- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 34
Bende varim subatin 5 bekleyen ve daha yeni bugun temizleniyorum Allah aratmasin kimseye banadaTopikte bi benmi kaldım yoxa müjdeyi vermeyen
Hosgeldin kuzucan nasil oldunYavrulaaaar ben geldimmmm huhhhuuuu
Canim.nerelerdesin surekli cagri yaptım sana hamd olsun kuzum hosgeldin tekrardanSelam canlar ben geldim tekrar.
malesef kirmizilar iki hafta once gorundu bende. Yeni bat 28 Ocak.
_Masalim_ sen nasilsin nasil geciyor hamilelik?
Uzme kendini kuzucan hayirlisyla olursun adet sonrada duzene girer balimoyy oyy bir batim bile yok ne zaman olacagm meçhul en korktgm batlarin karismasiydi aklima gelen basima geliyo cikdiriciiiiim
Sira sizde güzellikSıra bizede gelir inşallah artık
Sira sizde güzellikINŞALLAH
Ccok sukur iyiyim canim.evime geldim.simdi dedim size bakayim bakalim neler yapiyorsunuzHosgeldin kuzucan nasil oldun
Neden is mi yaptinnBelim cok agridi buguun
Gerek kalmadı kuzumSiinms al kuzum bidaha yap bakalim ne cikicak yarin 2 tane al cano iki kere tekrarlarsin
yok kiz uzulmuyrm basta depresyonun esignden döndüm ama simdi iyiym cocuk yapmamaya karar verince kafam daha bi rahat oldu e bu son iki gundr cektgm agrilarida hesaba katarsak verdgm kararin ne kadar dogru oldgnu anladim kuzum allah isteyen herkese versinUzme kendini kuzucan hayirlisyla olursun adet sonrada duzene girer balim
Yaaa bende çooook özledim evime geçemedim ki abimdeyim balımmm inşallah yarın akşama geçebilirim kuzu ❤❤❤
Balımmm nye belin ağrıdı senin iş mi yaptın bişey mi kaldırdın kuzumBelim cok agridi buguun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?