❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bal köpüğümmm haklisin 2 gun cok az su ictim sari oldu idrarim.suan 2 litre iciyorum azmi kuzu duzelirmi ? Niye yanlış anlym bal köpüğüm cok sagol onerin icin ❤

Ah kuzu zor mu geçiyor

Ah kuzu zor mu geçiyor
Bu na da şükür kuzum ama zorluyor hem halsizlik hem bulantı olunca baya sıkıntı oluyo eve de geldim bir sürü işim var çamaşırlar bulaşıklar herşey beni bekliyor da bende o güç yok sürekli yatıyorum. Sen nasılsın kuzum nasıl geçiyor bebiş nasıl

Kuzum bende cok yorgunum hep sanki uyucak gibiyim sabahlarida migdem fena kuzum bin sukur tabii kuzu ama belirtielri yasiyorum

nesliklndr kuzu aklim.sende kaldi duzeldimi ballll
Yok hayatım daha da uzadı daha da sündü bugun perdeciler geldi sabah bulaşık mak bozuldu bunları mesaj attım soyledim perdeciler gelecek makine bozuldu servis çağırdım diye evimin hali zaten heryer darmadağın buna rağmen halen eve gelmedi verdiği cevapta benimle inatlaşma eski eşim gözümün önüne geliyor herkesten bir farkın kalmıyor vs vs yazdı da yazdı enson olmuyorsa zorlama kendine buldugun bahanenin arkasına sığınmana gerek yok dedim taşınmıyorum da dedim karnımda cocuk kocam olacaksın elin adamlarıyla beni muhatap ettikten sonra swnin herkesten farkın ne dedim bitirrsende bitir yeter dedim işte ağlamaktan bi hal oldum cocuguma bişey olacak diye korkuyorum ve swninle hiçbir bağım kalmadı dedi ne demek bu sizce çok kötüyüm

Sagol kuzucanimm

Kuzum ne mutlu şükür senin adina sevindim ❤ ben sadcee kahvalti cesiti yiyebliyorum oda istmeye istemeye 2 bucuk kilo vermişim kuzucan agzimin tadi yok bakalim
Oyyy o cok zor bebegim yaaa dikkat etr
Benim cok sukur biseyim yok arada kramp tarzi kabizliktan agri oluyor o kadarr
Insallah uzun surmez senin durumun gecer bir an once balimm yaa insallah

Kuzum bende cok yorgunum hep sanki uyucak gibiyim sabahlarida migdem fena kuzum bin sukur tabii kuzu ama belirtielri yasiyorum
Öyle bebem oğlumda 4 Ay belki dha fazla bulantı yaşamıştım ve o anlatılamaz dı şimdi çok şükür öyle değil bebişler iyi.olsun da :) yatarız napalım :)

Kuzum eski esimi aklina geliyomus Ah Kuzum neden boyle yaptı esin eve geldimi peki kuzu ilk.cocugunuz mu bebegiim

Bebiş için daha erken ev için mi canım
Ev icin kuzucanimm❤ mamisler luzu yazıyorum eksik kalmasim diye epeyydir alisverise cikmamistim eksikleri yaziyorum kuzucan ❤ bebise erken balim gunlerimizde gelsin hepimizin INŞALLAH ❤

Canım benim herşeyin hayırlısı tabi ama çok üzüldüm senin üzülmene bebişinde var senin güçlü.olman güç alman lazımken hiç iyi olmamış inşallah bir an önce düzelir aranız

Oyyy o cok zor bebegim yaaa dikkat etr
Benim cok sukur biseyim yok arada kramp tarzi kabizliktan agri oluyor o kadarr
Insallah uzun surmez senin durumun gecer bir an once balimm yaa insallah
Balimm benim canim bisi cekti simdiii ama soylemeyeyim sizinde caniniz cekerse doye yarin bi dolu yicem migdem kotu olmasa kuzuuu sagol fistigimmm ❤

Bitanem sen bebeğini düşün öncelikle kendini yorma ve kendini üzme kuzu biliyorum zor canım ama sabır çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…