mevzusu açmayın ben böyle yapıcam bu ay bir de Böyle deneyelim en önemlisi internet kullanımı ben sürekli araştırıp iyice kafama takıyordum bınu da yapmamalıyız
Öyle bir şey demedi canm en tehlikeli üç ay3 ay sonra dusuk tehridi tamamen bitiyormuymus kuzum
Bn hiç anlamam örgüden ama hep örmek istemisimdir . Tığ ile yapabilirim diye umut ediyrm eğer kolay modelleriniz varsa :))Battaniye başladım ilmekleri az geldi denk düşmedi işin yoksa tekrardan ilmek at başla kaç sırada örmüştüm yaa
Ben Aslende doğma büyümede Mersin liyim ama şimdi BalıkesirdeyimAslen siirtliyim ama dogma buyume mersinliyim canim
Tığ ile en kolay Tunus işi kuzumBn hiç anlamam örgüden ama hep örmek istemisimdir . Tığ ile yapabilirim diye umut ediyrm eğer kolay modelleriniz varsa :))
Kuzum ALLAH yar ve yardimcin olsun balimmm❤Canım hamd olsun şimdi iyiyim bikaç gündür kötü şeyler yaşadım yazamadım hiç yarın son kontrol var inşallah hayırlı haberler alıcaz dua edin
Kuzum cokta agir is yapmiyosun dimiiicanlarım nasılsınız nasıl gidiyor hayat hamişlik ve fan fini fon durumları .. ptesi ev taşıyorum ALLAHın izniyle yeni bebeğe yeni evsalı günü de 12 haftanın içinde oluyoruz cinsiyetini öğrencez bi kızm var Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
AMIN sagol kuzum aynen kuzm bazdn 8 haftayida buluyomus nasip ❤İnşallah duyarsın canım duymazsan da endişelenme bazen 7 haftanın sonuna kadar gözükmeyebilirmiş
Oyyy iyi olmamis kuzummm kolay gelsinBattaniye başladım ilmekleri az geldi denk düşmedi işin yoksa tekrardan ilmek at başla kaç sırada örmüştüm yaa
Kuzum sivi tuketiyorum simdi yanima su aldimmmkabız olma kuzu sıvı tüket Allahın izniyle birşey olmaz dikkat et kendine
INŞALLAH kuzum hayirlisyla ❤İNŞALLAH kuzumm ne heycanlısındır şimdi ne güzel duygu
INŞALLAH kuzucanimmm dünyalar benim olur ❤_Masalim_ bitanem inşaallah pıtpıtlarını duyarsın teyzelerinide mutlu eder minnak kurabiye
su çok önemli kuzum benim bol bol tüket bebiş susuz kalmasın :*Kuzum sivi tuketiyorum simdi yanima su aldimmm
Canım bende pek anlamam düz örgü örecem üzerini ya ben işlerim ya da annemin ellerinden öper tığ modelleri baktım battaniye için netten ama hep tunis işi var canım bilmediğim için de indirmedimBn hiç anlamam örgüden ama hep örmek istemisimdir . Tığ ile yapabilirim diye umut ediyrm eğer kolay modelleriniz varsa :))
Evlendinde oraya gittin sanirimBen Aslende doğma büyümede Mersin liyim ama şimdi Balıkesirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?