❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum niye 3 4yil bekledin daha erken gtseydin ya
Canım rahatsız olan ben değilim günüm geçmişti dr çıktım hamiş miyim diye negatifti sonuç çikolata kistim vardı çok küçük gebeliğe engel mi dedim olabilir kisti varken de hamiş kalan var dedi 1 sene sonra gel gebelik olmazsa rahim filmi çekelim tüplerin tıkalı olabilir dedi

yok kuzum neden soylemiyim 120 tllik 100 kisiydi sanirim 80e dusurdu esim tamda bilmiyorm icli disli olan o olunca konjya biraz ev olsunda bana diye bakiyorum bilmiyorm valla bi skinti yasamadik o kadar cok ev degistirdim ki daha mayisda 3 sene olacak evleneli 4. Evim olacak artik ogg geldi yani rabbim nasip etsin insallah isteyen herkese kis gunu cok zorda insallah buluruz bakalim

Yükümüz ağır;.
Sen kolaylaştır Allah'ım!
Biz bilmiyoruz;.
Sen bize öğret Allah'ım!
Biz unutkanız;.
Sen bize hatırlat Allah'ım!
Biz noksanız;.
Sen bizi tamamla Allah'ım!
''Kullarım eğer isteseydiniz verirdim!'' buyurduğun,
Ne kadar Rahmet hazinene ait nimetler var ise;.
Sen bize lutfet Allah'ım!
''Kullarım eğer sığınsaydınız korurdum!'' buyurduğun,.
Ne kadar şer var ise;.
Sen bizi muhafaza eyle Allah'ım!
{Bir zerreyim} Ya Rabbi!,. lütfuna talibim.
Sen ikram etmezsen.
Ben gariplerden de garibim.
Sen dilersen boşa cıkmaz emeklerim.
Dost ver Ya Rab!,
Kiyamete kadar seven olsun.
Can ver Ya Rab!,.
Yolunda ölen olsun.
Göz ver Ya Rab!,
Dünyada ağlasa da ahirette gülen olsun.
İman ver Ya rab,. Mahşerde şahidim olsun.
Sabır ver Ya Rab, Kabirde ışığım olsun. Haya ver Ya Rab, Yüzüme perde olsun. Edep ver Ya Rab, Başımı önüme eğdirsin.
Takva ver Ya Rab, Salih amel işletsin.
Samimi bir damla gözyaşı ver Ya Rab, Azab ateşini söndürsün.
İlim ver, ZAT'ını bulayım.
Hilim ver, kendimi bileyim.
Muhafaza et Ya Rab, İmanla öleyim. Ölürken cemalini görüp,. huzuruna gülerek geleyim.
Hayırlı zürriyyet ve evlat ver ki, peşimden hayır göndersin.
Amiiin Amiiin Ya Muın.
Amin.. Amin.. Amin...
Yarabbel Alemin. Ya erhamer rahimin
Sevgi, Selam, Dua İle... Sevgimiz bol. Dualarımız kabul olsun.
Hayırlı bereketli cumalar.
Cumaniz Mübarek Olsun.... Çok şükür Bin şükür sizin gibi dostu, arkadasi , kardeşi verene , Melekler nur sacsin yüzüne, kalbine , Gülüşün cennetten bir bahçe Kalbinde nurdan daha parlak olsun ... Rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun.
Günaydın Hayırlı sabahlar canlarım

Hanımlar bu arada dün kontrolüm vardı hamd olsun meleğim iyi kanama tamamen durmuş görünüyor gelişimi gayet iyi gidiyor tekrar kanama olmazsa üç hafta sonra görüşelim dedi şükür rabbime allahım tekrar korkutmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…