Nbr canım nasılsın?Kızlar bugünde sesiniz çıkmamış pek bende yelek işliyorum şimdi iyi geliyor insana
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsınNbr canım nasılsın?
Bende iyiym canım çok şükürrÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Cok gecmis olsun canim hakimizda hayirlisi Estagfullah özüre gerek yok canimhayir yanlis anladin o manada demedim ben tabiki konusuluyor fakat hamilelik daha cok olup konusuldugu icin hevesleniyosun anlaminda dedim. Biz konusulmuyoruz demedim ki fark ettiysen ordada belirttim ztn dua ediyorlar bize diye kotu manada demedim araniza katilmiyorm diye ztn ev ariyorum dedem rahatsiz hem giremiyorum hemde gorunce cok heveslenip istiyorm o yuzden demek istedim tamamen yanlis anladin ozru diliyorm hepinizden yanlis telaffuz ettim ...
Hic bilgim yok canimSelam kızlar ben 11 haftalık hamileyim doktorum bazı testler istemişti onaları yaptırdım bugün şimdide netten sonuçlara bakıyorum Rubella ıgG 219 pozitif diyo bu ne demek cuma günü doktoruma sonuçları gösterecem dayanamadım size sorayım dedim
Hamd Olsun sen nasilsin kuzucanKuzucuklarimmm nasilsinzzz
yok yani ailem oldu burdaki herkes uzuldum ynlis anlasilincaCok gecmis olsun canim hakimizda hayirlisi Estagfullah özüre gerek yok canim
Şükür kuzu bnde iyiymm sizsiz yapamıyorum direndim girmemk için ama olmadı adet olunca girmem artkHamd Olsun sen nasilsin kuzucan
Yok canım yanlış anlasilmadinki içinı rahat tut sennyok yani ailem oldu burdaki herkes uzuldum ynlis anlasilinca
Kuzum girmek istediğinde gir öyle sey olurmu buraya girmek kotu bisi degil sureklilik seni yoruyosa arada girersin hic girmemek bence iyi olmuyorŞükür kuzu bnde iyiymm sizsiz yapamıyorum direndim girmemk için ama olmadı adet olunca girmem artk
Kuzum uzulme kiyamam ben uzduysem kusurakalma unutalim gitsinyok yani ailem oldu burdaki herkes uzuldum ynlis anlasilinca
Bilmem kuzu bide öle deneyim dedim işte neapacagimi şaşırdımKuzum girmek istediğinde gir öyle sey olurmu buraya girmek kotu bisi degil sureklilik seni yoruyosa arada girersin hic girmemek bence iyi olmuyor
Cano geldim kuzum yarından sonra normale dönerimJanow yuzunuzu goren cenetlik,hanfendi bi gittin gelmek bilmedin yahu
Senin bat ne zaman tatlımBende iyiym canım çok şükürr
Kuzum kendin bilirsin bende sıklıkta girmicem zarar görür diye ama tabi her gun gelip bakıyorum buraya gelmesem valla yapamamam❤Bilmem kuzu bide öle deneyim dedim işte neapacagimi şaşırdım
Arada girersin yinede canım biz bağımlılık yaparız öyleBilmem kuzu bide öle deneyim dedim işte neapacagimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?