Haklısın tatlım inşaallah bebişin seninledir kuzuTam günü gelir çoğunluk aslında hatta geçen ay 3 gün erken gelmişti ama yinede heveslenmek istemiyorum hemen kuzum
Çok şükür kuzum çok sevindimmİyi kuzum nasil olsun gittim bugun sevincliyim cok sukur
İnşallahh canım hepimize nasip etsin RabbimHaklısın tatlım inşaallah bebişin seninledir kuzu
Kuzum valla gelmek isteyen basimizin uzerinde yeri var gitmek isteyenide zorla tutmam_Masalim_ cik uzuldum ve cok kizdim bi mesaji gordum daha yeni biz tabiki bebislerimizden bahsedicez bize ne oldu siz nasildiniz gebelik donrmi dedilerde biz cewapmi wermedik bu topigin amaci sohbet etmek yani kusura,bakmasin kimse begenmeyen gidip kendine yeni topik acsin bi gun cok yazariz bi gun az buda bizim kendi fikrimiz yani stres yasadigini dusunense girmesin gebe oldugunu ogrenince katilsin tekrar biz kimseyi zorlamiyoruz olurda biri derseki bana yardimci olurmusunuz nasi hamile kaldiniz nasi belirtilerdi sewe sewe yardimcida olurum
Ugrasim çok akşama kadr temizlikti yemekti hemn zamn geçiyor birde battaniye ordum yelek ordum patikler ordum yarın ip alıp başka buseye baslicm o yönden sıkıntım yok kuzum bu stresi kafamdan atmam lazımSana söylüyorum da bat zamanı bende öyleyim ama artık toparlamakta fayda var hayatım kendine uğraşlar bul kurslara git ben şimdi öyle yapıyorum bakalım kafamı en çok meşgul eden hala bebek mi olacak
Canim gerçekten kendin blrisin eger burasi seni rahatsiz ediyosa girmek istemiyosan tamamen girme listedende cikarabilriim buraya girmemek icin kendini zorla tutmana gerek yok kendini toplarsin sonra gelrsn canim zorunlu hisetme kendiniBakayım kuzu arada girerim o zmnn ☺
Yok kuzu Bn listeden faln çıkmak istemm daha girmeyecgmde belli değil Bn sadece acaba böle streslimi oluyor dedimCanim gerçekten kendin blrisin eger burasi seni rahatsiz ediyosa girmek istemiyosan tamamen girme listedende cikarabilriim buraya girmemek icin kendini zorla tutmana gerek yok kendini toplarsin sonra gelrsn canim zorunlu hisetme kendini
Kuzum sen nasil uygun gorursen ben ona gore hareket ederim kasma kendini sen nedersen oYok kuzu Bn listeden faln çıkmak istemm daha girmeyecgmde belli değil Bn sadece acaba böle streslimi oluyor dedim
Yok kuzu biraz kirildim ama yinede ben boyle konulardan buyutmeden hatam varsaa kusurakalma derim susarim
Bn sizi Allh war çok sevdim ayrılamam sizden alıştım size kuzum hani olmayınca herseyden medet umuyor insan acaba böle yapsam dahami iyi gelir die aşk olsun yasemin stres yapanda girmesin zorla tutmuyoz demişsin çok kırıldım balim sana bni öylemi anladınızKuzum sen nasil uygun gorursen ben ona gore hareket ederim kasma kendini sen nedersen o
Kirildinmi sen kuzum ya kıyamam kuzum ondan değil Anammm bişey dedim neler geldi başımaYok kuzu biraz kirildim ama yinede ben boyle konulardan buyutmeden hatam varsaa kusurakalma derim susarim
Bende seni seviyorum kuzucan INŞALLAH seninde hamisss oldugunu yakin zamnda gorcez INŞALLAH dualarim seninle❤Bn sizi Allh war çok sevdim ayrılamam sizden alıştım size kuzum hani olmayınca herseyden medet umuyor insan acaba böle yapsam dahami iyi gelir die aşk olsun yasemin stres yapanda girmesin zorla tutmuyoz demişsin çok kırıldım balim sana bni öylemi anladınız
Kuzum sen streslisin anliyorum seni ama biraz gelmicem diyince üzülüp kirildim ama sonradan seni anladimKirildinmi sen kuzum ya kıyamam kuzum ondan değil Anammm bişey dedim neler geldi başıma
İnsallh kuzm bnm ❤Bende seni seviyorum kuzucan INŞALLAH seninde hamisss oldugunu yakin zamnda gorcez INŞALLAH dualarim seninle❤
Bn duramam girmeden Zaten de girmemeye calisacktim hani burda belirti den bebis ten konuşuluyor ya Bn bebisı kafamdan atmayı deniyecgmden hatırlamamak için bütün iyi niyetimle söyledim kuzummm yanls anlamayın emiiKuzum sen streslisin anliyorum seni ama biraz gelmicem diyince üzülüp kirildim ama sonradan seni anladim
TM kuzum sağol anlayışın için bni unutmayın amaEsr02 sen arzu ettgin zaman gelirsin sana biraktim ben tamam sorun yok cano
Anliyorum kuzum kafani dinle rahatla biz hep burdayiz gelirsin arzu ettiğinde ❤Bn duramam girmeden Zaten de girmemeye calisacktim hani burda belirti den bebis ten konuşuluyor ya Bn bebisı kafamdan atmayı deniyecgmden hatırlamamak için bütün iyi niyetimle söyledim kuzummm yanls anlamayın emii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?