- 8 Ocak 2017
- 153
- 148
- 18
- 28
gemlik canım senCanım siz nerede yaşıyorsunuz
Bursa gemlik canım tek kadın doğumcu var hastanede özelde de bi tane var ikisi de bi şey anlamıyo güvenmiyorumCanım siz nerede yaşıyorsunuz
Bandırma canımgemlik canım sen
Hmm anladım aynı bizim burası gibi desenizeBursa gemlik canım tek kadın doğumcu var hastanede özelde de bi tane var ikisi de bi şey anlamıyo güvenmiyorum
anladım kuzumBandırma canım
Canım rahatsız olan ben değilim günüm geçmişti dr çıktım hamiş miyim diye negatifti sonuç çikolata kistim vardı çok küçük gebeliğe engel mi dedim olabilir kisti varken de hamiş kalan var dedi 1 sene sonra gel gebelik olmazsa rahim filmi çekelim tüplerin tıkalı olabilir dediKuzum niye 3 4yil bekledin daha erken gtseydin ya
Bilmiyorum valla cano :)Iyi yaptınn kuzuyeni bat neyzayim
Hayrlı geceler hayrlı uykular tatlı rüyalar canımCanlar ben uyuyorum iyi geceler öpüyorum hepinizi Allah a emanet olun
iyi geceler bebişim ratlı rüyalarCanlar benuyuyorum iyi geceler öpüyorum hepinizi Allah a emanet olun
İyi uykular kuzumCanlar ben uyuyorum iyi geceler öpüyorum hepinizi Allah a emanet olun
yok kuzum neden soylemiyim 120 tllik 100 kisiydi sanirim 80e dusurdu esim tamda bilmiyorm icli disli olan o olunca konjya biraz ev olsunda bana diye bakiyorum bilmiyorm valla bi skinti yasamadik o kadar cok ev degistirdim ki daha mayisda 3 sene olacak evleneli 4. Evim olacak artik ogg geldi yani rabbim nasip etsin insallah isteyen herkese kis gunu cok zorda insallah buluruz bakalimMaşallah kuzum bide inşaallah evde bulursun Bizde düşünüyoruz ama çekiniyoruz hiç alan biriyle konuşmadım şuan aklıma daha çok yattı bide söylemek istemezsen anlarım ne kadarlık olan gruba katıldınız siz canım
Cok enerjik bi sekilde:)listeden bi 15 ocak bat alayım lütfen :)
tamam kuzum yazarım sağol teşekkür ederim-Lale Devri16 kuzum gecmis olsun benide haberdar et yarin balim
Oldummm balıımmm nasip kısmet bi daha ki aya inşallah tatlımmm ❤❤❤
Kuzu listeden çıkar beni çok düşündüm şu an bi gebelik istemiyorum hakkinizi helal edin kizlar.....mavi elma girmissin yaZdığımı okumadinmii kuzu cevap vermemissinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?