❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum valla gelmek isteyen basimizin uzerinde yeri var gitmek isteyenide zorla tutmam

Sana söylüyorum da bat zamanı bende öyleyim ama artık toparlamakta fayda var hayatım kendine uğraşlar bul kurslara git ben şimdi öyle yapıyorum bakalım kafamı en çok meşgul eden hala bebek mi olacak
Ugrasim çok akşama kadr temizlikti yemekti hemn zamn geçiyor birde battaniye ordum yelek ordum patikler ordum yarın ip alıp başka buseye baslicm o yönden sıkıntım yok kuzum bu stresi kafamdan atmam lazım

Bakayım kuzu arada girerim o zmnn ☺
Canim gerçekten kendin blrisin eger burasi seni rahatsiz ediyosa girmek istemiyosan tamamen girme listedende cikarabilriim buraya girmemek icin kendini zorla tutmana gerek yok kendini toplarsin sonra gelrsn canim zorunlu hisetme kendini

Canim gerçekten kendin blrisin eger burasi seni rahatsiz ediyosa girmek istemiyosan tamamen girme listedende cikarabilriim buraya girmemek icin kendini zorla tutmana gerek yok kendini toplarsin sonra gelrsn canim zorunlu hisetme kendini
Yok kuzu Bn listeden faln çıkmak istemm daha girmeyecgmde belli değil Bn sadece acaba böle streslimi oluyor dedim

Kuzum sen nasil uygun gorursen ben ona gore hareket ederim kasma kendini sen nedersen o
Bn sizi Allh war çok sevdim ayrılamam sizden alıştım size kuzum hani olmayınca herseyden medet umuyor insan acaba böle yapsam dahami iyi gelir die aşk olsun yasemin stres yapanda girmesin zorla tutmuyoz demişsin çok kırıldım balim sana bni öylemi anladınız

Bide ismini yazdiiriyolar sonrada hic gelmiyolar batlari geliyor geciyor yuz kere yaziyorum kale alinmiyorum eger hic gelmiceksen listeye girme diyorum bende emek veriyorum burda. Gelen giden isi olan arkdaslardan bahsetmiyorum canlar listedeki çoğu kisiyi hic gormedim okadar çağrıya gelip batim su demiyolar

Bende seni seviyorum kuzucan INŞALLAH seninde hamisss oldugunu yakin zamnda gorcez INŞALLAH dualarim seninle❤

Kuzum sen streslisin anliyorum seni ama biraz gelmicem diyince üzülüp kirildim ama sonradan seni anladim
Bn duramam girmeden Zaten de girmemeye calisacktim hani burda belirti den bebis ten konuşuluyor ya Bn bebisı kafamdan atmayı deniyecgmden hatırlamamak için bütün iyi niyetimle söyledim kuzummm yanls anlamayın emii

Bn duramam girmeden Zaten de girmemeye calisacktim hani burda belirti den bebis ten konuşuluyor ya Bn bebisı kafamdan atmayı deniyecgmden hatırlamamak için bütün iyi niyetimle söyledim kuzummm yanls anlamayın emii
Anliyorum kuzum kafani dinle rahatla biz hep burdayiz gelirsin arzu ettiğinde ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…