- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Çok özür dileyerekten kayınvaliden oğluna ses etmiyor mu hanımını üzme diye akıl vermiyor mu o da kadın sonuçta incir çekirdeğini doldurmayacak bahane ile oğlu seni üzüyo kuzum üzme tatlı canını stres yapma bebişin etkilenmesin Rabbim eşine akıl fikir merhamet ihsan versin senin kıymetini anlama idraki versin ya sabr deyip asr süresini oku sabredenlerin duası Rabbim yüzünü güldürsün tez vakitteMesajı görmedim diye aradı işte bir sürü azarlama bilmem ne ve halen bana tavırlı bulaşık makinesinde su birikiyor servisi aradım kendisine de mesaj attım servis çağırdım diye makine bozuldu filan mesajı okumuş ama cevap vermedi iyice sinirlerim bozuldu bir yandan ev topluyorum tek başıma bir yandan da boyle Allah sabrımı versin bu arada perdelerimi toplamaya glecek halı yıkamacılar adam piyasada yok bence bahane arıyor kendisine boyle zamanda beni tek başıma bırakarak hayırlısı haktan kadınlar vefakar da işte erkekler malesef oyle olmuyor
Kayınvalidem orta yaşlı bi bakın eşimin de benimde ikinci evliliklerimiz yani pek iyi sayılmaz aramız annesiyle Allah herşeyi görüyor ben ona havale ediyorum hiçbirşey yokken sanki saygısızlığım olmuş gibi Allah büyük sağolun güzel dilekleriniz için ama o kadar doldum ki burda paylaşmak istedimÇok özür dileyerekten kayınvaliden oğluna ses etmiyor mu hanımını üzme diye akıl vermiyor mu o da kadın sonuçta incir çekirdeğini doldurmayacak bahane ile oğlu seni üzüyo kuzum üzme tatlı canını stres yapma bebişin etkilenmesin Rabbim eşine akıl fikir merhamet ihsan versin senin kıymetini anlama idraki versin ya sabr deyip asr süresini oku sabredenlerin duası Rabbim yüzünü güldürsün tez vakitte
Kız senin gene anne kaynana var bende kimse Yok bi kociş var oda işten arta kalan zamanda eve geliyorHer gün evde yalnız yalnız canım sıkılıyo annem de çalışıyo kayınvalidem de kocişinin yanına gitti soğukta dışarı çıkılmıyo
Tamam kuzum haber etTamam canım sağol yarın bi daha yaparım bi test artık
Kuzum çok üzüldüm esinin tavrı cok yanlis bi telefona bakmadin diye eve gelmemek nedir ki hamilesin bide kuzum nedenir bilemedimKayınvalidem orta yaşlı bi bakın eşimin de benimde ikinci evliliklerimiz yani pek iyi sayılmaz aramız annesiyle Allah herşeyi görüyor ben ona havale ediyorum hiçbirşey yokken sanki saygısızlığım olmuş gibi Allah büyük sağolun güzel dilekleriniz için ama o kadar doldum ki burda paylaşmak istedim
Canım inan hayretle okudum yazını kusura bakma ama bana gerçekten çok mantıksız geldi yanlış anlama senin değil eşinin tavrı böyle bir sebepten kavga etmek seviyeyi bozup küfür etmek hatta abartıp eve gelmemek bilemiyorum gerçekten sudan sebep dedikleri bu olsa gerek Rabbim yardımcın olsun inşallah eşinin gönlünede vicdan merhamet versin yüce Yaradan.. bu kadar basit bir konuda seni bebeğini göz ardı ederek egosuna yenik düşmüş gibi görünüyor sen gönlünü ferah tut canım rabbime sığın inşirah' ta her sıkıntının ardında muhakkak bir ferahlık vardır diye ayetle müjdelemiş Rabbim sen ne kendini nede meleğini üzme eşin hatasını anlayacaktır Rabbim kalbinden merhameti almasın kimsenin dualarım seninle canım..Günaydın kızlar dünden beri moralim o kadar bozuk ki .. tek başıma evimi toparlamaya çalışıyorum belimin ağrısı bi yandan ctesi arkadaslarım yardıma gelecek benim burda ailem yok dışardalar gelemiyorlar her neyse durum boyleyken dün eşim annesindeydi napıyosun diye msj attım gün içinde oda bişeyler yiyip çıkıcam yanına gelcem diye yazdı ama ben onu bildirm ekranında gördüm watsupta okundu olarak değil neyse iyi geliyormuş deyip tekrar işe koyuldum ve yarım saat sonra aradı beni nasıl mesajımı görmezsin niye umrunda değil bu telefona bakılacak elinde bekleyeceksin cevabımı filan bende sinirin geçsin sonra konuşalım iş yapıyordum bakamadım dedim işi gücü bırakacaksın filan demeler küfürler neye uğradıgımı şaşırdım ben haketmiyorum bu konuşmalarını dedim ve konu gece 11 e kadar uzadı sonuç eve gelmedi annesinde kaldı bide ben özür dileyecekmişsim burda ben mi haksızım olay boyle oldu bahanesi de telefon konusunda ne kadar hassas oldugunu bilmiyormuşum sanki keyfimden bakmamışım yani
Amiinnn canımEki Görüntüle 1938789 bu mübarek günün hürmetine Rabbim ilk önce göbişlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallah ettiğimiz bütün dualar makbul ve kabul olsun kuzucanlar
Amiinnn canım Allah razı olsunÇok şükür canım Maşaallah la kuvvete illa billah Rabbim hayrlısı ile sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin kuzum
İnşallah canım inşallah allah razı olsunMaşallah subhanallah canım çok sevindim hayırlısıyla kucağınada alırsın inşaallah
Canım sabahtan beri düşünüyorum bende. İlk tek çizgiydi sonra silik ama belli olan bi çizgi oluştu sonra yavaş yavaş 1.ci çizginin yanına yaklaşarak kayboldu yaa çok saçma bu anlam veremiyorum bide nasıl sevinmiştim bi bilsenSiinms Kuzu testmi bozuk
Kuzum bi tanemi almistinCanım sabahtan beri düşünüyorum bende. İlk tek çizgiydi sonra silik ama belli olan bi çizgi oluştu sonra yavaş yavaş 1.ci çizginin yanına yaklaşarak kayboldu yaa çok saçma bu anlam veremiyorum bide nasıl sevinmiştim bi bilsen
Eşim alıp gelmiş sabah kuzum yarın sabah yine yapıcam inşallah. Çok tuhaf değil mi hiç böyle bişey yaşayan oldumu acabaKuzum bi tanemi almistin
Topikte bi benmi kaldım yoxa müjdeyi vermeyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?