- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
sen yalniz mi kaldinnn evde .s peki hep boyle fevri cikislari varmi suan anlatigin degisik geldi canim bakmamissan arayabilirdi arayinca bakardin zaten bi msji gormedin diye seni bi basina birakmasi yanlis bnceGünaydın kızlar dünden beri moralim o kadar bozuk ki .. tek başıma evimi toparlamaya çalışıyorum belimin ağrısı bi yandan ctesi arkadaslarım yardıma gelecek benim burda ailem yok dışardalar gelemiyorlar her neyse durum boyleyken dün eşim annesindeydi napıyosun diye msj attım gün içinde oda bişeyler yiyip çıkıcam yanına gelcem diye yazdı ama ben onu bildirm ekranında gördüm watsupta okundu olarak değil neyse iyi geliyormuş deyip tekrar işe koyuldum ve yarım saat sonra aradı beni nasıl mesajımı görmezsin niye umrunda değil bu telefona bakılacak elinde bekleyeceksin cevabımı filan bende sinirin geçsin sonra konuşalım iş yapıyordum bakamadım dedim işi gücü bırakacaksın filan demeler küfürler neye uğradıgımı şaşırdım ben haketmiyorum bu konuşmalarını dedim ve konu gece 11 e kadar uzadı sonuç eve gelmedi annesinde kaldı bide ben özür dileyecekmişsim burda ben mi haksızım olay boyle oldu bahanesi de telefon konusunda ne kadar hassas oldugunu bilmiyormuşum sanki keyfimden bakmamışım yani
Çok şükür canım Maşaallah la kuvvete illa billah Rabbim hayrlısı ile sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin kuzumHanımlar bu arada dün kontrolüm vardı hamd olsun meleğim iyi kanama tamamen durmuş görünüyor gelişimi gayet iyi gidiyor tekrar kanama olmazsa üç hafta sonra görüşelim dedi şükür rabbime allahım tekrar korkutmasın inşallah
Çok üzüldüm canım inşallah her şey tatlılığa bağlanır ağız tadınız huzurunuz eksik olmasın bol bol la havle vela kuvvete illa bilahil azim çek asr süresini oku Rabbim sabrını iyiliğini artırsınGünaydın kızlar dünden beri moralim o kadar bozuk ki .. tek başıma evimi toparlamaya çalışıyorum belimin ağrısı bi yandan ctesi arkadaslarım yardıma gelecek benim burda ailem yok dışardalar gelemiyorlar her neyse durum boyleyken dün eşim annesindeydi napıyosun diye msj attım gün içinde oda bişeyler yiyip çıkıcam yanına gelcem diye yazdı ama ben onu bildirm ekranında gördüm watsupta okundu olarak değil neyse iyi geliyormuş deyip tekrar işe koyuldum ve yarım saat sonra aradı beni nasıl mesajımı görmezsin niye umrunda değil bu telefona bakılacak elinde bekleyeceksin cevabımı filan bende sinirin geçsin sonra konuşalım iş yapıyordum bakamadım dedim işi gücü bırakacaksın filan demeler küfürler neye uğradıgımı şaşırdım ben haketmiyorum bu konuşmalarını dedim ve konu gece 11 e kadar uzadı sonuç eve gelmedi annesinde kaldı bide ben özür dileyecekmişsim burda ben mi haksızım olay boyle oldu bahanesi de telefon konusunda ne kadar hassas oldugunu bilmiyormuşum sanki keyfimden bakmamışım yani
Günaydın canım hayırlı cumalarYükümüz ağır;.
Sen kolaylaştır Allah'ım!
Biz bilmiyoruz;.
Sen bize öğret Allah'ım!
Biz unutkanız;.
Sen bize hatırlat Allah'ım!
Biz noksanız;.
Sen bizi tamamla Allah'ım!
''Kullarım eğer isteseydiniz verirdim!'' buyurduğun,
Ne kadar Rahmet hazinene ait nimetler var ise;.
Sen bize lutfet Allah'ım!
''Kullarım eğer sığınsaydınız korurdum!'' buyurduğun,.
Ne kadar şer var ise;.
Sen bizi muhafaza eyle Allah'ım!
{Bir zerreyim} Ya Rabbi!,. lütfuna talibim.
Sen ikram etmezsen.
Ben gariplerden de garibim.
Sen dilersen boşa cıkmaz emeklerim.
Dost ver Ya Rab!,
Kiyamete kadar seven olsun.
Can ver Ya Rab!,.
Yolunda ölen olsun.
Göz ver Ya Rab!,
Dünyada ağlasa da ahirette gülen olsun.
İman ver Ya rab,. Mahşerde şahidim olsun.
Sabır ver Ya Rab, Kabirde ışığım olsun. Haya ver Ya Rab, Yüzüme perde olsun. Edep ver Ya Rab, Başımı önüme eğdirsin.
Takva ver Ya Rab, Salih amel işletsin.
Samimi bir damla gözyaşı ver Ya Rab, Azab ateşini söndürsün.
İlim ver, ZAT'ını bulayım.
Hilim ver, kendimi bileyim.
Muhafaza et Ya Rab, İmanla öleyim. Ölürken cemalini görüp,. huzuruna gülerek geleyim.
Hayırlı zürriyyet ve evlat ver ki, peşimden hayır göndersin.
Amiiin Amiiin Ya Muın.
Amin.. Amin.. Amin...
Yarabbel Alemin. Ya erhamer rahimin
Sevgi, Selam, Dua İle... Sevgimiz bol. Dualarımız kabul olsun.
