❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Çok özür dileyerekten kayınvaliden oğluna ses etmiyor mu hanımını üzme diye akıl vermiyor mu o da kadın sonuçta incir çekirdeğini doldurmayacak bahane ile oğlu seni üzüyo kuzum üzme tatlı canını stres yapma bebişin etkilenmesin Rabbim eşine akıl fikir merhamet ihsan versin senin kıymetini anlama idraki versin ya sabr deyip asr süresini oku sabredenlerin duası Rabbim yüzünü güldürsün tez vakitte

Kayınvalidem orta yaşlı bi bakın eşimin de benimde ikinci evliliklerimiz yani pek iyi sayılmaz aramız annesiyle Allah herşeyi görüyor ben ona havale ediyorum hiçbirşey yokken sanki saygısızlığım olmuş gibi Allah büyük sağolun güzel dilekleriniz için ama o kadar doldum ki burda paylaşmak istedim

Kuzum çok üzüldüm esinin tavrı cok yanlis bi telefona bakmadin diye eve gelmemek nedir ki hamilesin bide kuzum nedenir bilemedim

Canım inan hayretle okudum yazını kusura bakma ama bana gerçekten çok mantıksız geldi yanlış anlama senin değil eşinin tavrı böyle bir sebepten kavga etmek seviyeyi bozup küfür etmek hatta abartıp eve gelmemek bilemiyorum gerçekten sudan sebep dedikleri bu olsa gerek Rabbim yardımcın olsun inşallah eşinin gönlünede vicdan merhamet versin yüce Yaradan.. bu kadar basit bir konuda seni bebeğini göz ardı ederek egosuna yenik düşmüş gibi görünüyor sen gönlünü ferah tut canım rabbime sığın inşirah' ta her sıkıntının ardında muhakkak bir ferahlık vardır diye ayetle müjdelemiş Rabbim sen ne kendini nede meleğini üzme eşin hatasını anlayacaktır Rabbim kalbinden merhameti almasın kimsenin dualarım seninle canım..

Kuzum bi tanemi almistin

Kizlar cok kotu atesim cikiyor haplari kullanmak zorunda kalyorum malesef enfeksiyon azalmadikca ates cikar durur kullaniyorum adetten sonraki iliskide bebis tutunduysa bu haplarla cok kotu oldu hasta olcak zamani bulmusum ölyorm basm cok agriyor oksurmekten cigerlerim cikacak burnumda akiyo ay bi iglesseydim cok fena akintim var bugun takvime gore yumurtalama gunum gercektede ole heralde ama degerlendiremiyore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…