❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bir yıldır istiyoz da iki aydır erken hastalanıyor um bu ay gelmesi lazımdı geçen aya göre ya bu ay düzene girecek ya da bilmiyorum ya inşallah vardır bisi

Walla y ay boyunca her halti denedim kuzum aralikta amann dedim akisina biraktim oldu velhasil kelam sabret
inşallah benimle beraber her isteyenin olur dua edin bize

INŞALLAH hamileliktendir canim

Maşallah tatlım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin bende çok dua ediyorum Allah kabul etsin inşaallah

ailesinden arayan soran yok mu ? Sakin canini sikma bebegini dusun sahipsiz degilsun insanlar ne der diye dusunme bosveeer

Bana mı diyorsunuz anlamadım evet 5 ay önce gitmiştim muayene etti bisi yok tertemiz dedi bana ana o zaman hormon testi yapmadı çünkü adetini sordu düzenli dedim iki aydır erken oluyorum bu ay da olmadım bir hafta var adetine ya düzene girdi ya da işte bilmiyorum

Yok tatlım sana sormamıştım ama neden hormon testi yapmamış merak ettim adetinin düzenli olması demek evet birçok sorunun olmadığını gösterir fakat ufak tefek şeyleride gözden kaçırıp boşuna zaman kaybetmeye sebebiyet verebilir umarım beni yanlış anlamadın ve birşey daha söyleyeyim adeti düzenli olupta bi iki ay biraz erken biraz geç adet olduktan sonra hamile kalan çok umarım hamilesindir

Bana kalirsa hamilesin ama kesinlestirmek icin test sart

Hemen atladım ya cevap bekliyorum ya yani bilmem ben de sonradan düşündüm neden istemedi diye yok yanlış anlamadım inşallah öyledir su an bile midem çok kötü yanma da var bilemiyorum test çin de çok erken bilemedim hayırlısı

Çok fena da yanma var şu an uyuyamıyorum test yaparsın var yarın yapsam mı erken ama

Aynen yarın alayım şu hassas olanlardan bana üşütme gibi geliyor ama bakalım inşallah senin de içine doğmuştur iki aydır da erken oluyorum ya ondan biraz umutlandırdı bu ay olmadım diye daha ayın 21 i ne çok var daha

21ndemi olcaksin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…