- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Amin canım aminnnn inşallahBattaniye bitmeden bebiss gelsin INŞALLAH ❤
Bakayım kuzu arada girerim o zmnn ☺Kuzum kendin bilirsin bende sıklıkta girmicem zarar görür diye ama tabi her gun gelip bakıyorum buraya gelmesem valla yapamamam❤
Girerm kuzummm
Arada girersin yinede canım biz bağımlılık yaparız öyle
Bugündü canımSenin bat ne zaman tatlım
Ayy gelmemiştir inşaallahBugündü canım
Çok şükür canım sen nasılsın bi denemKuzucuklarimmm nasilsinzzz
Bnde iyim cann ☺Çok şükür canım sen nasılsın bi denem
Gelmedi daha inşallah gelmez canım senin daha var sanırım bataAyy gelmemiştir inşaallah
9ay 10 gün uğramaz inşaallah canım benim 30 ocak ne zaman test yapacaksınGelmedi daha inşallah gelmez canım senin daha var sanırım bata
Seninde gelmez inşallahhBnm de bat yarınn sancilarim warr
Çok düşünme canım benim geleceği varsa gelir zaten kendini fazla yıpratıyorsun kuzumBnm de bat yarınn sancilarim warr
İnşallah kuzumm bilmiyorumki acele etmek istemiyorum bi yarın olsun gelmezse bakarız artık :)9ay 10 gün uğramaz inşaallah canım benim 30 ocak ne zaman test yapacaksın
Çok takıntılıyım kuzum neapiymÇok düşünme canım benim geleceği varsa gelir zaten kendini fazla yıpratıyorsun kuzum
İnşallahh kuzmSeninde gelmez inşallahh
Sana söylüyorum da bat zamanı bende öyleyim ama artık toparlamakta fayda var hayatım kendine uğraşlar bul kurslara git ben şimdi öyle yapıyorum bakalım kafamı en çok meşgul eden hala bebek mi olacakÇok takıntılıyım kuzum neapiym
Tamam kuzum hiç gecikir mi normaldeİnşallah kuzumm bilmiyorumki acele etmek istemiyorum bi yarın olsun gelmezse bakarız artık :)
İyi kuzum nasil olsun gittim bugun sevincliyim cok sukurCano geldim kuzum yarından sonra normale dönerimsen neler yaptın bakam nasılsın bebiş nasıl kuzum
Tam günü gelir çoğunluk aslında hatta geçen ay 3 gün erken gelmişti ama yinede heveslenmek istemiyorum hemen kuzumTamam kuzum hiç gecikir mi normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?