Şuan yok bebeğimVarmi testin kuzu
kuzum vajinamda bi şişlik var int. okudum bartolin kisti diyor bakalım yarın gidicemNiye kuzum hayrola
Saat kaçta gidecen gelüncük ukkuyu kime bırakcankuzum vajinamda bi şişlik var int. okudum bartolin kisti diyor bakalım yarın gidicem
1.30 da bebişim ukkuya alcaz kime bırakam yanımda götrcem kuzumSaat kaçta gidecen gelüncük ukkuyu kime bırakcan
Gelüncük şişlik dediğin dikişten kaynaklı olmasın sakın kist diye kondurma kendine hemen öylekuzum vajinamda bi şişlik var int. okudum bartolin kisti diyor bakalım yarın gidicem
Çok soğuk hava hastane tepede daha soğuk olur yıkamışsın hasta olmasın şekerim çocuk bana bırak dicem ama durur mu1.30 da bebişim ukkuya alcaz kime bırakam yanımda götrcem kuzum
Geçmiş olsun kuzum inşaallah bişey yoktur1.30 da bebişim ukkuya alcaz kime bırakam yanımda götrcem kuzum
nebilem gıı ilk bnde öyle düşündüm doğumdan sonra oldu 3 sene 4 sene geçti ama şişlik inmedi valla bilmiyom korkuyomdaGelüncük şişlik dediğin dikişten kaynaklı olmasın sakın kist diye kondurma kendine hemen öyle
inşallah kuzum benimGeçmiş olsun kuzum inşaallah bişey yoktur
durmazki bebem dün yıkadım hastne sıcak valla inşallah ordan oraya gezdirmez doktorÇok soğuk hava hastane tepede daha soğuk olur yıkamışsın hasta olmasın şekerim çocuk bana bırak dicem ama durur mu
Dikişte olan inmez ki benim parmağımda ki bıçak izi de şiş elleyince kuzumnebilem gıı ilk bnde öyle düşündüm doğumdan sonra oldu 3 sene 4 sene geçti ama şişlik inmedi valla bilmiyom korkuyomda
bilmiyom abla ya int baktım resimde koymuşlar aynı memnun kalmazsan şevkete gideriz napayım artıkDikişte olan inmez ki benim parmağımda ki bıçak izi de şiş elleyince kuzum
Burdaki kadın doğumcu işe yaramaz bilmiyon mu şekerim bana ortada fol yok yumurta yok tüplerin tıkalı olabilir dedi moralimi sıfırladıdurmazki bebem dün yıkadım hastne sıcak valla inşallah ordan oraya gezdirmez doktor
öyle kuzumda utkuylada bursalara nasıl gitcem araba tutyo ksuyo harap olcak çocukBurdaki kadın doğumcu işe yaramaz bilmiyon mu şekerim bana ortada fol yok yumurta yok tüplerin tıkalı olabilir dedi moralimi sıfırladı
15-20 gün önceden almak lazım randevuyu yoksa sabah 7 arabası ile gitmek lazım sıra bulmak için şekerimBurdaki kadın doğumcu işe yaramaz bilmiyon mu şekerim bana ortada fol yok yumurta yok tüplerin tıkalı olabilir dedi moralimi sıfırladı
Canım siz nerede yaşıyorsunuz15-20 gün önceden almak lazım randevuyu yoksa sabah 7 arabası ile gitmek lazım sıra bulmak için şekerim
Kuzum niye 3 4yil bekledin daha erken gtseydin yaBurdaki kadın doğumcu işe yaramaz bilmiyon mu şekerim bana ortada fol yok yumurta yok tüplerin tıkalı olabilir dedi moralimi sıfırladı
onu hallederiz kuzum bakalım serdal ne dicek saçma sapan bişey derse zaten hiç dinlemem onu15-20 gün önceden almak lazım randevuyu yoksa sabah 7 arabası ile gitmek lazım sıra bulmak için şekerim
kuzum dikiş atıldı ya doğumda ben onun şişliği hasarı sandım ağrım yok çok şükür ama şiş işteKuzum niye 3 4yil bekledin daha erken gtseydin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?