- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Sağolasın kuzum benim inşallah başarırım biter battaniyem ay inşallah bebişim de aynı hızla annişinin göbüşüne gelirOyyy iyi olmamis kuzummm kolay gelsin
Sağol canım Allah razı olsunKuzum ALLAH yar ve yardimcin olsun balimmm❤
Battaniye bitmeden bebiss gelsin INŞALLAH ❤Sağolasın kuzum benim inşallah başarırım biter battaniyem ay inşallah bebişim de aynı hızla annişinin göbüşüne gelir
AMIN cumlemizden balim ❤ bizide haberdar et balim❤Sağol canım Allah razı olsun
İnşallah canım inşallah Hayırlı haberler alırım minik meleğimi sağsalim görürüm hemen paylaşırım sizinledeAMIN cumlemizden balim ❤ bizide haberdar et balim❤
Evet canımEvlendinde oraya gittin sanirim
Oranin havasi nasil malum mersin yazida kisida diger yerlere gore daha iyiya..Evet canım
Aminnn tatlım rabbim hepimize nasip etsin kuzu❤❤❤Hayırlısi olsun kuzum takma . İns.diger aya gzl haber verirsin bize:))
Yerim,seniii bennn cok tesekur ederim darisi,senin,basinaa teyzesiimin123 gözün aydin kuzucanim ❤❤❤❤ yaa pit pit kalbini yerim dikkatli ol is yapma kuzucanim agir kaldrma agrin azalsin❤
Kiz sis ip aldim,hadi bi hevesss :)Kuzum ALLAH yar ve yardimcin olsun balimmm❤
AMIN balimmm bende senii yeyimmm sekerparem❤Yerim,seniii bennn cok tesekur ederim darisi,senin,basinaa teyzesii
Ne renk aldın kuzucanKiz sis ip aldim,hadi bi hevesss :)
Simdilik ogluma atkiyla baslicam cok tatli bi renkte aldim ondanda bataniye yapicamNe renk aldın kuzucan
Oh miss kolay gelsin kuzucan ❤Simdilik ogluma atkiyla baslicam cok tatli bi renkte aldim ondanda bataniye yapicam
Tesekurler ballimOh miss kolay gelsin kuzucan ❤
hayir yanlis anladin o manada demedim ben tabiki konusuluyor fakat hamilelik daha cok olup konusuldugu icin hevesleniyosun anlaminda dedim. Biz konusulmuyoruz demedim ki fark ettiysen ordada belirttim ztn dua ediyorlar bize diye kotu manada demedim araniza katilmiyorm diye ztn ev ariyorum dedem rahatsiz hem giremiyorum hemde gorunce cok heveslenip istiyorm o yuzden demek istedim tamamen yanlis anladin ozru diliyorm hepinizden yanlis telaffuz ettim ...Neden aramiza katilamiyosunki hepimiz sizlerin belirtielrine dinleyip yorum uapiyoruz @Umya olsumin123 olsun yaziyolar hemen yardimci oluyorlar hamileller ayri sohnet etmiyoki @Esr02 esranin ben boyle düşünüldüğünü düşünmüyorum hepmiz ortak konuşuyoruz eskisi gibi belirtilerini anlatıyor bizde yorum yapıyoruz hamilelilerde belirtilerini anlatiyor
Burası kışın bizi donduruyor yazın gayet iyi yayla gibi vallaOranin havasi nasil malum mersin yazida kisida diger yerlere gore daha iyiya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?