Uzme tatli canini bitanem INŞALLAH öbür aya nasip olur❤Öyle kuzum nasip
İNŞALLAH bitanem sağolUzme tatli canini bitanem INŞALLAH öbür aya nasip olur❤
Öbür aya inşaallah canım kırmızıların gelmesi için dua edenlerde var şükretmek lazımKırmızılar geldi kuzum
2 kilo aldim ben :)Kuzu kahve ve kirmziidan kork RABBIM korusun hepimizi o korkudan kuuzu benimde sari idrarimmm kilo durumun nasi kuzu migden nasi
Maşallah canım sonuna kadar tüm hamişler sorunsuz bi hamilelik Yaşar sağsalim kucağınıza alırsınız inşaallah2 kilo aldim ben :)
Bende cooook sukur bulanti falan hiccc bisey yok
Hic hissetmiyorum kuzum
Öyle tabii kuzum Allah herkesin gönlüne göre versinÖbür aya inşaallah canım kırmızıların gelmesi için dua edenlerde var şükretmek lazım
Anladim kusumO biraz ara vermek istedi kuzu
Amin biryanemmm darisi basina insallahhhhhhMaşallah canım sonuna kadar tüm hamişler sorunsuz bi hamilelik Yaşar sağsalim kucağınıza alırsınız inşaallah
Çooook çooook Amin tatlımmmAmin biryanemmm darisi basina insallahhhhhh
Kuzum ne mutlu şükür senin adina sevindim ❤ ben sadcee kahvalti cesiti yiyebliyorum oda istmeye istemeye 2 bucuk kilo vermişim kuzucan agzimin tadi yok bakalim2 kilo aldim ben :)
Bende cooook sukur bulanti falan hiccc bisey yok
Hic hissetmiyorum kuzum
Amin tatlımÖyle tabii kuzum Allah herkesin gönlüne göre versin
ALLAH razi olsun bitanem INŞALLAH ALLAHIM dualarimizi kabul etsin INŞALLAH kuzum tezzamanda sanada nasip olsun❤Maşallah canım sonuna kadar tüm hamişler sorunsuz bi hamilelik Yaşar sağsalim kucağınıza alırsınız inşaallah
Yok kuzu esimle su aralar aramiz iyi degil kendimi ıyi hissetmiyorummavi elma hayrola neden cikiyosun listeden seni sildim sandigin icin mi
Canım gebelik haftamız bir seninle iki gün önce bendede aynı şekilde bişey olmuştu ama bende düşük tehlikesi var progestan fitil kullanıyorum buna rağmen korktum doktoru arayıp sormuştum normal 11 12 haftaya kadar ara ara böyle yoğun akıntılar olabilir dedi.. O yüzden korkma yinede doktoruna danış istersen için rahat etsinHamissler bisey soracam size
Ben az once dustaydim
Abdest almak icin kalktim
Cook cok ozur dileyerekten affedersiniz
Boylr sumuksu balgamsi sekilde akinti geldi
Bugunde akinti devam ediyordu o tarz ama bu azicik fazlaydi
Sizde de oluyor mu
Canım cevabını okuyunca yazmak istedim yanlış anlama lütfen sarı idrar yeterli sıvı almadığın için olur eğer koyu idrarın varsa muhakkak aldığın sıvı miktarını çoğaltmak gerekiyor günlük minimum 8 10 bardak su içmelisin süt ayran vs hariç :) dikkat et kendine kuzummmKuzum bende o sekilde degilde sari idrar var ama olagan böyle seyler kuzucan
Kuzum geldimm bakıyorum size de burda Wifi de sıkıntı var yazsam takip edemeyebilirim sinir oldum kaç gündür yahu bir de nasıl halsizim anlatamam ya hiç uyumamış gibiyim mide bulantısı da eklenince elim ayağım tutmuyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?