Hayırlı bereketli cumalar.
Cumaniz Mübarek Olsun.... Çok şükür Bin şükür sizin gibi dostu, arkadasi , kardeşi verene , Melekler nur sacsin yüzüne, kalbine , Gülüşün cennetten bir bahçe Kalbinde nurdan daha parlak olsun ... Rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun.
Günaydın Hayırlı sabahlar canlarım
İnsalhh cnm hayrlı zamanda insallahhhOldummm balıımmm nasip kısmet bi daha ki aya inşallah tatlımmm ❤❤❤
Maşallah subhanallah canım çok sevindim hayırlısıyla kucağınada alırsın inşaallahHanımlar bu arada dün kontrolüm vardı hamd olsun meleğim iyi kanama tamamen durmuş görünüyor gelişimi gayet iyi gidiyor tekrar kanama olmazsa üç hafta sonra görüşelim dedi şükür rabbime allahım tekrar korkutmasın inşallah
Tatlım çok üzüldüm evet haklısın ama sabır çek sabret kuzum öfkeyle kalkıp konuşup kendini daha çok üzmeGünaydın kızlar dünden beri moralim o kadar bozuk ki .. tek başıma evimi toparlamaya çalışıyorum belimin ağrısı bi yandan ctesi arkadaslarım yardıma gelecek benim burda ailem yok dışardalar gelemiyorlar her neyse durum boyleyken dün eşim annesindeydi napıyosun diye msj attım gün içinde oda bişeyler yiyip çıkıcam yanına gelcem diye yazdı ama ben onu bildirm ekranında gördüm watsupta okundu olarak değil neyse iyi geliyormuş deyip tekrar işe koyuldum ve yarım saat sonra aradı beni nasıl mesajımı görmezsin niye umrunda değil bu telefona bakılacak elinde bekleyeceksin cevabımı filan bende sinirin geçsin sonra konuşalım iş yapıyordum bakamadım dedim işi gücü bırakacaksın filan demeler küfürler neye uğradıgımı şaşırdım ben haketmiyorum bu konuşmalarını dedim ve konu gece 11 e kadar uzadı sonuç eve gelmedi annesinde kaldı bide ben özür dileyecekmişsim burda ben mi haksızım olay boyle oldu bahanesi de telefon konusunda ne kadar hassas oldugunu bilmiyormuşum sanki keyfimden bakmamışım yani
Nasılsın canımGünaydın canım hayırlı cumalar
Saol canım benim Bulursunuz hayırlısıyla canım Allah yardım eder inşaallah gönlüne göre bi ev bulursun bide bu kargaşada bakmışsın bebişde gelmişyok kuzum neden soylemiyim 120 tllik 100 kisiydi sanirim 80e dusurdu esim tamda bilmiyorm icli disli olan o olunca konjya biraz ev olsunda bana diye bakiyorum bilmiyorm valla bi skinti yasamadik o kadar cok ev degistirdim ki daha mayisda 3 sene olacak evleneli 4. Evim olacak artik ogg geldi yani rabbim nasip etsin insallah isteyen herkese kis gunu cok zorda insallah buluruz bakalim
Test yaptım kuzum önce bişey yoktu 5 dk sonra silik çizgi oluştu tam sevindim bi 5 dk sonra o çizgi kayboldu kafam çok karıştı çok tuhaf oldu bu. Sen nasılsın canımNasılsın canım
ay insallaaaaaahhh valla canim allah rqzi olsnSaol canım benim Bulursunuz hayırlısıyla canım Allah yardım eder inşaallah gönlüne göre bi ev bulursun bide bu kargaşada bakmışsın bebişde gelmiş
Canım bekle bakalım moralini bozma tatlım kan vermeden ilaç kullanma ve ağır iş yapma bende iyiyim çok şükürTest yaptım kuzum önce bişey yoktu 5 dk sonra silik çizgi oluştu tam sevindim bi 5 dk sonra o çizgi kayboldu kafam çok karıştı çok tuhaf oldu bu. Sen nasılsın canım
Ben demirbaş buradayımKuzular nerdesiniz çok sessiz sedasız bugün burası
Bende devamlı sayfayı yeniliyorum biri ses eder mi diye kuzumBen demirbaş buradayım
Mesajı görmedim diye aradı işte bir sürü azarlama bilmem ne ve halen bana tavırlı bulaşık makinesinde su birikiyor servisi aradım kendisine de mesaj attım servis çağırdım diye makine bozuldu filan mesajı okumuş ama cevap vermedi iyice sinirlerim bozuldu bir yandan ev topluyorum tek başıma bir yandan da boyle Allah sabrımı versin bu arada perdelerimi toplamaya glecek halı yıkamacılar adam piyasada yok bence bahane arıyor kendisine boyle zamanda beni tek başıma bırakarak hayırlısı haktan kadınlar vefakar da işte erkekler malesef oyle olmuyorsen yalniz mi kaldinnn evde .s peki hep boyle fevri cikislari varmi suan anlatigin degisik geldi canim bakmamissan arayabilirdi arayinca bakardin zaten bi msji gormedin diye seni bi basina birakmasi yanlis bnce
Tamam canım sağol yarın bi daha yaparım bi test artıkCanım bekle bakalım moralini bozma tatlım kan vermeden ilaç kullanma ve ağır iş yapma bende iyiyim çok şükür
Her gün evde yalnız yalnız canım sıkılıyo annem de çalışıyo kayınvalidem de kocişinin yanına gitti soğukta dışarı çıkılmıyoBen demirbaş buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?