❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

2 kilo aldim ben :)
Bende cooook sukur bulanti falan hiccc bisey yok
Hic hissetmiyorum kuzum
Kuzum ne mutlu şükür senin adina sevindim ❤ ben sadcee kahvalti cesiti yiyebliyorum oda istmeye istemeye 2 bucuk kilo vermişim kuzucan agzimin tadi yok bakalim

Maşallah canım sonuna kadar tüm hamişler sorunsuz bi hamilelik Yaşar sağsalim kucağınıza alırsınız inşaallah
ALLAH razi olsun bitanem INŞALLAH ALLAHIM dualarimizi kabul etsin INŞALLAH kuzum tezzamanda sanada nasip olsun❤

Hamissler bisey soracam size
Ben az once dustaydim
Abdest almak icin kalktim
Cook cok ozur dileyerekten affedersiniz
Boylr sumuksu balgamsi sekilde akinti geldi
Bugunde akinti devam ediyordu o tarz ama bu azicik fazlaydi
Sizde de oluyor mu
Canım gebelik haftamız bir seninle iki gün önce bendede aynı şekilde bişey olmuştu ama bende düşük tehlikesi var progestan fitil kullanıyorum buna rağmen korktum doktoru arayıp sormuştum normal 11 12 haftaya kadar ara ara böyle yoğun akıntılar olabilir dedi.. O yüzden korkma yinede doktoruna danış istersen için rahat etsin

Kuzum bende o sekilde degilde sari idrar var ama olagan böyle seyler kuzucan
Canım cevabını okuyunca yazmak istedim yanlış anlama lütfen sarı idrar yeterli sıvı almadığın için olur eğer koyu idrarın varsa muhakkak aldığın sıvı miktarını çoğaltmak gerekiyor günlük minimum 8 10 bardak su içmelisin süt ayran vs hariç :) dikkat et kendine kuzummm

Janow hani eve gelmiştin gelecektin
Kuzum geldimm bakıyorum size de burda Wifi de sıkıntı var yazsam takip edemeyebilirim sinir oldum kaç gündür yahu bir de nasıl halsizim anlatamam ya hiç uyumamış gibiyim mide bulantısı da eklenince elim ayağım tutmuyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…