Kuzum biliyorsun benim durumumu tatlım önce memlekete gittim eniştem için sonra İstanbula apar topar geri döndüm dayımın ameliyatına yetişmek için 2 gğndür hastanelerdeyim balımmm tersim döndü iyice kız va
inşallah benimle beraber her isteyenin olur dua edin bizeWalla y ay boyunca her halti denedim kuzum aralikta amann dedim akisina biraktim oldu velhasil kelam sabret
Sagol fıstığım ❤Canımsıniki litre iyidir canım zaten idrardan anlarsın koyulaşmaya başladımı hemen su içmeye koş ben öyle yapıyorum :) takipte kal
INŞALLAH hamileliktendir canimKızlar iyi geceler burda yeni sayılırım adetine bir hafta var iki gündür afedersiniz genital bölgede pıt pıt diye bir atma var kasıklarda sancı bir d bu akşam çok midem bulandı karın ağrısı falan en son tatlı uemistim ondan mı bulantı bilemedim ya da usuttum ben mideyi sizce
Maşallah tatlım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin bende çok dua ediyorum Allah kabul etsin inşaallahKuzum ben ilk bebegim dustukten sonra bunalima girdim sonra bi sure bekledik ara ara denedik kuzum bugune nasip oldu bol bol dua ettim kuzum baska hic bisi yapmadim ne yaki yaptim nede bekledim yatakta direk dusumada girdim kuzum kur falanda yapmadim sadece esimle dua ettik kuzum ALLAHIM kabul etti bin şükür ALLAHIMA ❤
ailesinden arayan soran yok mu ? Sakin canini sikma bebegini dusun sahipsiz degilsun insanlar ne der diye dusunme bosveeerKızlar hepinizden Allah razı olsun çok şükür Rabbime eski eşimden boşanınca üni okudum kpss ile atandım Allah yetimleri korur her zaman işim gücüm var sağlıkçıyım hamd olsun ben emeklerime üzülüyorum şu haldeyken bile değerimi bilmeyen birine verdiğim emeğime ağlıyorum 1. Kötüydü buda mı dicekler kendime ağlıyorım ben ne kötülük yaptım da karnımda cocukla bırakıyor beni aldattım mı izni olmadan dışarı mı çıktım ailesine saygısızlık mı yaptım ben bunlara ağlıyorum haketmediğim pozisyona düştüm Allahım sabrımı versin
Yok tatlım sana sormamıştım ama neden hormon testi yapmamış merak ettim adetinin düzenli olması demek evet birçok sorunun olmadığını gösterir fakat ufak tefek şeyleride gözden kaçırıp boşuna zaman kaybetmeye sebebiyet verebilir umarım beni yanlış anlamadın ve birşey daha söyleyeyim adeti düzenli olupta bi iki ay biraz erken biraz geç adet olduktan sonra hamile kalan çok umarım hamilesindirBana mı diyorsunuz anlamadım evet 5 ay önce gitmiştim muayene etti bisi yok tertemiz dedi bana ana o zaman hormon testi yapmadı çünkü adetini sordu düzenli dedim iki aydır erken oluyorum bu ay da olmadım bir hafta var adetine ya düzene girdi ya da işte bilmiyorum
Bana kalirsa hamilesin ama kesinlestirmek icin test sartKızlar iyi geceler burda yeni sayılırım adetine bir hafta var iki gündür afedersiniz genital bölgede pıt pıt diye bir atma var kasıklarda sancı bir d bu akşam çok midem bulandı karın ağrısı falan en son tatlı uemistim ondan mı bulantı bilemedim ya da usuttum ben mideyi sizce
Yap ya ne kaybrtceksin olmassa bi hafta sinra tekrarlarsin ben meraktan olmekten iyidir kizÇok fena da yanma var şu an uyuyamıyorum test yaparsın var yarın yapsam mı erken ama
Çok fena da yanma var şu an uyuyamıyorum test yaparsın var yarın yapsam mı erken ama
AMIN bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAH ❤Maşallah tatlım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin bende çok dua ediyorum Allah kabul etsin inşaallah
21ndemi olcaksin canimAynen yarın alayım şu hassas olanlardan bana üşütme gibi geliyor ama bakalım inşallah senin de içine doğmuştur iki aydır da erken oluyorum ya ondan biraz umutlandırdı bu ay olmadım diye daha ayın 21 i ne çok var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?