❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum eski esimi aklina geliyomus Ah Kuzum neden boyle yaptı esin eve geldimi peki kuzu ilk.cocugunuz mu bebegiim
Canım onunda benim de 2. Evliliğimiz benm eski eşimden 11 yaşında bir kızım var kendinin annesine yakın olsun diye de o civardan ev tutmuştuk ptesi taşınacaktık işte 2 gündür olanlar bunlar sebep telefondaki mesajını görmemişim diyorum ki eşyaları koliliyorum tek başımayım hamileyim görmemiş olabilirim bu konuda hassas oldugumu bilmiyormusun elinde bekleyeceksin bu telefonu diyerek küfürler bilmem neler ne bu çilem benim ya Allahım sen sabır ver

Ev icin kuzucanimm❤ mamisler luzu yazıyorum eksik kalmasim diye epeyydir alisverise cikmamistim eksikleri yaziyorum kuzucan ❤ bebise erken balim gunlerimizde gelsin hepimizin INŞALLAH ❤
İnşaallah birtanem canım sana birşeyler sorsam ne kadar süredir bebiş istiyordunuz hamile kaldığın ay neler yaptın anlatır mısın

ALLAH bagsilasim prensesini❤ kuzum stres olma balim ben anlamis degilim ALLAHIM vijdan versin kuzu esine bi mesaj uguruna bu nasil tavir sen sonuna ladar haklisim kuzum hala annesinde mi kuzu anneside onu tuttuyo

Son düzenleme:
İnşaallah birtanem canım sana birşeyler sorsam ne kadar süredir bebiş istiyordunuz hamile kaldığın ay neler yaptın anlatır mısın
Kuzum ben ilk bebegim dustukten sonra bunalima girdim sonra bi sure bekledik ara ara denedik kuzum bugune nasip oldu bol bol dua ettim kuzum baska hic bisi yapmadim ne yaki yaptim nede bekledim yatakta direk dusumada girdim kuzum kur falanda yapmadim sadece esimle dua ettik kuzum ALLAHIM kabul etti bin şükür ALLAHIMA ❤

Aminn canlarım sağolun dualarınız için benim burda ailem filan yok anneme bişey soyleyemiyorumda oda aşerdiğim yemeği yapmış otobuse vercek sabah bide otogara gitcem inanın çok zor bişey .. Allah kimseyi sevdiğiyle sınamasın Ailenizden hzuru eksik etmesin

AMIN iNŞALLAH bitanem ❤ ALLAH huzur mutluluk versin kuzucan anneciiginin ellerine saglik kuzum❤ annene soylememekte iyi yapmissin anneciignde uzulurdu kuzum dualairm seninle INŞALLAH esin hatasini anlar pisman olup gönlünü alir❤

ALLAH bagsilasim prensesini❤ kuzum stres olma balim ben anlamis degilim ALLAHIM vijdan bersin kuzu esine bi mesaj uguruna bu nasil tavir sen sonuna ladar haklisim kuzum hala annesinde mi kuzu anneside onu tuttuyo
Canım şuan iştedir cuma ctesi işi oluyor ama gece geleceğini de sanmıyorum bi bağım kalmadı dedi ya en son bide engelledi beni .. allahım nasıl bi cehalettir bu nasıl sınanıyorum .. Allah sorsun hesabını benim bi günahım sucum yokken olayı buraya kadar getirdi bahane arıyordu diyorum kendi kendime başka bi açıllaması yok ki dün bahane etti bgn de soyledi işte ya sabır Allahım ya sabır

Kendi galine birak sen ustune dustukse kendinlerini bisey zannediyirlar kiymete biniyorlar iyice
Zaten sen dogru bisiy olsaydin karnimda cocuk gece evde tek koymaz elin adamlariyla mubatap etmezdin
Beenn hicccccc boyle seylere gelemiyorum kusura bakma canim o kocani ben varya bir kasik suda bogar cope atarim
Ne demek yaaa hamile kadini yalniz birakmak aglatmak
Hakketmiyor bunlar cocuk mocuk
Arama sorma gelsin kendine
Ne demek bi ya
Aglama sende evladini dusun

ALLAH yar ve yardimcin olsun canimm benim cok üZüldüm gerçekten isin gücün var mi balim simdi neolcak nesliklndr

Yaa canin isterse biseyler bana da yaz vallah bende sana yollarum burdan otobuse veririm

Kızlar hepinizden Allah razı olsun çok şükür Rabbime eski eşimden boşanınca üni okudum kpss ile atandım Allah yetimleri korur her zaman işim gücüm var sağlıkçıyım hamd olsun ben emeklerime üzülüyorum şu haldeyken bile değerimi bilmeyen birine verdiğim emeğime ağlıyorum 1. Kötüydü buda mı dicekler kendime ağlıyorım ben ne kötülük yaptım da karnımda cocukla bırakıyor beni aldattım mı izni olmadan dışarı mı çıktım ailesine saygısızlık mı yaptım ben bunlara ağlıyorum haketmediğim pozisyona düştüm Allahım sabrımı versin

Ah bitanem benimmm kurban olurum seni yaradana uzme melegim kendini ALLAH esine akil fikir versin bin şükür isin gucun var kuzum bakalim belkide pisman olur balimmm benim hatasini anlar iNŞALLAH dualarim seninle kuzum ❤

O kadar zoruma gidiyor ki Ben güçlü bi kadınım Rabbim selametimi verecek inanıyorum Allahım sevdiği kuluna dert verirmiş o büyük görüyor biliyor vardır bir hayır canım senin de canın Ankaradan bişey isterse soyle bende gönderirim masalım diğer hamiş arkadaslarım sizler için de geçerli.. birbirimizi görmüyor olsak ta burda bi enerji var dayanışma moral var Hepinizden Allahım razı olsun

Bal köpüğümmm haklisin 2 gun cok az su ictim sari oldu idrarim.suan 2 litre iciyorum azmi kuzu duzelirmi ? Niye yanlış anlym bal köpüğüm cok sagol onerin icin ❤
Canımsın iki litre iyidir canım zaten idrardan anlarsın koyulaşmaya başladımı hemen su içmeye koş ben öyle yapıyorum :) takipte kal

Kızlar iyi geceler burda yeni sayılırım adetine bir hafta var iki gündür afedersiniz genital bölgede pıt pıt diye bir atma var kasıklarda sancı bir d bu akşam çok midem bulandı karın ağrısı falan en son tatlı uemistim ondan mı bulantı bilemedim ya da usuttum ben mideyi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…