Bilmemm artikkkinn kendini affettirirsinnnnYaaa bende çooook özledim evime geçemedim ki abimdeyim balımmm inşallah yarın akşama geçebilirim kuzu ❤❤❤
Kuzum biliyorsun benim durumumu tatlım önce memlekete gittim eniştem için sonra İstanbula apar topar geri döndüm dayımın ameliyatına yetişmek için 2 gğndür hastanelerdeyim balımmm tersim döndü iyice kız vallahi ❤❤❤Bilmemm artikkkinn kendini affettirirsinnnn
Kuzum bende o sekilde degilde sari idrar var ama olagan böyle seyler kuzucanHamissler bisey soracam size
Ben az once dustaydim
Abdest almak icin kalktim
Cook cok ozur dileyerekten affedersiniz
Boylr sumuksu balgamsi sekilde akinti geldi
Bugunde akinti devam ediyordu o tarz ama bu azicik fazlaydi
Sizde de oluyor mu
Kuzum kaldrmadim ama yere egildm ondan sanirim simdi daha iyiyim hamd olsun kilo vermisim kuzum 2 bucuk kiloBalımmm nye belin ağrıdı senin iş mi yaptın bişey mi kaldırdın kuzum
Biliyorum kizummm benim naz yapiyorum sana sen iyi ol yeterKuzum biliyorsun benim durumumu tatlım önce memlekete gittim eniştem için sonra İstanbula apar topar geri döndüm dayımın ameliyatına yetişmek için 2 gğndür hastanelerdeyim balımmm tersim döndü iyice kız vallahi ❤❤❤
Korktum wallahi birden gorunceee anammm ne panik yaptim amaKuzum bende o sekilde degilde sari idrar var ama olagan böyle seyler kuzucan
Yorucu iş falan mı yaptınBelim cok agridi buguun
Walla y ay boyunca her halti denedim kuzum aralikta amann dedim akisina biraktim oldu velhasil kelam sabretBen Yen'i evliyim maalesef polistik över hastasıyım bebeğim de YÖK Hamiş kalmak için neler yaptınız başarılı oldu mu bana da yardım eder misiniz (doktor randevum var günü yaklaştı ama muayeneden çok korkuyorum )
Neden canımGerek kalmadı kuzum
Yok kuzum egilerek torbanin icine yiyecek koydum ama simdi gecti balimYorucu iş falan mı yaptın
Kuzu kahve ve kirmziidan kork RABBIM korusun hepimizi o korkudan kuuzu benimde sari idrarimmm kilo durumun nasi kuzu migden nasiKorktum wallahi birden gorunceee anammm ne panik yaptim ama
Evet kuzum niyeyse çok ümitlenmiştim
Dikkat et kendine yavruYok kuzum egilerek torbanin icine yiyecek koydum ama simdi gecti balim
Kırmızılar geldi kuzumNeden canım
Bende var diye düşünmüştüm nasip balimEvet kuzum niyeyse çok ümitlenmiştim
Sagol fistigim❤Dikkat et kendine yavru
Öyle kuzum nasipBende var diye düşünmüştüm nasip balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?