❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hoşbuldum kuzum sağol Allah razı olsun rabbim dualarını duysun çok Aminnn

Kuzum ben geldim ama dayım ameliyat oldu hastanedeyim bugünde balım

Bitanem ben kırmızıları gördüm malesef bu ayda 1 gün erken geldi balımmm
Hayırlısi olsun kuzum takma . İns.diger aya gzl haber verirsin bize:))

Ben regl oldum canım, yeni bat 6 şubat

Aynen kuzum bnde onu demek istiyorum bnde seni dediklerinin aynısını yapicm kuzu artk beklemkten inanki yoruldum az öncede test yaptim negatf cikti kendime söz weriyorum bu sefer günüm geçmeden test yapmicm

Çan'larım benim bende sizler gibiyim emin olun etrafımda benden sonra evlenip hamile kalıp doğuranlar var onların adına sevinip kendimi eksik hissediyorum ve içtende olsa köşede azıcık kıskanıyorum arayıp soran herkes bebek soruyor eşim geçen ay o kadar kızdı ki bana soranlara ve bana dönüp istersen tek tek ararım herkesi bizim çocuk yapıp yapmayacağımız sizi ilgilendirmez diyeyim dedi bundan sonra bebek düşünme anı yaşayalım bebek için değil keyif için beraber olalım dedi çok ta haklıydı umarım Rabbim daha fazla bekletmez

Kuzum cokta agir is yapmiyosun dimiii

Bn hiç anlamam örgüden ama hep örmek istemisimdir . Tığ ile yapabilirim diye umut ediyrm eğer kolay modelleriniz varsa :))
Canım bende pek anlamam düz örgü örecem üzerini ya ben işlerim ya da annemin ellerinden öper tığ modelleri baktım battaniye için netten ama hep tunis işi var canım bilmediğim için de indirmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…