En iyisi geçmesini beklemek kuzum bekle ozamana kadar inşallah göbüşler boş kalmasın :)İnşallah canım inşallah umudum var içim de kıpır kıpır heyecanlı ama hüsrana uğramaktan da çok korkuyorum test almaya bile korkuyorum gerçeği bata çok var ama
Ben ben oluyorum mide bulantisindan atesim,bas,agrim warBulanti bas donmesi uyku hali istahszlk var balimmm sen nasilsin cano
Amin canım amin tez vakitte inşallahEn iyisi geçmesini beklemek kuzum bekle ozamana kadar inşallah göbüşler boş kalmasın :)
Bence yap kuizucan sonucta adetin 2 gungecmis olcakBende çok heycanlıyım aslında ama belli etmiyorum kendime:) yarınmı yapsam sence kuzum
Kıyamam kuzum bebişinle kim ilgileniyor sen hastasın yatıp dinlenmen gerekBen ben oluyorum mide bulantisindan atesim,bas,agrim war
Olmadı yaparım bebeğimm :)Bence yap kuizucan sonucta setin 2 gungecmis olcak
Yap yapOlmadı yaparım bebeğimm :)
Kuzum agir atlatican ozmnilkinde boylemiydinBen ben oluyorum mide bulantisindan atesim,bas,agrim war
İNŞALLAH bitanem ya umutlanmak istemiyorum ama içim içime sığmıyor sankiSiinms kuzucan INŞALLAH hamissindir ❤
lafi olur canim benim biz biraz sansli olduk bu konuda yazildik kura yaptilar onda cikmadi 2. Kurada cikti yani 11 ayda cikti anlayacagin :) Ankara da oturuyorum canim valla cok iyi bi sistem simdilik bi skinti yasamadik bizde tereddutle girdik ama kimse onaylamamisti suanlik problem olmadiAaa canım bizde yazılmayı düşünüyoruz ona kaçıncı ayda size çıktı canım inşaallah güzel bi ev bulursun bide siz nerede oturuyorsunuz ayy bi sürü soru sordum kusura bakma
Ewt kuzum oldumm olacağımı biliyodum zatenAdet mi oldun
Tüh desene bosuna yaptin testleri demek yakı falan işe yaramıyorEwt kuzum oldumm olacağımı biliyodum zaten
Merak etme bu senede burda kis cok sert geciyi yazi sabirsizlikla bekliyoruz:))bebis gelse isinacak yuregim sanirim hepimizin...Burası kışın bizi donduruyor yazın gayet iyi yayla gibi valla
tesiBenim bilgim yok kuzumdoktora nezamn gösterceksin?yukselmesi iyimiymis
Yaramadı walla kuzu bkalim bu ay yine yapicm yakı insallh bu ay yararTüh desene bosuna yaptin testleri demek yakı falan işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?