Bebiş gelse kışlar bahar yazları bahar olur bizeMerak etme bu senede burda kis cok sert geciyi yazi sabirsizlikla bekliyoruz:))bebis gelse isinacak yuregim sanirim hepimizin...
Maşallah kuzum bide inşaallah evde bulursun Bizde düşünüyoruz ama çekiniyoruz hiç alan biriyle konuşmadım şuan aklıma daha çok yattı bide söylemek istemezsen anlarım ne kadarlık olan gruba katıldınız siz canımlafi olur canim benim biz biraz sansli olduk bu konuda yazildik kura yaptilar onda cikmadi 2. Kurada cikti yani 11 ayda cikti anlayacagin :) Ankara da oturuyorum canim valla cok iyi bi sistem simdilik bi skinti yasamadik bizde tereddutle girdik ama kimse onaylamamisti suanlik problem olmadi
Kuzuuu hayırlısı buymuş canım vardır Rabbimin bi bildiği tevekkül et herşeye rağmen
Merhaba canımMerhablr kmse yok gbi
Oyle canım hayrlisiiKuzuuu hayırlısı buymuş canım vardır Rabbimin bi bildiği tevekkül et herşeye rağmen
Merhaba kuzum nasılsınHerkese merhabalar anneler anne adayları
İnşaallah bitanem minik kurabiye çift çizgiyle güzel bi hcg değeriyle ben buradayım anne derYarınıda atlatmayı düşünüyorum canım inşallah benimledir
Teşekkür ederim canım benim sen nasılsınMerhaba kuzum nasılsın
Hamdolsun tatlımm bende iyiyimTeşekkür ederim canım benim sen nasılsın
Allah iyilik versin canım :)Hamdolsun tatlımm bende iyiyim
Ne güzel söyledin kuzum yaa kıpır kıpır oldu içim inşallah vardır. Rabbim sanada bu ay nasip etsin inşallah hayırlısıyla.İnşaallah bitanem minik kurabiye çift çizgiyle güzel bi hcg değeriyle ben buradayım anne der
Amin canım benim inşaallahNe güzel söyledin kuzum yaa kıpır kıpır oldu içim inşallah vardır. Rabbim sanada bu ay nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Niye kuzum hayrolakuzalar yarın doktora gidicem bana dua edin inşallah kötü birşey yok korkuyorum
Iyi yaptınn kuzu
Varmi testin kuzuNe güzel söyledin kuzum yaa kıpır kıpır oldu içim inşallah vardır. Rabbim sanada bu ay nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?